ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.01.2010
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: constanta
ÎNSCRIS: 08.09.08
STATUS: SILVER
DATE SEJUR
NOV-2009
DURATA: 8 zile
familie cu copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Vacanta de vis

TIPĂREȘTE

Phuket... o destinatie de vis. A devenit realitate dupa ce am urmat sfaturile celor de la amazingrace. ro, adica mi-am planificat singura vacanta si a iesit asa cum mi-am dorit... adica de vis.

Am inceput cu cautarile... intai costul unor bilete de avion, apoi a hotelurilor si am constatat ca bugetul poate fi la jumatate din "oferta speciala" a unei agentii din Romania. Sigur ca in felul asta m-am si intins la mai mult, in loc de 7 zile in total mi-am planificat 8, in loc de Pattaya, care era mai ieftina am ales Phuket dupa ce am citit impresiile de aici. Apoi inca 4 zile in Bangkok. A fost suficient? Acum pot spune cu siguranta ca nu... probabil ca ar trebui sa stai cel putin o luna in Thailanda si sa descoperi macar o parte din secretele si locurile speciale pe care le detine acest colt de rai. Astfel ca ma voi intoarce in aceste locuri si voi continua aventura.

Am calatorit cu avionul... cam 11 ore pana in Bangkok apoi inca o ora pana in Phuket. Pentru ca zborul a fost noaptea si cu diferenta de fus orar nu am simtit asa rau oboseala, astfel ca eram gata de explorat locurile. Agentia prin care am rezervat pe internet o excursie in Phi Phi ne-a oferit si transfer gratuit la hotel asa ca la iesire din aeroport a fost o surpriza placuta sa ne astepte un ghid cu numele scris pe o foaie. A fost un pic cam dificil sa gasim hotelul, fiind deschis doar de o luna. Hotel placut, primire impresionanta. Dupa ce ne-au insotit in lobby si ne-au oferit bauturi reci, prosoape de asemenea si bratari facute din iasomie ne-a trecut totul... oboseala, stres si impresia unui drum care nu se mai termina. Despre hotel voi continua separat pentru ca merita o descriere mai amanuntita.

Am stat 4 zile in regiunea Kata Beach, undeva in sudul insulei. O zona dintre cele mai bune din cate am inteles, mai ferita de puhoiul de turisti dar destul de aglomerata mai ales seara. Magazine cu de toate, restaurante, baruri, tarabe cu suveniruri, sali de masaj si multe multe thailandeze care te chemau inauntru. Mancarea este excelenta si destul de ieftina. Am mancat la Mali, la Sorento si Two Chef... peste tot sea food dar si meniu international. Iti venea sa comanzi de toate mai ales ca te imbiau cu tot felul de pesti si crustacee expuse pe gheata dar si gratare imense care sfaraiau.

Desi am ales acesta zona pentru plaja, fiind considerata cea mai frumoasa plaja in Phuket nu am reusit sa ajung decat in ultima zi, pentru 2 ore inainte sa ne mutam pe cealalta parte a insulei, intr-o zona retrasa, nepopulata cu turisti dar unde hotelul beneficia de plaja privata.

Despre excursia in PhiPhi nu are rost sa mai scriu... e un adevart paradis acolo... si a fost excelent descrisa de lizuk... adica: barca cu 3 motoare... in total 600 CP care zbura cu 20 persoane de toate natiile. Sfat important: dati-va cu 5 straturi de crema protectoare... poate asa o sa reusiti sa nu va prajiti... arde al naibii soarele pe mare. Bifat Maya Bay, The Beach... unde m-a muscat o furnica uriasa dar mi-a trecut pt ca am stat in apa vreo 20 min... apoi Monkey Bay... unde maimutele vin sa te cunoasca, snokerling printre arici de mare care te pandesc cu ochii lor mari si corali deosebit de frumosi... ce sa mai zic de pesti... Phi Phi si la final plaja pe insula Khai. 1200 BHT de persoana parca (cam 110 lei).

