ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.01.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 07.04.09
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
JAN-2010
DURATA: 2 zile
prieteni
5 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 6 MIN

Shopping la Viena: Shopping City Sud

TIPĂREȘTE

Dan Balan - Chica Bomb

Scriu acest review din dorinta de a da o mana de ajutor celor atrasi de "mirajul" cumparaturilor in alta tara, in sezonul reducerilor. La sfarsitul anului trecut, in urma multelor sugestii primite de la diverse persoane din anturajul nostru am planificat aceasta prima excursie in Austria atat pentru a vizita Viena, dar si pentru a face cumparaturi intr-unul din cele mai mari mall-uri din Europa (cel putin asa ar fi considerat in descrierile de pe internet) SCS. Pentru a-i familiariza pe cei interesati, cu ce vor gasi aici am sa fac referire la unele marci sau preturi, desi stiu ca va fi greu sa o fac fara a face involuntar reclama la unele produse, dar stiu cat de mult mi-au lipsit si mie aceste informatii inainte de a pleca.

Asa ca inainte de plecare, mai exact incepand cu luna noiembrie, am sistat orice achiziţii de haine si incaltaminte, inclusiv cele din decembrie:)), si manati de mirajul reducerilor uriase (intelesesem ca ar merge pana la 70 - 90%) am strans fiecare leut si l-am schimbat in euro.

Shopping City Sud (sau SCS cum ii voi spune in continuare) este situat in sud-vestul Vienei la aproximativ 20-21 kilometri de centrul Vienei. Accesul cu masina se face destul de facil pe autostrada fiind plin de indicatoare cu SCS, e drept noi am avut un navigator care ne-a ajutat foarte mult in excursia noastra. SCS se intinde pe o suprafata de 9 kilometri patrati si este compus din mai multe cladiri:

- cladirea centrala in care se afla mall-ul propriu-zis, compus din 2 nivele, magazinul Ikea, birourile complexului si multiplex-ul;

- un complex de cladiri comerciale dedicate (cum ar fi Media Markt) ;

- hotel;

- statie peco, service si splalatorie de masini.

Programul complexului Shopping Mall este:

- luni, marti, miercuri, vineri 9. 30 - 19;

- joi 9. 30 - 21;

- sambata 9 - 18;

- duminica inchis.

Din cate am inteles exista posibilitatea de a ajunge aici si cu mijloacele de transport in comun, dar noi am preferat masina, asa ca nu va pot ajuta cu multe informatii in acest sens. Posibil sa gasiti unele detalii pe pagina lor de web:

- scs.at

In consecinta in a doua zi dupa sosirea in Viena, inarmati cu bani si multe sperante ne-am dus la cumparaturi. Terbuie sa recunosc ca navigatorul (o investitie foarte buna pentru orice sofer care decide sa calatoreasca) ne-a indrumat cu precizie pana in fata intrarii principale, de altfel dupa cum glumeam noi intre noi cand am dat de paienjenisul de autostrazi si sosele de pe traseu, daca nu-l aveam probail ca acuma mai rataceam prin jurul Vienei incercand sa gasim ori SCS ori drumul spre casa:)).

Prima impresie din mall- a fost una cam dezamagitoare, probail datorita reclamei facute din toate punctele de vedere ne-am asteptat la mult mai mult - suprafata mai mare, magazine mai multe si de ce nu reduceri mai mari. Desi sezonul reducerilor incepuse si cam 75% din produsele din magazine erau la reducere, acestea se incadrau undeva intre 20/30% marea majoritate si 50%. Probabil ca avand in vedere puterea de cumparare a austriecilor, acestea erau intr-adevar consistente si totodata sunt mai mari decat cele pe care cred ca le gasim la noi in tara, dar preturile erau un pic peste ce ne-am asteptat noi sa gasim. Un alt aspect pe care l-a inceput noi l-am omis este ca totusi comparativ cu ce se gaseste in mall-ul din Oradea aici nu gasesti decat produse originale de la firme cunoscute pe piata.

