ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.01.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Satu Mare
ÎNSCRIS: 12.06.16
STATUS: PREMIUM
TIMP CITIRE: 2 MIN

AFA... 6 luni cu bune si rele :) !

TIPĂREȘTE

Buna seara si La Multi Ani 2017!

Am decis sa-mi scurtez lista de prieteni (initial vroiam sa o sterg pe toata) pentru ca nu am vrut sa fiu acuzata (datorita articolului lui @dorgo (Dn. doctor pe care il respect) despre pma si altele in care am citit ca... cei new entry "asa este usor sa strang voturi... cu multi prieteni"... asa am inteles eu...) nimic personal insa.

In mintea mea a fost ca oricum va voi citi si vota in continuare, insa sincer regret deja (multi ca si Dvs au crezut ca m-am suparat pentru ceva)... Am primit mesaje de la prieteni... am si raspuns tuturor... sper ca am lamurit cateva lucruri... insa ma simt datoare tuturor!

Sper din suflet sa ma credeti ca nu am nimic personal cu Dvs, si sa nu va suparati pe mine.

Am facut o mare prostie cu asta recunosc cinstit. Nu m-am obisnuit cu Afa... si pun la suflet tot cea ce citesc :( !

Iertati-ma va rog frumos... poate candva ma acceptati inapoi in lista de prieteni... desigur daca vreti... eu nu mai indraznesc sa va cer prietenia!!!

Ahh... si inca ceva... va rog frumos sa ma iertati si sa ma corectati prin ecouri daca nu scriu ceva corect :).

Sunt din Satu Mare stiti deja... eu acasa vorbesc maghiara... la serviciu romana... insa sunt cetatean roman... m-am nascut in Romania si am crescut aici... imi iubesc tara natala... cu ce sunt de vina? ... nu stiu :(.

Ce mai pot sa va spun... nu prea imi gasesc cuvintele... imi este putin mai greu sa ma exprim... insa va citesc cu mare drag... si cine stie... poate se va lipi ceva de mine :).

Oricum este un site de turism (cred ca nu sunt singura persoana de etnie maghiara care scrie aici)... daca vreti, ma acceptati si pe mine (cu bune cu rele).

Doar sa stiti ca eu sunt foarte fericita de cand v-am gasit... si va multumesc frumos ca existati :) ! Oameni buni, voi nici macar nu realizati cata caldura am primit de la voi... nu vreau sa dau nume... pentru ca sunteti multi... carora le datorez!... si cate idei si sfaturi mi-ati dat.

Nu vreau sa urc pe o scara ierarhica... vreau doar sa rasplatesc ceea ce primesc de la voi... prin descrierile mele despre locurile vizitate de mine.

P. S daca aveti nevoie de vreo traducere din maghiara va rog sa ma contactati... poate voi fi de folos. Numai bine tuturor!

Va pup pe toti!


[fb]
---
Trimis de printesa82 in 22.01.17 02:06:22
Validat / Publicat: 22.01.17 09:01:24

VIZUALIZĂRI: 2771 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

67 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Asta trebuie rezolvat...
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 58 PMA (din 58 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 3

67 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 67
marius gaudi*
[22.01.17 09:40:56]
»

Sunt din Satu Mare stiti deja... eu acasa vorbesc maghiara... la serviciu romana... insa sunt cetatean roman... m-am nascut in Romania si am crescut aici... imi iubesc tara natala... cu ce sunt de vina? ... nu stiu.

Nu cred că cineva de pe AFA te-a făcut să crezi că ar fi vreo problemă că eşti de etnie maghiară.

Ba chiar ai un mare avantaj... cunoşti la perfecţie 2 limbi.

Aici se vorbeşte limba ,,turistică", iar toţi de aici sunt de etnie ,,turistică".

Dealtfel treaba asta cu ,,simpatia" dintre unguri şi români, a fost creată şi întreţinută de politicienii români, cei maghiari de etnie romănă şi de cei unguri de la Budapesta.

Noi ne-am simţit întotdeauna foarte bine la Budapesta.

Ai scris articole foarte interesante, discuţii despre votare au fost şi vor mai fi, nu înseamnă ca dacă votezi articolele unui user înseamnă că o faci cu un scop.

De exemplu sunt useri care orice scriu merită votaţi, n-ai cum să nu votezi articolele bune.

