ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.05.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
MAR-2019
DURATA: 4 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.33%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 18 MIN

Therme București - veni, vidi et... re-vini!

TIPĂREȘTE

Și deci am fost și noi la Therme București!... Ba chiar de mai multe ori, dovadă că ne-a plăcut și ne-am simțit bine. Dar s-o luăm cu începutul.

Cum se ajunge acolo? Evident, depinde de unde pornești. Adresa exactă este Balotești, Calea București 1K, dar această precizare nu cred să vă ajute prea mult. Dacă sunteți cu mașina personală, ideal ar fi să vă lăsați ghidați de un sistem GPS. Am văzut și indicatoare, dar n-am fost foarte atentă la ele, așa că nu știu dacă sunt de ajutor cu adevărat. Noi am ajuns din mai multe direcții. Prima dată, din Snagov – am ieșit în DN1, am mers câțiva km pe sensul spre București, apoi am cotit-o stânga la intrarea în Balotești și ne-am foit pe străduțe până am ajuns. A doua oară – dinspre București, tot așa, am virat dreapta imediat după intrarea în Balotești (aici sigur am văzut indicator), iar drumul (Calea București) ne-a condus după vreun km fix în parcare. A treia oară – dinspre Buftea; am ajuns în DN1, am continuat vreo 3-4 km spre București până am putut întoarce și am urmat varianta nr. 2. Există și autobuz din București, cu orar fix, stația terminus fiind Piața Romană (voi atașa o poză lămuritoare). Și, desigur, posibilitatea – mai costisitoare - de a ajunge acolo cu un taxi (pentru retur însă, era dezactivat temporar serviciul de comandă taxi, cel puțin la ultima noastră vizită acolo, acum câteva zile).

Therme București este un parc acvatic imens, în mare parte acoperit (cel puțin în sezonul rece), așa că indiferent din ce parte îl veți aborda, o să vedeți încă de departe silueta de oțel și sticlă proiectată pe linia orizontului. Pune la dispoziția vizitatorilor o parcare imensă, numerotată cu zone (A, B) și peroane (1,2, 3 etc.).

Holul spațios, bine luminat din toate părțile, te indroduce imediat în atmosfera exotică, prefigurând răsfățul ce va urma: muzică ambientală relaxantă, decorațiuni florale, imagini cu apă turcoaz și palmieri, ce rulează la nesfârșit pe niște ecrane uriașe. Imediat după intrare, în ambele părți se află câte o zonă cu canapele și măsuțe, unde poți să-ți aștepți eventualii prieteni întârziați. Dacă ți se face foame sau sete, ai la dispoziție și un mic bar, de unde poți cumpăra câte o ronțăială sau ceva de băut. În partea dreaptă există și o toaletă, cu mai multe cabine, pentru fete și băieți (foarte curate în general toate toaletele, peste tot am văzut femei de serviciu robotind într-una).

Costuri

Casele de bilete sunt chiar în față și de fapt sunt 5-6 birouri semicirculare, la care ești repartizat de niște băieți ce asigură ordinea, după ce stai la coada ce șerpuiește printre jaloane și benzi întinse, precum cele din aeroporturi. Cât de mult stai la coadă?! – depinde de noroc. Noi am fost de 4 ori, numai în week-end și am prins între 1 și 20 de minute. În general, dimineața devreme sau seara e mai puțin aglomerat și cu siguranță în zilele lucrătoare e mai liber decât la sfârșitul săptămânii.

Odată ajuns la casă, ești preluat de o domnișoară: „Ați mai fost la noi?” Dacă te declari novice, ți se prezintă cu amabilitate toate opțiunile și – pe scurt – facilitățile și „regulile casei”, eventual ți se dau sfaturi pertinente, ca să afli ce ți se potrivește mai bine. Noi ne cam făcuserăm temele, dar tot mai aveam câteva nelămuriri, așa că prima dată am ascultat cu atenție poezia tinerei noastre gazde. În principiu, sunt 3 zone: Galaxy, The Palm și Elysium. Prima e cea mai ieftină, ultima cea mai scumpă (diferențele de preț nu mi s-au părut însă foarte mari). La Galaxy poate intra oricine, de orice vârstă – în general, e zona familiilor cu copii. La The Palm au acces persoanele peste 16 ani și copiii până în 3 ani cu părinții lor; e zona de relaxare, cu piscine terapeutice și alte facilități de genul (le voi detalia). Elysium se află la etaj și este teritoriul saunelor (deși ceva saune se găsesc și în celelalte secțiuni).