Dar odata ce am explorat mai bine complexul si am inceput sa cheltuim bani, am realizat ca totusi nu am venit degeaba. In continuare am sa incerc sa punctez magazinele pe care le veti gasi si unele preturi:

1. Haine pentru femei, barbati si copii:

- C&A cu preturi foarte bune in general - blugi intre 18 si 25 de euro, camasi la 15 euro, pulovere mai subtiri din bumbac la 10-12 euro sau mai groase la 15 euro, bluze la 5-7 euro;

- Zara - blugi 20 de euro, cizme de dama din piele la 20 euro, bluze de dama la 10-15 euro, pulovere de barbati la 20 euro, etc. ;

- Mango - preturi foarte bune la jachete de femei si mai groase si mai subtiri, de la 15 euro pana la 60-70 de euro;

- Springfield - camasi si pulovere de barbati la preturi bune;

- Tom Tailor - blugi la 20 euro, tricouri la 5-10 euro;

precum si multe alte magazine - Benetton, H&M, New Yorker, Pepe Jeans, Hilfinger, Indian Dreams cu produse Levi's, etc.

2. Incaltaminte:

- Humanic cu preturi foarte bune la toata incaltamintea inclusiv cea sportiva, amintesc aici cizme de dama din piele intre 20 si 30 de euro, bocanci barbatesti la 20 -25 de euro sau adidasi Lacoste la jumatate din pretul la care sunt in Oradea.

precum si alte magazine cu preturi bune sau mai putin bune - Salamander, Crocs, Deichmann (bocanci si pantofi de piele la pretul de 15 euro), etc.

O surpriza placuta a fost unul din magazinele dedicate Pittarello unde am gasit si cumparat incaltaminte din piele foarte ieftina, precum si haine pentru femei unde toate articolele erau reduse cu 50% la casa - amintesc aici paltoane de femei la 15 euro din lana.

In mall veti gasi o sumedenie de restaurante, cofetarii si cafee-uri cu preturi acceptabile, mai scumpa a fost apa, o cafea la 1, 5 - 2 euro, un meniu la un cafee cu 1 cafea, 4 Fanta la 330ml, 2 portii de placinta cu mere (excelenta), 3 inghetate mari, o salata de fructe cu inghetata si 1 sticla de apa plata la jumate - 25 de euro.

Alte magazine cu diverse profiluri in mall sau cu spatii dedicate:

- Media Markt - produse elecronice cu preturi asemanatoare cu cele de la noi sau mai mici cu 10-20%, dar modele noi;

- magazine de jucarii - Toys'r, Farbie, etc.

- articole sportive - Sport Expert, Intersport, Hervis, etc.

Cei care vor dori sa afle mai multe despre magazinele de aici o pot face consultand si pagina de net a SCS, unde le veti gasi grupate pe categorii.

As vrea sa atrag atentia si asupra diferentei dintre atmosfera de acolo si cea de la noi, personal extrem de amabil care se straduie sa te ajute cat mai mult, fete zambitoare in permanenta, amabilitate dusa la extrem as putea spune. Desi in mall erau foarte multe persoane, aici nu veti gasi acea galagie de la noi, lumea e mult mai linistita si mai calma.

Ca o concluzie la aceasta actiune de shopping a noastra - comparativ cu preturile care le-am gasit la magazinele din Oradea sau Debrecen la intoarcere, la produsele cumparate am facut o economie de aproximativ 40%. Avand in vedere ca am vizitat si un pic Viena eu zic ca a meritat per ansamblu si probabil vom mai face astfel de iesiri pe viitor. Daca vor exista persoane care vor dori informatii mai detaliate in anumite privinte am sa pe cat posibil sa le raspund cat mai repede.

O observatie pe care as vrea sa o fac, in SCS veti gasi foarte multi romani si nu doar la cumparaturi, am avut ocazia sa intalnesc romani si printre cei care lucreaza aici.


[fb]
---
Trimis de danoradea in 20.01.10 22:10:14
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 68178 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

43 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Shopping City Sud - in fata la Humanic si totodata intrarea principala in SCS
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 10750 PMA (din 18 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

43 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 43
lizuk
[20.01.10 22:27:51]
»

Bravo, uite un barbat caruia nu ii e rusine sa spuna ca face si turism de shopping :-)

geni
[20.01.10 22:30:32]
»

Shopping....buna idee(acum la inceput de an)!