Îţi doresc multi ani înainte pe AFA, să ne împărtăşeşti din impresiile tale şi votează fără nicio problemă ceea ce îţi place.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][15 voturi]
ANILU
[22.01.17 09:44:35]
»

@printesa82: În primul rând trebuie să știi că în familia AFA nu contează etnia, culoarea pielii, domiciliul, vârsta sau sexul.

Toți avem aceeași pasiune, de a împărtăși aici impresiile sau poveștile din călătoriile noastre.

Trebuie să recunosc că am rămas puțin surprinsă când am primit mesajul de încetare prietenie și prima impresie a fost cu ce-am greșit sau ce te-a supărat așa tare.

După care am aflat că nu am fost singura căreia i-ai trimis același mesaj. Mie mi-a părut rău.

Prieteniile pe AFA nu înseamnă obligatoriu voturi reciproce, dacă îți place ce citești votezi sau nu. Și în urma voturilor și a punctelor obținute se creează clasamente și statutul fiecăruia.

Dacă te supără ceva poți trimite un mesaj privat pentru mai multe lămuriri.

Te rog să scrii în continuare și să nu fii supărată dacă s-a interpretat greșit renunțarea la prietenii.

Succes.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][10 voturi]
iulianic
[22.01.17 10:06:05]
»

@printesa82: "6 luni cu bune și rele"? Păi să-ți povestească "bune și rele" cei care au 6 ani sau 7 și chiar mai mult pe AFA.

Bune și rele am întâmpinat - cred - cu toții de când ne-am înscris pe AFA. Și unele și altele în primul rând din cauza noastră pentru că eram începători, neștiutori în cele ce înseamnă prezența noastră aici, apoi din cauză că ne-am făcut prieteni, că ne-a crescut vechimea și au apărut orgoliile… Eei, sunt multe de spus!

Lista de prietenii? E o listă și atâta tot! Nu-ți face probleme din cauza ei și nu-ți face probleme nici că ești de etnie maghiară! Nu asta contează aici! Aici contează OMUL și poveștile lui turistice.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
irinad
[22.01.17 10:20:17]
»

@printesa82: Draga mea prinţesă, deşi şi eu fac parte dintre userii la a căror prietenie ai renunţat, nu m-am gândit nici o clipă să mă supăr pe tine şi nici să-ţi cer explicaţii de ce ai şters-o. Chiar dacă m-a surprins şi m-a nedumerit gestul tău, am crezut că aşa ai simţit tu la momentul respectiv şi trebuie să-ţi respect decizia. Acest lucru nu mă împiedică să te votez (aşa cum am şi făcut-o, dealtfel) ori de câte ori îmi va plăcea ceea ce scrii şi nici să te încurajez în continuare să-ţi aşterni pe hârtie propriile impresii de vacanţă.

O zi frumoasă îţi doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
mirmicu
[22.01.17 10:57:06]
»

@printesa82: AFA o înțelege fiecare în felul lui. Pentru mine AFA este un întreg, cu bune si cu mai puțin bune, cu toane care vin din temperamentele diferite ale tuturor celor care alcătuiesc "sufletul"AFA si stările pe care le trăiesc în momentul în care scriu.

Si eu am o listă de prieteni din care am scos pe cineva si apoi am regretat iar de curând altcineva a renunțat la prietenia mea.

De fapt, n-am înțeles nici eu prea bine relaționarea asta, am comunicat cu acestia doar prin ecouri, nu prin mesaje private si nici nu i-am întâlnit in persoană vreodată.

Sunt din 2010 membră AFA si îți pot spune, cu siguranță, că poți primi voturi fără a avea neapărat relații de prietenie. Sunt poate persoane care rezonează cu tine si cu stilul tău si care te votează mai des.

Îți spune asta cineva care nu a cunoscut vreodată altfel decat virtual vreun alt membru AFA.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
ANILU
[22.01.17 11:17:40]
»

@printesa82: Apropo de prieteni și prietenii de ce nu vii la întâlnirea AFA din martie de la Slănic?

Așa vei avea ocazia să cunoști mulți dintre membrii acestei familii.