Dacă ai cumpărat un bilet mai scump, acesta îți asigură și accesul la zona/zonele inferioare ca preț; cu alte cuvinte, cu bilet Elysium poți intra liniștit la The Palm și Galaxy, iar cu bilet The Palm la Galaxy. Și invers se poate, dar vei fi taxat cu diferența de preț la ieșire. Se pot cumpăra bilete și on line, în avans, situație în care evident că ratezi coada, există un birou special (ultimul din dreapta) unde trebuie să te prezinți.

Se poate închiria (și se plătește la casă) absolut orice accesoriu: prosop, halat, șlapi, chiar costum de baie (deci, dacă te afli prin zonă și te pălește să mergi la Therme, dar nu ești pregătit pentru asta, nu-i nicio problemă!). Noi am închiriat prima dată halate (24 ron bucata), dar la următoarele runde am renunțat s-o facem, constatând că în incintă e ok să umbli brambura semi-despuiat cam peste tot (doar la restaurantul à la carte din zona Elysium nu ești binevenit decât îmbrăcat „decent”, cu halat adică).

Există bilete pentru 3 ore, 4,5 ore sau toată ziua, iar prețurile sunt diferențiate pe zone, zi a săptămânii sau week-end, categorii de persoane. Există și tarife speciale pentru seară târziu sau dimineață devreme, precum și pachete familiale. De reținut că gratuitate au doar copiii până în 3 ani! Cel mai bine ar fi ca, în avans, să aruncați o privire pe site-ul lor, www.therme.ro să vedeți cam ce vi s-ar potrivi și cam care ar fi costurile. Nu încerc să vă induc ideea că aceasta e o distracție ieftină; nici vorbă! De accea e bine să știi dinainte la ce să vă așteptați, să nu existe frustrări și surprize neplăcute... Tot pe site găsiți și programul de funcționare pentru fiecare secțiune, nu mult diferit între ele; în general, de la primele ore ale dimineții până seara târziu (ba chiar, cercetând acum programul lunii mai, constat că lunea și marțea zonele The Palm și Elysium sunt deschise non-stop!).

După ce optezi pentru varianta ta, ți se calculează tariful și poți plăti cash sau cu cardul. Există și o aplicație pe care ți-o poți instala pe telefon, My Therme se cheamă, ce-ți permite să verifici gradul de ocupare în timp real și-ți oferă informații despre prețuri, meniuri, program, diverse evenimente organizate. Totodată, aceasta funcționează ca în cazul companiilor aeriene: cu fiecare bilet cumpărat, poți „câștiga mile”, adică discounturi pentru următoarele reveniri. Trebuie doar să prezinți domnișoarei de la casă telefonul cu aplicația, spre a opera reducerea respectivă.

În cazul în care nu mai sunt șezlonguri libere, acest anunț rulează pe un ecran electronic în zona caselor de marcat. Totuși, veți fi informat asupra acestui aspect și la casă și, dacă nu vă deranjează, veți primi bilet de intrare. Noi am nimerit într-o sâmbătă seara o astfel de situație și, având experiența anterioară (când nu știu dacă am stat pe șezlonguri 10% din timp), nu ni s-a părut un capăt de lume, mai ales că aveam să stăm doar 3 ore. Se sistează admiterea de noi clienți doar în momentul în care nu mai sunt vestiare libere! Îmi imaginez că asta se poate întâmpla destul de rar, dar mă rog, teoretic e posibil... Oricum, materialele de promovare zic că locul e proiectat să primească simultan 4000 de vizitatori în sezonul rece, când zonele exterioare nu funcționează!