In alta zi am luat un ghid cu masina si ne-a plimbat prin sudul insulei de la 9 dimineata pana la 7 seara (cam 180lei toata excursia) dar ne-a dus unde am vrut noi. Promthep Cape... un loc unde poti admira golfurile din sudul insulei... exista si un far acolo, templul Wat Chalong... impresionant dar mi-a dat impresia ca e special construit pentru turisti, plimbare cu elefantul foarte interesanta si sigura, gradina de orhidee... locul in care un fotograf pasionat sau o femeie care adora florile poate sa stea zile intregi, butterfly garden... fluturi multi, colorati si alte insecte dragute cum ar fi scorpionii si tarantule. Sigur ca urmand tiparul tuturor ghizilor din Thailanda nici al nostru nu a ratat un magazin imens de bijuterii, ferma de perle, fabrica de caju... ? Hmm... oricum nu am cumparat nimic dar am primit bauturi si prajituri gratis... asa ca merita sa vizitezi. Ne-a dus si la cumparaturi undeva unde erau outlet-uri... cateva chiar merita... am descoperit ca marci de la noi " de renume" foarte scumpe in mall-uri care acolo se vindeau la kg.

O alta zi am petrecut-o in Patong, excursie pentru noi care veneam dintr-un colt retras al insulei. Ne-a coplesit aglomeratia din Patong, zone intregi cu baruri, discoteci, tarabe cu tot felul de suveniruri dar am vrut sa vizitez si aceasta zona descrisa de unii cunoscuti ca cea mai fierbinte. Sigur ca pentru barbati si pentru cei care cauta distractie e locul ideal... noi doar stateam si ne minunam de ladyboys, foarte simpatici de altfel, grupurile de 20 de fete care asteptau in fata saloanelor de masaj si te chemau, barbatii europeni si americani care treceau de mana cu micutele thailandeze. Dar ne-am minunat si de maiestria cu care sculptau in lemn, in sapun, piele sau confectionau obiecte din sarma colorata. O mare varietate de suveniruri si obiecte decorative frumoase dar si copii dupa aparatura multimedia, ceasuri pe care le alegi din catalog si haine... ajungi sa crezi ca nu au decat copii.

Am experimentat chiar si mancarea de pe strada. Trecand pe langa niste tarabe cu gratar unde un tip ungea tacticos niste bucati de carne puse pe un bat ceva gen frigaruie si care mirosea grozav. Ne-am gandit ca daca atat de multa lume cumpara nu o sa murim tocmai noi. Gustul era grozav si ne-a oferit si niste cartofi gen chipsuri, era cartoful feliat si insirat tot pe bat, prajit si condimentat cu arome. mancand acolo pe strada mi s-a parut cea mai buna mancare pe care am mancat-o.

La plaja nu am reusit sa merg decat 2 zile, din cele 8 in Phuket. Apa marii era impresionant de calda 30-32 de grade si seara ajungea cam pe la 34 cred. Pentru ca acasa era frig (sfarsit de noiembrie inceput decembrie) simti cu totul altfel placerea de a te balaci o zi intreaga si a te plimba pe o plaja apoape pustie desi locuiesc la mare, in Constanta. Cred ca din acest motiv prefer vacantele de iarna in zonele calde... adica daca te straduiesti putin poti face ca iarna sa fie un pic de vara.


[fb]
---
Trimis de gabitza76 in 21.01.10 19:43:22
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în THAILANDA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 27841 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

96 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabitza76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 ce miros...bratari din flori de iasomie oferite la hotel
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 14650 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 4

96 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 96
geni
[21.01.10 20:02:36]
»

presupun ca 1600 euro de persoana?

Cu ce agentie ai plecat?

Cred ca o sa ma gandesc mai des la o vacanta in Thailanda! Poate se si materializeaza candva!

Frumos... abia astept si fotografiile!

gabitza76AUTOR REVIEW
[21.01.10 21:12:25]
»

presupui incorect... 1600 de euro pentru 2 persoane, 12 nopti cazare cu mic dejun in 2 hoteluri de 5 stele... si unul de 4 stele, zbor cu avionul bucuresti helsinki bangkok apoi phuket.

A....cu toate taxele incluse... in aceasta suma. Facute din timp prinzi tarife foarte bune. Si totul pe cont propriu

geni
[21.01.10 21:26:23]
»

Despre cazare si masa stiu ca se poate la preturi mai mult decat rezonabile. Dar ce ma intriga cel mai mult este costul zborului. Sora mea a fost in Vietnam vara trecuta si a platit pentru un bilet de avion dus-intors 1550 euro. (cu escala in Bangkok). De aceea acum sunt si mai curioasa. La vremea aceea ne-am interesat pentru ca am fi vrut sa o insotim.