Gandeste-te la propunerea mea, eu merg pentru a treia oară. Îți recomand să citești articolele scrise după aceste întâlniri.

elviramvio
[22.01.17 11:27:32]
»

@printesa82:

Am deschis acum laptopul pentru un ochi pe fuga si am vazut articolul tau. Inainte de a te vota, ti-am cerut prietenie (sincer, nici nu stiu daca eram sau nu pe lista ta veche, asa cum a spus colega, este o lista si atat). Nu cred ca exista cineva din cei ce te-au citit sa se impiedice de faptul ca esti maghiara, criteriile prietenii dupa etnie dovedesc multa incultura. Eu, daca ne vom intalni, iti voi povesti cum m-am descurcat la Dej intr-o iarna extrem de geroasa, 1985 si ca primii care au batut la usa camerei noastre de camin sa ne aduca alimente, fara sa fi zis noi ceva, au fost maghiarii. Te voi distra poate daca-ti voi povesti printre altele cum am cautat ciocolata prin toate magazinele din centru, auzind, ciocolom, pe strada sau cum ne-au ajutat cei de etnia ta sa nu ne simtim izolati de Pastele pe atunci sarbatoare interzisa.

Pastrez un mare respect celor de atunci si multor altora pe parcursul anilor ce au urmat. Desigur ca au fost si momente neplacute intre romani si maghiari cat am stat acolo dar tot maghiarii au fost cei ce le-au calmat, am respect pentru acei oameni.

Te consider egala mea iar ce se intampla pe AFA, ce sa spun, lasa uscaturile si stai alaturi de cei ce te apreciaza.

O zi frumoasa sa ai!

PS daca poti, ia in calcul ce a zis Anilu.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
Michi
[22.01.17 11:28:53]
»

Mi-au plăcut articolele tale încă de la început. Iată ce scriam în oct. anul trecut:

Spui că te-ai îndrăgostit de acel loc dar eu bănuiesc că te-ai îndrăgostit şi de AFA. Ai scris 14 reviewuri în patru luni, ceeace nu-i rău deloc. Succes în continuare şi la anul să ocupi unul din primele locuri din sait! Nu este obligatoriu să mergi peste mări şi ţări ca să scrii un review bun. Şi la 50 km de casă găseşti un loc frumos pe care să-l recomanzi celorlalţi.

Aşa cum spunea Iulianic, stai să vezi, pe măsură ce devii o voce autorizată a saitului! De când am citit reviewul lui Dorgo, n-am fost de acord că lista de prieteni înseamnă reciprocitate. Eu am câţiva zeci, dar asta nu înseamnă că ei mă votează de fiecare dată sau eu sunt obligată să le întorc votul. Dacă-mi permiţi un sfat: refă-ţi lista, nu mai e nevoie de scuze pentru că ţi le-ai cerut în review. Iartă-mă că-ţi spun dar îmi permit pentru că mi-ai putea fi nepoată. Scrie în continuare, nu ţine seama de unul sau altul, să ştii că toţi cu talent şi dăruire şi-au creat un loc în AFA. Nu fii susceptibilă! Din cauza susceptibilităţii au dispărut de pe cerul Afei, useri de valoare: au pierdut şi ei, am pierdut şi noi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
elviramvio
[22.01.17 11:35:29]
»

@marius gaudi:

Corect spus despre interesele politice, asta imi spuneau si colegii maghiari in scurta noastra sedere in Dej.

GabrielaG
[22.01.17 12:15:09]
»

Nu stiu care este sau care a fost problema, dar sfatul meu este sa lasati totul in urma, sa nu va suparati pe nimeni. Cu totii cred ca am avut momente bune si mai putin bune pe site dar din greseli invatam.

Suntem oameni, avem caractere diferite si fiecare om reactioneaza diferit, gandeste diferit. Este normal intr-o comunitate atat de mare cum este afa sa nu fie totul roz permanent, dar indiferent de ce se intampla, daca suntem puternici si nu ne dam batuti vom fi apreciati si sustinuti de ceilalti.

Eu la inceputuri nu acceptam nici un fel de critici, imediat ma "atacam" cand vedeam ca cineva imi scrie ceva "de rau". Bineinteles ca nu imi scria nimeni de rau, erau doar sfaturi. Intr-un final m-am "desteptat" si mi-am dat seama ca oamenii acestia frumosi vor sa ma ajute. Si da, m-au ajutat! Mi-am imbunatatit stilul de a scrie (asa cred eu), am incercat sa postez impresii de calatorie cat mai interesante si asa mai departe.

Asa ca, parerea mea sincera este ca indiferent de ce "episoade" veti avea de "suferit" sa treceti la capitolul urmator! Cu siguranta va fi unul si mai bun si mai frumos!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
nicole33
[22.01.17 12:21:19]
»

@printesa82:

Am decis sa-mi scurtez lista de prieteni (initial vroiam sa o sterg pe toata) pentru ca nu am vrut sa fiu acuzata (datorita articolului lui @dorgo (Dn. doctor pe care il respect) despre pma si altele in care am citit ca... cei new entry "asa este usor sa strang voturi... cu multi prieteni"... asa am inteles eu...) nimic personal insa.

