ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.12.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Botoșani
ÎNSCRIS: 27.08.12
STATUS: PRETOR
LUNA
DEC-2018
prieteni
6 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Sa mancam tot la Kaban

TIPĂREȘTE URM de aici

Ca de obicei, in seara in care ajungem de pe drumuri si daca locul unde suntem cazati ofera si mancare, atunci acolo mancam. Asa a fost si in prima seara de cazare la Kaban, am mancat in restaurantul hotelului.

Restaurantul, se afla la parter, cu intrare direct din strada sau cu intrare pe langa receptie. O sala mare, luminoasa, lucrata cu multa atentie si cu drag pentru lucrul facut. Mult lemn imbinat fericit cu alte tipuri de materiale, cu decoratiuni frumoase, cu mese rotunde acoperite cu fete de masa albe si scaune tapisate sau mese dreptunghiulare acoperite doar cu servetele albe sau „placemat” ca sa fim mai cool si cu scaune din lemn ce aveau doar pernute sa-ti fie mai moale locul.

De cum intri (pe la receptie, adica din hotel), in dreapta se afla toaletele, moderne si foarte curate, cu doua cabine, pentru doamne si domni. Tot pe aceiasi parte pe o suprafata destul de mare se intinde barul, un element de decor in sine. Construit in acelasi stil, din lemn in doua culori, cu multe scaune de bar de culoare alba, cu un imens suport pentru pahare si cu un decor ca o tabla de scoala pe peretele din spate.

Atmosfera e placuta, e cald, e frumos decorat pentru sarbatorile ce urmau si o muzica frumoasa ce -ti mangaie auzul te indeamna la visare. Asa o muzica trebuie sa fie in restaurante, sa poti vorbi cu vecinul fara a da impresia ca esti pornit pe cearta cu toti...

Cand am ajuns noi mai erau cateva mese ocupate si 2-3 persoane la bar, incercand probabail sa desluseasca ce formule sofisticate sunt pe tabla din spatele barului...:))

Am ales o masa mai retrasa, dintre cele rotunde, aproape de bradul deja pregatit. Imediat a aparut si ospatara cu meniurile si ne-am pus pe ales. Meniul, destul de bogat, cu bucate traditionale, dar si din bucataria internationala. Preturile nu foarte mici la unele preparate, dar asta e! :-??

In deschidere, baietii iau cate o palincuta, iar fetele un Martini alb si cu alt tonus incepem sa rasfoim meniul.

S-a ales, o portie de sote de hribi cu mamaliga, doua portii de costite de porc cu scijele de cartofi, un piept de rata pe jar cu legume la gratar, o saramura de pastrav cu mamaliga si un file de pastrav cu sos de smantana si usturoi si mamaliga la gratar. Pentru „udatura” s-a convenit cu ospatara sa ne aduca doar pahare. De continut s-a ocupat sotul meu si am baut un pahar de vin alb, Traminer de Hermeziu sau rosu de la cramele Gitana, din Republica Moldova.

Toate bucatele au fost delicioase si spun asta in cunostinta de cauza, adica am gustat cate putin din fiecare farfurie (nu si din ambele farfurii cu costite!) Ne stim de mult timp, am umblat destul de mult impreuna si nu ne mai formalizam prea mult. :D

O mancare buna, un pahar de vin bun, atmosfera superba, ne mai trebuia un desert. Nu se putea sa incheiem seara fara un plus de calorii si alegem, unii dintre noi, o para fiarta in vin, o prajitura cu caramel si inghetata de vanilie si o „Pavlova” cu fructe de padure. Bune rau si astea! :P

Pot spune ca totul a fost minunat, mancare buna, atmosfera minunata si personal foarte atent si amabil. Va recomad cu convingere acest loc, unde sa mancati si sa petreceti cateva clipe minunate!

Nu stiu daca v-am convins, dar mai incerc si cu ceva poze...

In urmatoarea zi am mancat la restaurantul hotelului Dorna, dar despre asta am scris cu alta ocazie.

Sa aveti sarbatori frumoase si un an bun cu calatorii minunate! La multi ani!


[fb]
---
Trimis de DOINITA in 26.12.18 12:51:20
Validat / Publicat: 26.12.18 16:18:56
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în VATRA DORNEI.

VIZUALIZĂRI: 3700 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

2 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DOINITA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 Prajitura caramel cu inghetata de vanilie
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 28550 PMA (din 30 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

2 ecouri scrise, până acum

tata123 🔱
[27.12.18 14:42:26]
»

@DOINITA: Arată bine bucatele - le-am acordat un Superbonus! Cred că aș lăsa deoparte coasta aia din P14 și aș mânca vreo 2-3 porții de „scrijele”. După julfa cu semințe de cânepă de pe FB vii acum cu acei cartofi rondele copți pe plită - o bunătate simplă, arhaică. Gusturile copilăriei din nordul Moldovei! Sărbători cu bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
DOINITAAUTOR REVIEW
[27.12.18 20:44:16]
»

@tata123: Multumesc frumos pentru superbonusul dat scrijelelor, dar si pentru faptul ca te-ai oprit asupra randurilor scrise de mine!

Intodeauna simplitatea are un plus de valoare, iar mancarurile din copilarie vor ramane cele mai gustoase. Exista o zicala romaneasca:"mancarea din amintire e mai buna decat cea din farfurie"!

Si eu aleg scrijelele si las coastele pentru altii...

Un an bun cu sanatate si calatorii minunate! La multi ani!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
DOINITA, tata123 🔱
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în zona Vatra Dornei?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.050567150115967 sec
    ecranul dvs: 1 x 1