După ce ai scos bănuțul și aparatul de marcat emite chitanța (însoțită de o listă cu regulile casei), ești rugat să semnezi pe aceasta, ca un fel de declarație pe proprie răspundere. Nu se eliberează bilet de intrare dacă unul sau mai mulți membri ai grupului nu sunt de față! De exemplu, ultima oară am vrut să câștigăm timp și ne-am prezentat la casa de bilete fără Paul, care rămăsese la toaletă; n-am făcut nicio scofală, a trebuit să-l așteptăm și pe el. Odată cu chitanța, fiecare vizitator primește o brățară electronică. Sunt sigură că știți principiul – cu ea poți intra în incintă, te poți deplasa între cele 3 zone (dacă vrei să-ți up-datezi zona, trebuie s-o apropii de 2 ori de dispozitivul special instalat lângă turnicheți), poți să-ți securizezi vestiarul (al cărui număr este inscripționat pe brățară), tot pe ea se încarcă toate eventualele „consumații” de la baruri sau restaurante sau alte servicii contra-cost (masaj, de exemplu), pe care le vei achita la plecare. Pierderea brățării atrage după ea costuri suplimentare destul de mari; n-am reținut exact, deși de fiecare dată ni s-a menționat acest lucru; cred că 200 ron, dar nu bag mâna-n foc.

Vestiare, toalete, dușuri

... Ok!... Dincolo de turnicheții de după casele de marcat începe zona vestiarelor, numerotate corespunzător, în ordine, de la 1001 la 5000. E bine să te miști cât mai repede, că timpul alocat începe din momentul în care ai validat prima intrare. Îți identifici vestiarul (am remarcat grija domnișoarelor casiere de a încerca să găsească locuri cât mai apropiate pentru membrii aceluiași grup) unde îți vei depozita lucrurile în siguranță, securizându-l mai apoi cu ajutorul brățării. În imediata apropiere sunt și cabinele de schimb; găsești una liberă, dar atenție! nu e permisă intrarea mai multor persoane deodată ????. În fiecare capăt de culoar am văzut uscătoare de păr și, din loc în loc, oglinzi. Mai multe uscătoare de păr veți găsi la ieșire, înainte de a preda brățările la casele de marcat.

Între zona vestiarelor și spa se află toaletele și dușurile. Evident, e în interesul tuturor să poposești un pic și pe aici... A propos de toalete: înafara acestora de la intrare, care de obicei sunt cam aglomerate, am mai identificat unele lângă restaurantul de la Palm și încă 2 rânduri la Elysium, unele chiar la intrare, în dreapta, în spatele saunei Alhambra și altele tot în zona restaurantului. Și la Galaxy sunt vreo 2, dar zona asta am explorat-o mai puțin.

The Palm

E preferata mea, vă spun de la început! Prima dată când am fost, doar cu Tati, era într-o sâmbătă (am amintit câte ceva în articolul de cazare despre Grădina Vlahiia), am luat bilete pentru toată ziua la Elysium (cele mai scumpe, ca să beneficiem de o experiență completă). Deci aveam voie să mișunăm peste tot, în voie, să ne lămurim – ceea ce am și făcut. Ulterior aveam să constatăm că pentru noi nu se prea justifică diferența de preț de la The Palm la Elysium și am rămas fideli primeia.

Imediat ce ieși din zona dușurilor, intri în zona The Palm. Dacă se nimerește să fie dimineață devreme și nu prea aglomerat, zici că te-ai teleportat subit pe o plajă exotică! Șezlonguri și baldachine pe sub abundența de palmieri, piscina turcoaz întrezărită printre aceștia, muzica relaxantă (notele devin mult mai vibrante după prânz!), umezeala, temperatura plăcută (30°C constant, tot timpul anului)... M-a învăluit o stare de bine de cum am pășit prima dată, pe care am regăsit-o la fiecare revenire (poate mai puțin când am fost sâmbătă seara și când atmosfera semăna mai mult a club; dar asta le-a plăcut foarte tare copiilor, așa că am revenit și a doua zi dimineață)...

Am uitat să zic că la intrare, la casele de marcat, găsiți tot felul de materiale de prezentare, din care vă puteți servi cu încredere, printre care și o hartă a complexului, ce vă poate ajuta să vă orientați mai bine. În fine, merge și fără hartă... Piscina principală are formă neregulată și de-o parte și de alta sunt zonele de șezlonguri, la „umbra” zecilor de palmieri. Pe marginea piscinei erau plantate orhidee albe în martie; acum, în mai, le-am găsit înlocuite cu niște cale mici, tot albe, abia deschise. Intrarea în piscină se face prin 3 locuri, iar într-unul din „colțuri” se găsește pool-barul, ce oferă tot felul de băuturi alcoolice și ne-. Prețuri: o bere 0,4 l = 9 ron, vitamin aqua 0,6 l = 11,9 ron, un cocktail = 22,9 ron, sangria = 21,9 ron, limonadă cu litchi și grepfruit roz = 18,9 ron, caramel frappucino = 18,9 ron. E fiță să te foiești de colo-colo prin piscină cu câte un pahar în mână, toată lumea face asta, mi-a plăcut maxim! ???? În celelalte „colțuri” ale piscinei sunt amenajate un fel de baldachine-jacuzzi, care bulbucesc periodic și alternativ (adică te poți muta de la unul la altul, dacă ai noroc să găsești locuri libere). Încă 4 jacuzzi circulare sunt dispuse pe laturile piscinei, 2 câte 2; și astea bulbucesc la fel, când una, când alta. Adâncimea apei este 1,25 m, deci nu-i nicio problemă pentru cei familiarizați mai puțin sau deloc cu înotul (dealtfel, când e aglomerat, nici nu prea ai pe unde înota); temperatura apei 33°C. De aceleași condiții am înțeles că beneficiază toate celelalte piscine din complex, precum și de un sistem performant de curățire a apei.