Poate că scurtarea drastică a listei de prieteni nu a fost cea mai bună decizie, dar numai tu poţi şti acest lucru.

Fiind nouă pe site nu aveai de unde să ştii că Dorgo scrie periodic articole de acest gen, aruncând "profeţii" în cele patru zări. Faptul că acestea nu se adeveresc nici măcar în parte, este o altă poveste. La fel şi acuzaţiile lansate de domnul doctor sunt la fel de nefondate. Nu trebuie să-l consideri un "guru" al acestui site.

Era să uit: La mulţi ani, Dorgo! Şi la cât mai multe articole de călătorie!

Aşa cum bine amintea Anilu mai sus,

Prieteniile pe AFA nu înseamnă obligatoriu voturi reciproce, dacă îți place ce citești votezi sau nu.

Este o naivitate să crezi că ar fi altfel.

Personal, nu am înţeles nici până acum rostul acestor prietenii virtuale, decât, eventual, prin bazarea acestora pe afinităţi de un fel sau altul.

Paradoxal, prieteni reali dintre membrii AFA nu se regăsesc în lista mea oficială de prieteni.

Sfatul meu: cu sau fără prieteni în listă, continuă să scrii şi să descrii locurile vizitate. Chiar şi un singur vot la un asemenea articol sau un ecou prin care cineva îţi mulţumeşte pentru recomandare reprezintă o satisfacţie suficientă, un semn că munca ta nu a fost în zadar.

Unii găsesc o plăcere maximă în acumularea de puncte şi poziţie în clasament, în câştigarea de premii de orice fel, alţii au alte motivaţii de a scrie pe AFA, dar fiecare îşi găseşte locul lui pe acest site.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][10 voturi]
Admin
[22.01.17 13:26:32]
»

Că bine zice proverbu' Un prost aruncă o piatră în apă şi 100 de înţelepţi se chinuie s-o scoată"...

Vedeţi cât rău fac interpretările superficiale, teoriiile conspiraţioniste, "analizele" după ureche şi alte tâmpenii pe care câte unul ca dorgo le emite din când în când??!!

Şi cât de mulţi "pun botu'" la ele, sau se găbesc *să judece*, probabl EXTREM de superficial? Şi nu mă refer la autoarea articolului de mai sus, ci la ecourile publice (la propriu şi la figurat) ivite după decizia ei — neinspirată, poate, dar (eu unul sunt profund convins) bine-intenţionată...

@printesa82: foarte bună decizia de a publica acest articol — ai clarificat astfel unele percepţii greşite, superficiale, născute însă în mod inerent dintr-o pornire greşită a ta. Greşeli facem cu toţii, nimeni nu e "maşină", nu e nicio tragedie, de obicei. Doar 10-20% dintre oameni sunt însă capabili să-şi recunoască greşeala public. Te felicit pentru aceasta şi, aşa cum am făcut-o, ştii bine, de la început, te asigur de sprijinul meu în privinţa textelor trimise.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
Admin
[22.01.17 13:29:07]
»

Şi câteva clarificări referitoare la relaţiile de tip "prieten/ă"

Am spus-o de mai multe ori: în realitate, relaţiile de prietenie sunt pur onorifice - ele nu iasă la iveală în nicio analiză a votării. (abonamentele sunt cele ce dau tonul, în aceste analize)

În afară de rolul onorific, relaţiile de tip "prieten" vă aduc un singur avantaj real, în acest moment: puteţi vedea care dintre prietenii voştri sunt online (activi pe sait, în acele minute) - însă doar în paginile cu "noul format AFA", de exemplu în lista înscrieri pentru Întâlnirea AFA 2017.

Cum? Prin clikc pe ultima iconiţă de sus de tot, din meniul "albastru" -- va apare lista "PRIETENI online". (iconiţa respectivă e evident afişată doar celor logaţi)

[În timp, acest format va fi implementat în toate paginile]

mishu
[22.01.17 13:41:39]
»

@printesa82: Acum la cate ecouri ai primit si cate sfaturi nu stiu ce as mai putea spune eu in plus. Mi-am spus si eu parerea in primul articol din acest an si asa cum ti-au spus-o si altii mai sus oamenii sunt diferiti, cu toanele lor si asa mai departe. Ne lasam influentati de cei din jurul nostru si uneori le facem jocul. Incerc sa gandesc astfel: cand am luat decizia de a ma casatori nu i-am intrebat pe cei din jur daca sa o fac sau nu, la fel si aici, trebuie sa fii tu si sa faci ce-ti spune inima.