Cu cat timp inainte ai facut rezervarile?

lizuk
[21.01.10 21:28:27]
»

Foarte faina descriere, foarte faine poze, foarte bun pretul! Foarte bine ca ai descris experienta ta aici! Asa poate ca mai multa lume isi va face curaj sa planuiasca o vacanta in Thailanda, daca va vedea ca nu e chiar de neatins (financiar vorbind)

gabitza76AUTOR REVIEW
[21.01.10 21:39:32]
»

am rezervat cu finnair in iulie pentru noiembrie. A costat 4000 lei pentru 2 persoane cu tot cu taxe bucuresti bangkok cu escala helsinki. pentru phuket am rezervat prin septembrie cu airasia cam 80 euro cu tot cu taxetot 2 persoane.

Hotelurile cu 54-55 euro pe noapte dar la toate cu discount, rezervari in avans cam cu 2-3 luni.

Voi reveni cu ecouri la fiecare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
geni
[21.01.10 21:42:44]
»

Multumesc pentru informatii.

SirAndrei
[25.01.10 23:05:38]
»

Te rog spune-mi cate ceva despre hotel/hoteluri. De [ce] Pucket si nu Pattaya?

lizuk
[25.01.10 23:13:36]
»

Pentru ca am ajuns in ambele locuri, o sa iti raspund si eu (desi intrebarea e pentru altcineva). Pattaya e mai ieftina pentru ca din Bangkok si pana aici iei un bus, un taxi, ceva masina de transfer, iar pentru Phuket trebuie sa iei avionul deci pretul mai creste. Cu toate acestea, Pattaya nu merita efortul daca te intereseaza in mod special sa mergi la plaja. Apa aici e foarte calda si murdara, iar statiunea e de fapt un orasel aglomerat plin de baruri de noapte si prostituate. Phuketul insa ofera alte peisaje, plaja este foarte lata si fina, apa este mai mult decat curata iar imprejurimile sunt de vis. Asta pe scurt despre Phuket, reviewurile scrise deja ar trebui sa te ajute sa iti formezi o parere

gabitza76AUTOR REVIEW
[25.01.10 23:54:41]
»

Lizuk a formulat foarte bine de ce este mai frumos in Phuket si merita mai mult. Daca tot mergi in capatul celalalt al lumii macar sa scapi de puhoiul de turisti fara preocupare pe care il gasesti si la noi in Mamaia, mai ales in zona Cazinou . In plus in mintea fiecaruia dintre noi Thailanda reprezinta un taram exotic, cu plaje nesfarsite, cocotieri, elefanti si in mod sigur pe acestea le intalnesti in insulele exotice.

Hotelurile in general sunt de foarte buna calitate daca alegi cu grija , mai ales in insule ( ex Phuket) unde s-au construit respectand natura si unde ai un sentiment placut de intimitate chiar daca alegi o zona mai populara. Maine voi posta comentarii si poze cu hotelurile in care am stat precum si tarifele respective asa cum am promis.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
luciv
[12.02.10 21:45:16]
»

Multumim pentru impresii! Suna bine... Ajuta-ne te rog cu mai multe detalii despre cum ai procurat biletul prin finnair (eventual un link-ul). Cel mai ieftin bilet de avion pe care l-am gasit, spre Bangkok este de 850 eur/persoana (cu taxe).

gabitza76AUTOR REVIEW
[12.02.10 22:24:46]
»

In primul rand trebuie stabilita perioada in care doriti sa plecati... cu o marja de 3, 4 zile deoarece pretul biletelor difera foarte mult de la o zi la alta ca si la orarul de zbor. Puteti lua in calcul si alte variante de zbor, cu un motor de cautare gen Kayak unde puteti obtine tarife comparate la mai multe linii aeriene. Zboara cu preturi bune si Qatar Air sau Emirates doar ca cel mai apropiat aeroport de plecare este Istanbul si o varianta ieftina pana acolo nu prea este (costa in jur de 160-200 euro un bilet dus intors Bucuresti Istanbul). La momentul acela era cea mai ieftina varianta cu Finnair (4000 lei 2 pers cu taxe incluse Bucuresti Bangkok) si avantajos pentru ca plecarea era din Bucuresti cu escala Helsinki dar dezavantajul ca drumul e un pic mai lung (aprox 11 ore din Helsinki pana in Bangkok). E bine sa verificati saptamanal ofertele liniilor aeriene pentru ca se mai modifica preturile pana cand gasiti ceva avantajos. Eu am simulat acum pentru 2 perioade diferite si am gasit cu 712 euro de pers cu taxe incluse dar poate fi si mai ieftin. Rezervarea biletelor e destul de simpla. Incercati sa simulati un zbor pana la pagina in care se cer datele cardului. Plata biletelor se face in momentul rezervarii cu cardul (de regula card de credit- emboasat) iar confirmarea este trimisa pe mail imediat. Banii sunt luati din cont cam in doua zile, banca ar trebui sa va sune sa confirmati tranzactia. Daca doriti ajutor ma puteti contacta.