În piscină (și în general în toate piscinele) este interzis să intri cu telefon sau cameră video. Celor ce o fac li se atrage politicos atenția asupra acestui fapt. La anumite intervale orare se organizează ședințe de aqua-gym, foarte gustate; ne-am nimerit și noi de vreo două ori și am participat cu plăcere (și ne-am distrat teribil!)

O mică ușă rotativă asigură comunicarea între zona interioară și cea exterioară a piscinei principale din The Palm. Zona asta exterioară rămâne deschisă tot timpul anului, iar temperatura apei este încă și mai mare decât înăuntru. La început ne-a fost teamă să ieșim, afară nu erau mai mult de 4-5°C la început de martie, dar curând am prins curaj și am realizat că pericolul să răcim era destul de mic; ce naiba, islandezii ăia umblă desculți și se tăvălesc dezbrăcați prin zăpadă și noi ne crizăm în condițiile în care suntem învăluiți în apă caldă până la umeri?! Plus că și aici sunt baldachine cu bulbuci și jacuzzi, precum și un crazy river care se activează și el periodic! E super-distractiv! Doar la dușurile cervicale n-am avut răbdare să pândesc niciodată (dar aveam să ne desfătăm pe săturate, chiar la final, la ultima vizită, în piscina exterioară din zona plajei cu nisip!).

Căci da, în sezonul cald The Palm se continuă în exterior pe o suprafață impresionantă, de vreo 4-5 ori mai mare decât cea interioară. Există încă o piscină cu tot felul de atracții și cu pool-bar, tot felul de baruri tematice, plajă pe nisip sau pe gazon (cea mai mare plajă urbană din Europa!), amenajată cu sute de șezlonguri, baldachine și hamace, teren de fotbal pe nisip. Există și un lac măricel, precum și Panageea Park, o mică zonă de plimbare și relaxare, cu plante și flori exotice.

Ne întoarcem în interiorul secțiunii The Palm, pentru a evidenția alte câteva zone de interes. Imediat după intrare, în dreapta, sunt câteva paturi de hidromasaj, se taxează suplimentar, dar nu mai știu exact prețul (deși prima dată „ne-am dat” și prin astea, dar am pierdut chitanța; roza, deh!); țin minte că se poate selecta timpul și tipul de masaj dorit. Tot aici există Sauna Rainforest – neinteresantă pentru mine, oricum testasem ceva asemănător în cursul excursiei la Galaxy (nu mă simt foarte bine în saună, nu pot sta decât maxim 5 minute). Este și un loc de unde te poți aproviziona cu doze mici de nămol sapropelic; am zis pas și acestuia; slavă Domnului, încă nu-mi scârțâie prea tare închieturile!

După ce ocolești piscina prin stânga, descoperi aleea ce te conduce la marea mâncătorie a zonei The Palm – Restaurantul Humboldt, la rândul lui cu mai multe secțiuni. Chiar la intrare este o cofetărie, a cărei ofertă se etalează apetisant în niște vitrine frigorifice rotitoare. Ne-am răsfățat și noi cu câte un deliciu dulce – o felie de tort cu nucă și o tartă cu fructul pasiunii; excelente amândouă (13,9 ron bucata). Mai au câteva sortimente de înghețată și băuturi și pot prepara sucuri naturale și smoothie-uri.