Ca vorbesti limba maghiara, avantaj tu, insa nu asta conteaza.

Lista de prieteni, aici totul este discutabil si nu cred ca influenteaza voturile si am sa ma justific pentru ceea ce spun. Am o lista care depaseste bine suta de persoane, vezi insa cumva ca am 100 de voturi pe articol? Nu. Insa mie imi place sa ii stiu cumva pe cei cu care am interactionat macar o data, in ceea ce priveste ce fac acestia este alegerea lor.

Stii bine ca te-a mai suparat odata un articol si la fel ai primit incurajari, sunt convinsa ca te-ai lamurit si acum ca multi mai multi sunt oamenii pentru care TU contezi.

Te imbratisez cu mare drag si merg sa verific daca te am la prieteni sau nu ca sa stiu ce am de facut ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Admin
[22.01.17 13:46:54]
»

@printesa82: am uitat ceva, în mesajul adresat ţie - referitor la modul cum scrii.

Te-am felicitat şi în privat, mai demult, dar vreau s-o fac şi public: te felicit pentru străduinţa de a scrie cât mai bine în limba română; scrii mai bine ca destui (mulţi) alţii care au româna ca limbă maternă!

-

[LE]: E valabil pentru mulţi alţi utilizatori de altă naţionalitate decât cea română de pe AFA!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Zoazore
[22.01.17 13:50:34]
»

@printesa82: Ooff, draga mamii draga! Sa-ti zic: cea mai buna prietena a mea, acum e la Seattle-America- este din Marghita. Mama ei ma adora! Cad ii trimitea lui Greti prajituri, aveam portia mea.

Strabunicil meu, tatal bunicii materne era... ai ghicit... magiar de peste munti. Insurat c-o... grecoaica! Ei, vezi!

Cum zicea si @marius gaudi, totul e doar politica afara!

Aici, in "Tara AFA", toti suntem AFA-isti, AFA-ioti sau cum vrei sa zici! Limba oficiala e "Turistica", "turisteza", iar capitala e in inima fiecaruia!

Eu am 43 de preieteni. Pe care nu-i votez. Cine mi-a cerut prietenie, am acceptat. Nu-i cunosc pe mai bine de jumatate, unii n-au scris nimic p-aici. Nici nu m-au votat, nici nu i-am votat!

Cat despre Dom Doctor, periodic isi face o detoxifiere, asa ca nu mai pune la suflet! Trei sferturi din ce-a scris acolo, a facut si el!

Esti deja PREMIUM, n-ar trebui sa te iei dupa nimeni!

Scrie cum simti si ce simti, despre ce crezi tu ca merita! De rest... Pace-n lume!

Mie mi-ai placut din prima. Nu stiu cat te-am votat sau nu, dar nici asta n-ar trebui sa te demoralizeze!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][13 voturi]
Mihai18
[22.01.17 15:08:08]
»

Numărul mare de ecouri denotă că acest review este intereant. Cinste cui l-a scris.

În asemenea aglomerație de ecouri, încerc să-mi fac și eu puțin loc, dar rămân puțin.

Princesa 82, scri normal românește, dacă acum nu ne spunei, eu nu sesizam etnia ta. Nu te jena, au contraire, fii mândră.

Eu apreciez pe cei de etnie maghiară, ei fiind cu niște pași înaintea altora. Eu merg cu mult drag în Ungaria. Acolo, bărbații sunt oameni de treabă iar femeile sunt plăcute (scriu doar atât pt. că am statat de bărbat însurat).

Mihai 18 te roagă să rămâi printre noi. Chiar dacă scri puțin, dar citește ce scriu alții și dă-ne un semn că ai citit printr-un clik în pătrățel, pt. mine contează mai puțin numărul de puncte, câtă vreme juniorul are aceleați drepturi ca și seniorul.

Cu bine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
maria55 †
[22.01.17 15:51:56]
»

@printesa82: kincsem, servus si B. U. E. K 2O17! As putea să scriu mult mai mult in lb maghiara, dar nu vreau sa creada vreun coleg că-l înjur????pt că eu când vreau să înjur, înjur????????????