luciv
[13.02.10 10:55:09]
»

Perioada in care cautam o oferta tentanta, este intre 01 si 30 Martie '10, aproximativ 10 nopti (3 in Bangkok si 7 in Phuket). Am gasit f multe excursii, circuite pe net, dar valoarea sejurului plus cheltuielile depasesc bugetul alocat... De aceea vrem sa incercam varianta propusa de tine.

Multumesc mult! Am sa tin cont de sfaturile tale...

gabitza76AUTOR REVIEW
[13.02.10 20:46:37]
»

Uite...o sa incerc sa simulez pe cateva linii aeriene. Trebuie sa ti cont si de rezervarea pentru un zbor intern, Bangkok- Phuket. Eu am gasit atunci foarte convenabil cu Air Asia( aprox 85 euro cu taxe incluse pt 2 pers). O sa postez aici variantele pe care le gasesc.

gabitza76AUTOR REVIEW
[15.02.10 14:08:08]
»

Am gasit cu 1,078.46 EUR pentru 2 persoane cu plecare din Istanbul, escala in Doha . Sigur, mai trebuie gasita o varianta ieftina si pentru Bucuresti Istanbul. Contacteaza-ma pentru detalii.

SirAndrei
[16.02.10 19:00:06]
»

Si daca mai adaugi Buc-Istanbul tot la 1400 euro / 2pers se ajunge.

luciv
[16.02.10 20:49:46]
»

Multumesc pentru sfaturi, sunteti f ambili...dar valoarea biletelor de avion Buc.- Phuket e mare pentru suma alocata acestei vacante.

danadineata
[29.04.10 16:20:38]
»

Buna,

La ce hotel ati stat? Noi vrem sa merge tot in Phuket in noiembrie si tot cautma, dar fie nu e pe plaja, fie e departe de orice, fie costa fff mult.

Multumesc.

gabitza76AUTOR REVIEW
[29.04.10 18:07:02]
»

Am stat 4 zile in Kata la hotel Avista Resort & Spa care este la 5 min de plaja cu un mic inconvenient- este pozitionat pe un deal si asta presupune un mic efort dar dimineata si dupa amiaza pun la dispozitie gratuit un shuttle bus. Mai jos ai link-ul dar am postat si impresii de la hotel

avistaphuket

Am mai stat 4 zile in alt hotel, Bel Air Resort Cape Panwa cu plaja privata- o plaja superba dar era pozitionat intr-o zona rezidentiala daparte de zonele aglomerate turistice, insa a meritat

belairhotelsresorts

Pretul a fost cam 55 euro/ noapte camera club la primul si suite de luxe la al doilea, dar ambele cu promotii cam 40-50%

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
durr_23
[01.07.10 17:08:07]
»

as vreas sa stiu si eu cam cat ma costa biletul de avion la sfarsitul lunii decembrie spre Phuket pentru ca la toate simularile pe care le-am facut ma ajunge undeva la 2500 de euro 2 persoane pe o perioada de 14 zile.frumoasa vacanta ai avut

danadineata
[01.07.10 17:26:19]
»

In perioada Craciun-revelion preturile sunt enorme... exact cum ai zis... 1200 euro de pers... cred ca mai bine mergi ori mai devreme ori mai tarziu... noi am rezervat plecarea pe 29. 10 si ne intoarcem pe 12. 11 si ne costa cu klm 750 euro, si daca ne miscam un pic mai repede (le-am luat din aprilie) puteam sa luam de la finnair cu 2800 ron de om... totusi nu ne permiteam sa dam 4000 de euro pe hotel si avion... plus ce mai cheltui si acolo...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gabitza76AUTOR REVIEW
[10.07.10 21:47:30]
»

eu am gasit la o cautare rapida cu 1774 euro pt 2 persoane din 27 dec in 7 ian...am luat la intamplare...cu tarom combinat cu qatar airways...poti cauta cu un motor de cautare gen kayak

danadineata
[12.07.10 10:57:11]
»