Urmează o zonă cu salate (pe care ți-o poți personaliza cum dorești din ingredientele expuse) și câteva feluri de mâncare gata preparate, din care poți să-ți alegi. Dacă niciunul dintre cele de mai sus nu te coafează, ai la dispoziție următoarele secțiuni cu meniuri à la carte: sushi și delicii asiatice, specific american, pește și fructe de mare sau bucătărie mediteraneană. Pe niște panouri mari sunt prezentate ofertele în română și engleză, cu prețurile respective. Felul dorit iți va fi preparat ulterior în cel mai scurt timp posibil, în funcție de cât de aglemerat e. Noi am mâncat de două ori acolo și am prins liber de fiecare dată, mai mult de 10-15 minute n-am așteptat. Mâncarea a fost bună, porțiile generoase, iar prețurile medii spre mari, dar rezonabile totuși. Exemple: kebap adana (cu salată, orez cu fructe uscate și iaurt) = 37,9 ron; burger de vită cu mozzarella = 37,9 ron; ceafă de porc = 22,9 ron; somon în sos de unt = 45,9 ron, mix de sushi = 28,9 ron; o porție de garnitură = 7,9 ron etc.

Mi-a plăcut mult atmosfera... iberică a restaurantului! Gresia colorată, zecile de plante verzi și de flori, spațiul larg, aerisit și puternic luminat natural. Nu s-a întâmplat să văd restaurantul ocupat mai mult de 30-40% și ne-am ales de fiecare dată masa acolo unde am dorit. La ultima noastră vizită, am remarcat că există și o terasă exterioară, pentru fumăcioși și nu numai. A propos de fumăcioși: desigur că fumatul în interiorul complexului este cu desăvârșire interzis, există însă niște cămăruțe cu pereți transparenți, în care vicioșii se pot refugia. N-am remarcat dacă afară această acțiune e restricționată în vreun fel.

Vai, cât pe ce să uit de cele 3 piscinuțe mineralizate! Cu ele am început și, dacă mă gândesc bine, cu ele am terminat! Una e cu sare din Marea Moartă, alta cu litiu și alta cu calciu și magneziu. La intrare sunt prezentate efectele terapeutice la care poți spera în urma timpului recomandat de imersie, de 7 minute. Adâncimea lor e de 0,95 m, iar temperatura 35°C. De-o parte și de alta sunt băncuțe pe care poți sta și niște mânere metalice de care să te ții.

Galaxy

Precum spuneam, e zona destinată familiilor cu copii și cea mai ieftină dintre toate 3. La prima vizită la Therme am făcut și noi o incursiune aici, ba am mai și poposit pe ici, pe colo. Se află tot la parter, ca și The Palm, separate fiind de turnicheți ce pot fi acționați cu ajutorul brățărilor. Ca suprafață sunt relativ egale și Galaxy beneficiază de cam aceleași facilități ca sora ei, cu oarece deosebiri.

De exemplu, imediat ce treci dinspre Palm, întâlnești piscina cu valuri (așa o numește harta de prezentare); acuma, eu valuri n-am văzut, dar e drept că n-am făcut prea mulți purici pe-acolo. În față e zona de șezlonguri, aliniate frumos sub palmieri (parcă mai puțini decât la The Palm). În stânga am văzut o piscinuță pentru bebei, apoi un șir de vreo 3 (parcă) saune umede (am încercat, dar n-am prea izbutit să zăbovesc; mai mult mi-a plăcut dușul răcoros pe care l-am făcut după fiecare ieșire din saună). În apropiere există și niște (destul de multe) paturi deasupra cărora sunt instalate lămpi de terapie cu lumină infraroșie, paturi cu hidromasaj, precum și „biblioteca de sare” și zona playstation. Urmează o piscină măricică, asemănătoare celei din The Palm, cu bar, jacuzzi și alte alea. În partea cealaltă se află restaurantul.

Pentru copii însă (și nu numai), probabil că atracția nr. 1 o reprezintă cele 16 tobogane, cu o lungime totală de 1,5 km. Pe mine mă lasă rece aspectul, dar citez din pliantul de prezentare: „... cel mai spectaculos sistem de tobogane indoor din Centrul și Sud-Estul Europei... din care 7 pentru copii, 2 străpung acoperișul clădirii, tobogane interactive cu jocuri de lumini sau Racer, unde pot concura până la 3 participanți simultan, precum și crazy river, cu un volum de apă de peste 2500 mc/oră”.

În general, mai multă agitație și gălăgie în zona Galaxy față de Palm – dar e normal să fie așa.