Atat am scris, asta ca să vezi că mai sunt din cei care cunosc si vorbesc această limbă! Nu am remarcat retragerea prieteniilor virtuale, poate nu am dat importantă, chiar nu stiu. Dar să renunti pentru un " generalism" la a mai scrie/ împărtăşi cu noi cei multi despre vacantele tale, mi se pare că te-ai supărat degeaba! Întepături au fost si vor mai fi, stai linistită ca troli sunt si nu dorm, mai hibernează si apoi isi scot tepii! Dar daca o iei personal, sau pui" botu'" nu-ti faci decât tie rău!

După numărul ecourilor ar trebui sa-ti dai seama cât de apreciata esti pe Afa.

Hai pa sau viszontlátásra!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][11 voturi]
crismis
[22.01.17 17:33:11]
»

@printesa82: Printesuca, atatea ti-au mai zis oamenii astia pe-aici, ca mie nu mi-a mai ramas decat sa te strang in brate -virtual! Daca doar asta a fost problema, inseamna ca ne-am speriat degeaba, si tu, si noi! Hai, inima sus!

Mihai18
[22.01.17 18:39:37]
»

@maria55:

Vă rog să citiți PM-ul meu pt. dv.

Mihai 18

maria55 †
[22.01.17 18:47:21]
»

@Mihai18: multumesc foarte mult pentru mesaj! Profund si intelept, asa l- am perceput! Multumesc inca o data si vacante incredibil de reusite va doresc????!

Dan&Ema
[22.01.17 20:08:35]
»

@printesa82:

Apreciez mult acest articol al tau.

In primul traieste fericit in comunitatea AFA viata cat mai lunga. Nu pune la suflet daca te simti vreodata atacata. Nu iti fa mustrari de constiinta daca ai sters din lista de prieteni.

Si eu am trait toate astea, ba chiar din lista am taiat de 2 ori, fara sa insemne asta ca nu accept pe cineva. Este o optiune pe care o folosesti cum si cand doresti dupa cum consideri tu, la fel ca si cea de a adauga pe cineva in lista.

Mai pot spune ca desi am dat delete unor useri am continuat sa ii citesc si sa ma citeasca (unii) si totul e ok.

Fii tu insati, succes mai departe pe AFA.

Abia astept sa revin la Satu Mare sa improspatez proviziile de palinca dupa ce voi epuiza stocurile actuale la Slanic Moldova.

Numai de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
hopyk
[22.01.17 20:24:34]
»

Draga mea unguroaica frumoasa de la Satu Mare, eu sunt memba AFA cam de... 5 minute si te rog sa ma crezi ca mi-a fost de ajuns acest timp scurt pentru a-mi da seama ca in acesta comunitate exista oameni minunati, care nu sunt influentati de nici o rautate, nici o barfa, oameni care iti ofera tot respectul si toata bunavointa de care dispun... neconditionat, oameni care conteaza. Un singur lucru ar trebui sa stea la baza prieteniei noastre... dragostea pentru calatorie, pentru explorare, pentru frumos. Si eu sunt din zona ta, de la Zalau, si eu traiesc printre maghiari cu care am legat prietenii foarte stranse, sunteti niste oameni minunati si, cum a spus marius gaudi, aveti avantajul de a vorbi doua limbi perfect.

Iti doresc multe calatorii bogate, din experienta carora sa imi impartasesti si mie. Lumea asta e atat de mare si de frumoasa iar viata e prea scurta ca sa ne mai amaram.

Daca pui la suflet lucrurile rele, unde le mai pui pe cele bune?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][13 voturi]
sirbuvio
[22.01.17 21:45:20]
»

@hopyk:

Draga mea unguroaica frumoasa de la Satu Mare,

Şo ej'nebun... Frumusica foc! Prima oara am vrut sa zic "vrajeala, ce frumoasa, fara poze... " dar am facut un efort si am verificat.

Deci, jaw-dropping... bravo, felicitari... mamei! Oricum, stie toata lumea ca unguroaicele sint frumoase.

Deci, ai fost un pic suparata? hihi... zi mersi ca nu mai activeaza gasca nebuna, ca erai mincata pina acum... Aveau asa o placere sa muste pe cei mai noi si vulnerabili, si o faceau cu deosebit talent.

Eu n-am mai dat pe aici o vreme, dar am vazut asa pe scurte ca orgoliile inca se manifesta, si pot fi deranjante. Sfatul meu e: IGNORE!