Dar....am nevoie de reteta de a sista cumparaturile!(si mai ales pentru cele din decembrie)...nu am crezut ca se poate).

molko*
[20.01.10 22:37:38]
»

mda.. interesant review, uite ca eu tb sa recunosc ca este sportul pe care-l urasc cel mai mult. Dupa max 30 min sunt super plictisit, iar daca sunt cu soata dupa mine e aproape sigur ca vor iesi scantei. Ca sa nu fiu total off topic, la SCS am crezut ca ma urc pe pereti..iar de cand mai toate brandurile sunt si la noi (exceptie H&M) evit pe cat posibil shoppingul in excursii. asta nu inseamna ca nu sunt info utile in acest review.

danoradeaAUTOR REVIEW
[20.01.10 22:49:14]
»

trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit la un barbat vs shopping, desi trebuie sa recunosc ca pentru prima data in viata mi-a placut. Cat priveste reteta de a sista cumparaturile in decembrie nu a fost foarte greu, cum luam bani, cum mergeam repede sa-i schimb in euro, asa ca tentatiile care se iveau pe parcurs ramaneau fara suport financiar.

In alta ordine de idei cu economiile facute in acest fel mi-am compensat excursia in Viena si scurta extensie din Bratislava si chiar am ramas cu ceva bani - nu multi insa.

Web propun pentru acest review http://www.trilulilu.ro/draghiandrei/7e9dd0ca21ef06 nu sunt neaparat convins ca e cea mai buna alegere, dar melodia lui Dan Balan rasuna obsesiv de des in SCS.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmasterXY*
[20.01.10 22:57:56]
»

...si ca sa fie tacamul complet, danoradea ne propune si o melodie care sa ne tina de urat la cumparaturi

geni
[20.01.10 23:00:09]
»

Daca "public" reteta in familie s-ar putea sa inceapa economiile chiar de maine! (pentru shopping-ul din ian. 2011 evident)

Si chiar vreau la intalnirea din februarie.

Admin
[20.01.10 23:03:20]
»

... pai poate facem in ian sau mai bine feb 2011 o... intalnire amfostacolo. ro in... Austria!

Ce ziceti? Vbesc serios, chiar zilele trecute ma gandeam la asta...

Rezervam cateva pensiuni mai maricele din timp -- sigur obtinem un discount bunicel -- iar economiile facute la cazare le pot 'converti' consoartele la SCS

geni
[20.01.10 23:05:00]
»

cand incep inscrierile?

mirelab
[20.01.10 23:07:19]
»

wm, sa nu uiti si de obtinerea unui discount la SCS!!!!

lizuk
[20.01.10 23:07:21]
»

Webmaster, daca vii cu idei de astea mai omoram un review cu discutii pe aratura :-) Iti dai seama pe cata lume ar tenta asa ceva?

Admin
[20.01.10 23:14:40]
»

Corect.

Ar trebui sa ma avertizeze cineva pentru discutii off-topic si sa-mi faca observatie ca aceste lucruri se discuta PE FORUM, si nu aici!!!

Le-as merita, si avertismentul si observatia!

geni
[20.01.10 23:19:42]
»

wm, esti la prima abatere (cred) si te iarta toata lumea!

ileanaxperta*
[21.01.10 00:28:10]
»

nu-i deloc off-topic, e doar off..off...off...ca trebuie sa asteptam pan'la anu' pt. rendez-vous-ul amfostacolo...Nu vreti mai devreme???? I'm in...

(acu'-i off-topic; eu ma gandeam de cand cu Grecia, batu-o-ar vina, sa facem o baie "amfostacolo.ro" in vara pe undeva...o masa la o taverna, ceva...un apus de vis pe o plaja ninsa cu un nisip de "post card", in adierea vantului racoros de seara sub un palmier "bine crescut", etc...(dupa imaginatie, maica, dupa imaginatie...vise.. de noapte buna, adulti!!!)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Valentina69
[21.01.10 10:04:18]
»

WM cred ca vin cam tarziu dar vreau si euuuuuuuuu

am fost la SCS si mai vreau e ca un drog pt noi femeile o data ce ai fost acolo trebuie sa te mai duci.

L-am tinut pe sotul meu la shopping de dimineata de la 9 de cand s-a deschis pana la 19 cand s-a inchis cu o pauza mica de masa. A fost un erou a rezistat si a depasit orice record al rabdarii, dar sincer cred ca si lui i-a placut chiar ar mai vrea sa mergem

Asa ca WM daca te hotaresti suntem pe lista, iar hotelul vi-l recomandam din suflet chiar vizavi de SCS vezi review-ul de la EVENT PYRAMIDE HOTEL f mare special facut pt conferinte si cu preturi f bune pt ian-feb (63E camera a fost anul trecut in feb)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
molko*
[21.01.10 10:48:02]
»

10 ore la shopping, in acelasi mall???? OMFG!suntem bolnavi fratilor... acum inteleg de ce si la Parndorf si la SCS in jurul meu se vb numai romana. probabil Valentina nu este un caz singular.