În martie zona exterioară de la Galaxy era închisă, în mai n-am verificat, dar presupun că s-a deschis. Văd pe hartă desenat un lac, văd o piscină, o plajă cu nisip, un loc de joacă interactiv și altul acvatic, precum și un parc pe care-l cheamă Feng Shui. Deci nicio șansă de plictiseală, precum puteți constata!

Elysium

Se află la etaj, se urcă pe niște scări frumoase din The Palm și e zona saunelor; împătimiții acestui gen de relaxare trebuie să se simtă aici ca în Paradis! Le-am testat și noi, măcar câteva minute pe fiecare, dacă tot am marcat bănuțul... Ele sunt aliniate frumos în partea dreaptă: Amazon, Provence, Alhambra, Hollywood (am vizionat un crâmpei dintr-un documentar în timp ce am transpirat abundent), Calla Shower (asta nu-i saună, ba-i chiar contrariul: niște dușuri uriașe în formă de cale, ce-ți toarnă în cap tone de apă rece ca gheața! Brr!), Himalaya, Bavaria. Nu mă-ntrebați ce și cum, că pentru mine toate sunt tot un drac! Ce am reținut e că n-ai voie fără prosop înăuntru, supraveghetoarele au grijă de asta. În capăt de tot se află restaurantul à la carte The Mango Tree (ăla unde nu-i voie fără halat; ce-i drept, locul impune!), precum și o terasă imensă exterioară, vara amenajată și ea ca loc de plajă.

Și la Elysium se găsește o amplă zonă cu șezloguri, mai redusă totuși ca în celelalte secțiuni. În stânga e piscina cu selenium, dotată cu pool-bar – unul dintre locurile care ne-au plăcut cel mai mult la Therme (miroase frumos seleniul ăsta, zău așa!). În apropiere se urcă pe un fel de terasă suspendată, în formă de floare cu mai multe petale, plină cu paturi din acelea cu lumină infraroșie. În plus, zona oferă imagini spectaculoase asupra primului nivel. Seara e și mai frumos, jocurile de lumini fac ca locul să devină de-a dreptul magic!

Concluzii

Citisem atâtea chestii controversate despre Therme, că era musai să vedem cu ochii noștri ca să ne facem o părere! Și am văzut și... puțin îmi pasă ce zic cârcotașii, dar nouă ne-a plăcut foarte mult! Inițial am zis că o zi întreagă o să ne fie de ajuns, dar sâmbătă seara am decis într-un glas să revenim și a doua zi dimineață pentru câteva ore! Pe urmă, n-am știut cum să facem ca să ne mai ducem. Excursia noastră de Paști era programată să se încheie sâmbătă, 4 mai, dar am mai luat o noapte de cazare în zonă și am revenit la Therme, de data asta și cu copiii: sâmbătă seara pentru 3 ore, iar duminică dimineața pentru alte 4,5. Și o să ne mai ducem de câte ori o să putem...

Locul e civilizat, bine făcut, cu stil, cu nimic mai prejos decât altele de pe alte meleaguri. Sigur că asta costă, dar mi se pare un preț corect. N-am avut probleme cu personalul, cum am mai citit că s-a întâmplat, nouă ni s-a vorbit frumos și e drept că și noi am încercat să respectăm cât mai bine regulile casei. Am remarcat prezența în număr mare a turiștilor străini, de toate națiile, mulți italieni, spanioli, israelieni etc. Se pare că obiectivul e promovat cum trebuie și asta nu poate decât să mă bucure.

Așa că... Vă invit la Therme! Eu zic că n-o să fiți dezamăgiți!


[fb]
---
Trimis de crismis in 09.05.19 21:27:20
Validat / Publicat: 10.05.19 00:09:24
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 7033 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Decor floral în holul de la intrarea în Therme
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43850 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

11 ecouri scrise, până acum

ungureanica [10.05.19 11:52:35] »

Foarte frumos și util articol. Acum dacă o să ajungem pe acolo sigur o să ne descurcăm. Pare fain. Vă salutăm cu drag!

crismis [10.05.19 20:57:43] »

@ungureanica: Mulțumesc frumos! V-ar plăcea, sunt convinsă!