Scrii frumos, scrii bine, si, vorba lui Cornel, scrii mai corect romaneste decit multi... mult prea multi romani... asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Ba chiar, vorba lui...(am uitat...) trebuie sa fii mindra!

Asa ca da-i bice, "da-i bocanc"! Scrie acum cit ai chef si cit iti merge (unii se pierd pe drum...)

Si nu mai pune la suflet. Nu te mai uita la aia rai, nu-i baga in seama... uite-te la cei care te apreciaza, sint o gramada...

Toate cele bune!

PS-eu scriu cu î din i din fronda, nu de altceva...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Yersinia Pestis
[22.01.17 22:56:47]
»

Uite, îmi pare rău, dacă ești de etnie maghiară, eu nu mai vorbesc cu tine!

Ce importanță are că ești unguroaică?! Dacă, prin absurd, cineva de pe AFA ți-a reproșat asta, ăla e un dobitoc! Și, da, ăla merită să-l ștergi din lista de prieteni!

Cât despre ce crede un utilizator sau altul referitor la PMA, aia-i părerea lui, nu trebuie să ții cont de ea !

Așa că ,stai cuminte, eu citesc cu plăcere ce scrii tu aici!

Asta e ca-n bancul cu Ion și Gyuri, care erau prieteni de-o viață. Gyuri vine la Ion acasă și ăsta-i spune că e supărat pe el.

- Păi, de ce ești supărat pe mine?!

- Așe, că ești ungur și-apăi ungurii l-or junghiat pe Mihai Viteazul!!!

- No, Ioane, aia o fost acu' 400 de ani!

- N-are-a face, io azi am aflat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][15 voturi]
sirbuvio
[23.01.17 01:51:02]
»

Am atasat o poza.

Poate e cazul sa se infiinteze un nou premiu, pentru sinceritate, debut, colegialitate sau ceva pe-aici?

Sa rugam un admin sau sa iesim in strada?

Sau, pentru spumoasa saitului nr 3? ( (dupa adri-nico si andreeaG))

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
dorgo
[23.01.17 19:00:40]
»

@Admin: Ziceai ca:

"Vedeţi cât rău fac interpretările superficiale, teoriiile conspiraţioniste, "analizele" după ureche şi alte tâmpenii pe care câte unul ca dorgo le emite din când în când??!! "

Boss! E cam "flame" ce zici! Dar n-am sa raspund provocarii, ca tu stii, ca cel cu scaun la cap, cedeaza mereu. (Eu n-as fi publicat acel reviuw a lui dorgo (despre PMA), niciodata. Cred ca e-o greseala a conducerii AFA.)

Oricum, mersi de apreciere! Inca n-am primit de ziua mea o urare atat de magulitoare! Te trec pe lista mea de prieteni. Vei fi sin. guru. l. Inca n-am uzitat de acest avantaj al saitului, cu cererile de prietenie.

Cat despre "Printesa"...

"Lupta! Nu fi sensibila, in lumea asta dura de azi! Care va trece cu senilele ei de otel peste tine, ca peste o furnica si nimanui nu-i va pasa. In secunda urmatoare, vei fi inlocuita cu altcineva! Nu di-spera si nu ai teama, ce e val ca valul trece. Eu cand eram "new-entry", erau doar 3-4 uzeri din "Tara Secuilor" (Mures-Harghita si Covasna), si am primit multe "voturi negative cu felicitari" si pe PM epitete de genul "boz. gorila de Ardeal", apoi conducerea m-a suspendat vreo 2 ani din 7, dar totul a trecut pe langa mine... simteam, ca pe acest sait nimeni nu-l dispretuieste pe celalalt cu adevarat si daca se mai tachineza un uzer cu altul, o face din joaca...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
dorgo
[23.01.17 19:15:43]
»

@Yersinia pestis: Mai era un banc despre prietenia romano-maghiara care merge in ambele sensuri, si-n Ungaria si-n Romania (se schimba doar Gyuri cu Ioan si Ioan cu Gyuri)... "Ioan le zice parintilor: Tata, mama, m-am hotarat! La toamna vreau sa ma insor cu Gyuri! ". "Vai, baiete, cum de ti-a trecut tie asa ceva prin cap? Nici vorba! Mai gandeste-te! ". "M-am gandit destul, eu ma-nsor cu Gyuri, il iubesc! ". "Mai Ioane mai, pai tu nu stii ca Gyuri e ungur? ".