Valentina69
[21.01.10 11:13:05]
»

Pentru noi fetele trece timpul asa de repede e ca o terapie antistres dar uite ca mai exita si barbati ca Danoradea carora le place. Sac!

lizuk
[21.01.10 12:25:55]
»

Il pun pe lista cu "placutul" si pe sotul meu, care in Budapesta a rezistat eroic, in mall la West End, de la ora 8 dimineata cand se deschisesera doar cafenelele pana la ora 11 seara, cand am stat sa luam masa dupa tura de shopping de 12 ore! La Parndorf a fost la fel de erou, si cel mai tare e ca atunci cand eu nu mai pot tot el ma incurajeaza sa continuam. Inca nu stie de SCS, ca altfel cine stie daca n-ar vrea sa faca un drum si pana acolo :-)

Valentina69
[21.01.10 12:34:20]
»

Esti mai tare ca mine dupa cum se vede, chiar si sotul tau e un erou, iar de SCS nu e prea tarziu sa afle abia ca e timpul de mers la reduceri.

Asa ca spor la shopping! Danoradea e un fericit, pt ca abia s-a intors

molko*
[21.01.10 12:43:24]
»

atunci sunt un minoritar, iar voi aveti niste soti extrem de ïntelegatori... . Credeam ca soata mea si prietenele ei sunt exagerate dar observ ca este sport national. Spor la.... shopping

iuliastoian87*
[21.01.10 17:28:16]
»

Laudabila initiativa unui barbat de a scrie despre o a doua meserie a majoritatii femeilor: shoppingul.

mirelab
[21.01.10 17:59:58]
»

danoradea, cred ca de acum ai devenit consultantul AmFostAcolo pe probleme de shopping [hai ca nu suna rau, zica ca-i o functie guvernamentala, nu?]

Spor la cumparaturi tuturor...in vacante (sa nu fie considerat off topic ecoul))))

adrianba
[24.01.10 20:34:39]
»

O intrebare:

Ai spus ca exista hotel la SCS.

Poti sa dai mai multe detalii?

Cum se numeste, Tarif, etc?

Sau daca ai vre-un sfat despre cazare cat mai aproape de SCS.

Multumesc anticipat

AdrianB

danoradeaAUTOR REVIEW
[24.01.10 21:52:43]
»

Hotelul se numeste Arnia, iar pentru detalii despre rezervari, preturi ai link-ul (booking.com) de aici. Alta varianta de cazare in apropiere: http://www.austria-trend.at/

In rest in zona sau mai exact in imediata apropiere nu cunosc alte variante de cazare, dar din cate am observat cand imi cautam si eu cazare hotelurile din apropierea SCS-ului sunt un pic mai scumpe, poate e doar impresia mea. Noi am preferat ceva mai central, situat in Viena si cu posibilitatea de a ajunge usor la SCS (cu masina sau cu mijloace de transport in comun).

Mai exista posibilitatea de a te caza la pensiunile situate in localitatile invecinate de SCS, la aproximativ 2-3 km maxim, dar in acest caz daca nu dispui de o masina cu care sa te deplasezi, nu stiu ce variante de transport in comun ai.

adrianba
[24.01.10 23:12:48]
»

Multumesc Dan

Am vazut si eu ofertele de pe booking.

In adevar ce este mai aproape de SCS este mai scump.

Am gasit un hotel G&K aproape de SCS [cam 15 km] la un pret rezonabil [60 EURO/noapte mic dejun inclus]

Avand in vedere ca ne vom deplasa cu masina, sper sa nu fie nici o problema.

Multumesc,

AdrianBa

bibi
[25.01.10 08:45:58]
»

@danoradea

plecam si noi in austria, la graz si viena, oare in februarie mai sunt reduceri la SCS?

pentru mancare, parcare si intrari obiective cam cat a fost bugetul?

intreb pentru ca as vrea sa-mi fac idee cam cat ar trebui sa fie bugetul pentru o spatamana fara cumparaturi?

apropo pentru cumparaturi normale cam la ce buget ar trebui sa ne orientam?