Da, oricum e scumputz... acum cautam bilete de avion din Bangkok in Phuket.. am gasit cel mai ieftin la Airasia... in jur de 150 euro 2 persoane...si ma intrebam daca le cumperi de acolo nu or fi mai ieftine... ca asa cand platesti cu cardul intr-o moneda mai dubioasa (gen THB) iti iau o gramada de bani. Asa ca daca vrei sa rezervi pe booking hotelul, pregateste cu vreo 100-150 euro in plus, pentru ca in afara de faptul ca iti iau (banca) un comision de minim 1% cand schimba din THB in euro, mai folosesc si un curs destul de mare la schimbul din euro in lei (asta daca nu ai card in euro)...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gabitza76AUTOR REVIEW
[12.07.10 16:45:20]
»

nu am remarcat...o sa verific...mie mi s-a parut ca mi-a luat exact cat trebuia...eu am dat cautarea de la inceput in euro si de pe card mi-a luat exact cat trebuia dar in lei

danadineata
[12.07.10 16:51:27]
»

Poti sa vezi la ce curs ti-a schimbat euro... chiar m-ai facut curioasa.. noi nu am platit nu am platit in euro ca am platit direct la hotel si ne-a luat THB de pe card la un curs VISA de conversie, care nu este BNR.

marian 1973
[17.07.10 00:09:32]
»

Frumoasa vacanta si la fel de frumoasa si descrierea. Ii inteleg pe cei care cer informatii despre zboruri. Cum sa nu incepi sa te gandesti sa faci bagajele cand citesti asa ceva si vezi pozele acelea?

james
[17.07.10 18:53:23]
»

FOARTE FAINA DESCRIEREA TA SI MAI CA AS FACE SI EU O EXCURSIE IN IARNA ASTA ACOLO IAR DACA MAI AI SI ALTE INFORMATII REFERITOARE LA TRANSPORT SAU ALTCEVA,TE ROG SA-MI SPUI PT CA MI S-A FACUT PIELEA DE GAINA CAND AM CITIT IMPRESIILE TALE DE CALATORIE.

gabitza76AUTOR REVIEW
[17.07.10 21:19:39]
»

gasiti poze si pe

******

va ajut cu placere cu orice informatii aveti nevoie

daca sunteti interesati pentru zbor cu qatar air din Milano au promotie cu 495 euro (taxe incluse/pers) in perioada nov-dec. Pana La Milano gasiti voi un low cost daca faceti rez din timp.

webmasterXY*
[17.07.10 21:43:25]
»

@gabitza76, pozele le poti atasa aici fara probleme, reclama catre blogul personal nu este permisa si sper sa intelegi acest lucru;

@james, te-as ruga sa renunti la scrierea exclusiv cu majuscule, este obositoare si cred ca nu-i este locul potrivit aici. Parca ai tipa la noi...

gabitza76AUTOR REVIEW
[17.07.10 21:48:07]
»

sigur ca da

danadineata
[19.07.10 10:54:59]
»

Poate sa ma imi zica cineva cate ceva despre taxiuri, cum e mai bine sa iau taxiul de la aeroport sau sa apelez la serviciile hotelului? Cum e mai bine si in acelasi timp safe? Din cate am auzit taximetristii nu stiu engleza... dar mai sunt si alte probleme, gen ca la ai nostri sa te plimbe prin tot orasul ca sa iti ia de 10 ori mai mult etc...

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
22 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
anca .racu, Andrei81, bogdanabu dhabi, cristivu, danadineata, dea, dorgo, durr_23, gabitza76, geni, gvaly, james, lizuk, luciv, majormark, marian 1973, miha_t, Muffin2009, ninfeaegiziana, Robert State, SirAndrei, smyddy
Alte impresii din această RUBRICĂInsulele din Thailanda - Raiul pe pamant:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.07246208190918 sec
    ecranul dvs: 1 x 1