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
Yersinia Pestis
[23.01.17 20:10:49]
»

@dorgo: Cu tot respectul, mi se pare că este (prea) multă melodramă în tot ceea ce scrii aici!

Cine trece cu ”șenilele” peste sufletul unui user?!

Cu câteva excepții, nici nu cunoaștem între noi, de unde să am atâta ură ca să trec cu șenilele peste ”prințesa82” doar pentru că scrie despre turism dar e de etnie maghiară?! Și, nici ”prințesei” nu cred că-i pasă despre etnia mea, că doar vorbim despre turism, nu ne pețim unul pe altul! Ce-mi pasă mie dacă un user e de etnie maghiară, țigănească sau mai știu eu de care? Pe mine mă interesează despre ce scrie, nu îl iau în căsătorie și nici nu mă leg, pe viață, cu vreo obligație față de acel om!

Siteul ăsta a fost înființat pentru a scrie despre turism. Câțiva useri se tot vaită că, vezi Doamne, se punctează și se votează lumea aiurea și, în felul acesta ajung să ocupe poziții amețitoare în clasamentul AFA!

Am mai constatat că tu ești liderul acestora, dar, sincer, nu te înțeleg:ești sus, acolo, ai deja o rentă, într-o lună- două vei fi ”Augustus” deci, vei câștiga 500 de euro, anual.

Și, totuși, l-ai certat pe admin că, mergând în ritmul ăsta, în curând or să fie foarte mulți cu drept de rentă! Ți-e cumva teamă că or să fie mai mulți și nu o să-ți mai ajungă ție, care e problema ta?!

Cred că principalul stress era la Admin, nu la noi, userii, de ce-aș face eu riduri pentru cel care, BENEVOL, s-a gândit să ofere aceste rente?! Și, dacă omul NU MAI POATE sau NU MAI VREA să le dea, NU LE MAI DĂ, care e problema???!!!

Cu toată sinceritatea, nu sunt vreun bogătan dar, am bani să-mi fac concediile, în România, Grecia, Italia, Spania, sau unde-oi mai vrea, fără banii acestui site! Iar, dacă n-am, mă duc în Vrancea, sunt locuri despre care v-am albit tot povestindu-vă despre ele! Și, dacă nici de Vrancea n-am bani, stau acasă și nu voi face pojar dintr-atât!

Cred că tot promovând ideea asta, de ”Vai, nu o să mai avem rente! ” nu se câștigă nimic, ba chiar mi se pare o atitudine ușor mercantilă!

Necondiționat, îți respect pregătirea profesională și de cultură generală, îmi place mult cum scrii, apreciez și ironia pe care o manifești în unele ecouri, dar, ”nu te mai da lovit”, nu tu vei suferi dacă va crește numărul userilor de top din AFA!

Ai spus că siteul ăsta nu te mai atrage după cum te atrăgea pe vremuri. Păi, în acest caz, nu mai intra dacă o faci doar pentru niște vaiete gen cucuvea!

Cu acest ecou nu mă erijez în apărătorul nimănui, nu cred că ar fi nevoie sau că aș fi eu în măsură să vorbesc în numele cuiva, tot ceea ce am scris este părerea mea. Sinceră!

Nu vreau polemică, nu voi mai răspunde la acest ecou!

Cu stimă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][16 voturi]
valimi
[24.01.17 08:16:07]
»

@dorgo: Doctore, aici te-ai pitit? , ca te-am cautat tot feisbucu' si nu te-am gasit. Ai fugit de la noi, care te luam frumos si binisor, ca sa te ia seful tau iar peste picior? Nu vezi ca aici zici una si-ti furi doua, chiar daca intre ele ever nu te ploua? Hai, nu mai plange, viata-ti virtuala incepe sa nu iti mai placa, precum atunci cand erai mic si nu-ti placea carnea de vaca. Noi te asteptam cu drag, de cand ai fugit viata ne e sterila, ca seringile cu care ne-ai trata starea ferbrila.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
21 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, ANILU, crismis, Dan&Ema, dorgo, elviramvio, GabrielaG, irinad, iulianic, maria55, marius gaudi*, Michi, Mihai18, mishu, ovidiuyepi, printesa82, santana*, sirbuvio, Soso42, valimi, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂFilozofări de suflet (mai puţin turistice):


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.069638013839722 sec
    ecranul dvs: 1 x 1