Aurici [11.05.19 20:08:49] »

@crismis: Sper sa mai scrie lumea articole despre Therme pentru ca asa îmi mai aduc și eu aminte de cardurile cadou, cumpărate copiilor de Crăciun, de care cred ca ei nici nu-si mai amintesc. Noroc ca au valabilitate vreo 2 ani.

Frumos, într-adevăr la Therme, nu pare nici o diferenta între ale noastre și altele.

Foarte utile info! Asa m-aș uita și eu într-o sauna...

crismis [12.05.19 07:42:34] »

@Aurici: Nouă ne-a plăcut tare! Am remarcat totuși, citind printre rânduri, că aceia care au scris că au fost nemulțumiți de această experiență au avut mici incidente cu personalul supraveghetor sau pretenții nejustificate (în opinia noastră).

Niu știu ce pretenții au copiii voștri, dar tu sigur te-ai simți bine la Therme! Și da, am avut deseori impresia că nu sunt în România, mai ales că în jurul meu se vorbeau atâtea limbi străine!

Mulțumesc pentru vizită și experiențe minunate, orice ați întreprinde!

gigel2007 [12.05.19 11:41:30] »

mie recenzia asta imi pute, nu miroase, a reclama.

de ce? mi se pare in flagranta contradictie cu recenziile de pe google maps. cine sta sa scrie CU ATATEA DETALII o recenzie?

totul e roz in aceasta recenzie, iar daca ceva nu a fost bine autorul iti sugereaza in comentariu ca asta a fost numai din cauza ta...

nrs † [12.05.19 11:49:26] »

sigur doamna doctor a devenit actionar la Therme!

Flaviu [12.05.19 12:33:39] »

@crismis: Dacă te decizi să vinzi niște acțiuni, te rog să mă anunți și pe mine. ????

Zoazore [12.05.19 17:03:16] »

@crismis: Ți-ai tras SPA și nu spui? Păi așa prietenă ești tu? Uite, facem un grup și-ți cumpăram din acțiuni! Să- nu-ți fie greu, zic!

Și cred că si @gigel2007 vrea câteva acțiuni!

Zoazore [12.05.19 17:05:56] »

@gigel2007: O singură întrebare: ai mai citit ceva scris de @crismis?

Dacă DA, n-ai înțeles nimic din bucuria unora de a se distra și de a nu lua în seamă micile neajunsuri!

Dacă NU, citește MĂCAR un articol scris de ea!

Iar eu, și nu numai, îți garantez că nu face reclama niciodată la nimic!

crismis [12.05.19 17:15:38] »

@gigel2007: Felul în care reacționezi la ceva e numai și numai problema ta! Așa am învățat eu, demult, la un curs de comunicare și de atunci chiar încerc să aplic chestia asta în viața de zi cu zi. E valabil pentru oricine, pentru mine, pentru tine...

Că vrei să vezi viața în roz sau în gri... tot aia e, finalul de drum e același. Doar că roz e mai drăguț decât gri. Părerea mea.

Evident, ceea ce am expus mai sus nu are nimic de-a face cu Therme București. Locul ăsta chiar e fain și merită promovat! Exact asta am încercat să fac.

@nrs&Flaviu&Zoazore: ???????????? Mersi!

anairamunid [19.08.19 11:01:51] »

Racoreste-te daca poti... pe scurt experinta de astazi de la Therme... 2 adulti plus un copil de 3ani si un pic am mers astazi la Therme cu gandul de a sta afara la plaja Therme dar ce sa vezi la casierie ne-au zis ca putem merge cu copilul la plaja cu nisip insa dupa ce ne-am schimbat a venit un salvamar (sau ce meserie o avea ca nu stiu) si nu ne-a lasat la plaja pe motiv ca avem copilul prea mare. Si ce sa vezi a venjt supervisorul care a zis ca azi putem sta, dar mai bine ne da banii ca sa nu creem precedent. Ne ducem ne imbracam si sa ne luam banii, o alta persoana de pe la casierie (manager o fi fost si ea nu stiu) ne zice pai de ce nu ati zis ca aveti copil de 2ani si 9luni? ... serios??? Ne cerem scuze Therme ca suntem oameni decenti dar nici numai venim la voi. Si va rog sa ne scuzati ca ne-am pierdut mai bine de o ora ca nu aveti un management pus la punct,

-

BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, crismis, Flaviu, gigel2007, ungureanica, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂTherme Bucureşti - aquapark & welness [Baloteşti]:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.073841094970703 sec
    ecranul dvs: 1 x 1