Valentina69
[25.01.10 09:46:34]
»

Adriana: eu am stat la EVENT PYRAMIDE HOTEL (Austria-trend) f mare cu piscina f frumoasa special facut pt conferinte si cu preturi f bune pt ian-feb (63E camera cu mic dejun a fost anul trecut in feb) vezi review-ul pe care l-am scris referitor la acest hotel. Noi am fost foarte multumiti si chiar uimiti de ce conditii sunt la aceste preturi.

Bibi: si noi anul trecut am fost pe 1 februarie in vacanta copiilor si am gasit reduceri din greu mai ales la

C&A de unde am luat geci, pantaloni de schi, pantaloni barbatesti, lucruri de dama si adolescenti si niste lucruri super pt copii mai mici la nicste preturi incredibile si de o calitate fff buna.

Tchibo Cafe pe langa magazinul de cafea are si niste lucruri f bune de imbracat si f ieftine erau la reduceri toate.

Humanitas la incaltaminte la fel preturi f bune ne-am luat cizme dar si sandale pt toti.

Chiar se merita se te duci, nu o sa regreti de buget nu stiu ce sa-ti spun fiecare se rezuma cam la ce are si fiecare cu pretentiile lui

Vacanta placuta si cumparaturi reusite.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
molko*
[25.01.10 10:03:53]
»

sigur de la Humanitas ti-ai luat incaltaminte? Au deschis Humanitas in Austria?

Valentina69
[25.01.10 10:14:26]
»

Da este la SCS magazinul Humanic sorry de greseala dar nu fi carcotas molko

lizuk
[25.01.10 10:15:13]
»

Chiar ai fost tare cu Humanitas :-)) Sa fie un brand de carte (ma rog, editura) mai tare ca unul de pantofi, asta chiar e o chestie in lumea de azi!

danoradeaAUTOR REVIEW
[25.01.10 10:16:51]
»

Pentru bibi, vei gasi reduceri la SCS si in luna februarie, la toate magazinele, nu trebuie sa-ti faci probleme, cat despre bugetul pentru cumparaturi, e mai mult dupa posibilitati, noi, pentru 2 persoane am avut cam 800 euro, dar din care am cheltuit sub 650 de euro, asta in conditiile in care ne-am intors cu un portbagaj plin de haine si incaltaminte.

Cat despre bugetul pentru intrarile la obiective, aici trebuie sa ai niste rezerve mai consistente, intrarile fiind destul de scumpe. In cazul in care stai 3 zile sau mai mult in Viena, iti recomand Vienna Card, costa 18, 50 euro si iti ofera reduceri mai mult sau mai putin semnificative la 210 obiective turistice, calatorii gratis cu mijloacele de transport in comun 72 de ore (atentie!!! daca sunt linii care merg in afara Vienei trebuie sa platesti un fel de supliment, altfel vei fi amendat (a). Ex. : in cazul SCS, linia de metrou de suprafata care duce acolo). Mai multe despre Vienna Card vei gasi aici. E o optiune care eu zic ca merita, avand in vedere ca obtii niste reduceri intre 1 si 5 euro la diferite obiective si in plus calatoresti gratis. Noi numai pentru o zi de abonament pentru mijloacele de transport am platit 5, 5 euro.

Pentru mancare trebuie sa ai un buget de peste 100 de euro pe saptamana - asta in situatia in care mai mult mananci ce ti-ai adus de acasa sau cumperi din magazinele de la fata locului, si tinand cont ca micul dejun e inclus la hotel. Preturi in Viena la un restaurant situat in apropiere de opera, adica ultracentral:

- pizza 12 euro;

- snitzel cu garnitura de cartofi 14, 99 euro;

- muschi de porc la gratar cu ceva garnitura, nu am inteles de care 10 euro;

- 1 prajitura aproximativ 2 euro.

Cat despre parcari nu prea stiu ce sa iti spun, noi am parcat la hotel pe stradutele din jur unde parcarea e gratis si ne-am deplasat cu masina doar la SCS unde parcarea e iarasi gratis. In Viena am umblat pe jos si cu metroul, au o retea de metrou excelenta cu care ajungi rapid si sigur oriunde.

PS nu fiti rai cu Valentina69, mi s-a mai intamplat si mie sa gresesc din viteza sau alte motive

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianba, bibi, copacianaurelia, danoradea, danutzadincan, geni, ileanaxperta*, iuliastoian87*, lizuk, molko*, sadykutza, Valentina69
Alte impresii din această RUBRICĂShopping în Viena:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.087044954299927 sec
    ecranul dvs: 1 x 1