ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.04.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 05.10.14
STATUS: PRETOR
TIMP CITIRE: 7 MIN

Întâlnirea AFA 2015 - Hotel Belvedere Predeal

TIPĂREȘTE

Haideti sa va spun si eu cateva cuvinte despre impresiile mele cu privire la Intalnirea AFA 2015.

Acum, dupa finalizarea mult asteptatului eveniment care a fost Intalnirea anuala AFA 2015 - Belvedere Predeal 27-29 martie, punand cap la cap toate trairile si emotiile incercate de noi, eu si sotia mea acolo, daca-mi permiteti, am sa trag niste concluzii la rece.

In primul rand nota 10 organizatorilor evenimentului. Cornel, Andox, Roth, Krondia, Pepsi70ro si imi cer scuze daca omit pe cineva, insa pe ei i-am vazut acolo pe baricade si direct implicati.

Trebuie sa recunosc faptul ca am plecat la intalnire cu o lista scurta de utilizatori @must see-uri. Pe unii dintre voi va stiam de la TTR (@Cornel, Andox, Dragos, LeMaitre, Ariciu, Marian Preda, Traian Leuca, MSND, Papone, Bogdan DSN). Aici la Belvedere din lista scurta figurau in ordine alfabetica asa: @Amero - o doamna in toata regula, Crismis - o fata zglobie si simpatica, Cristina65 - o fina si o draguta, Dabator - figura mare :), Eugenia55 - care s-a prezentat sotiei mele ca fiind “iubita lu’ domnu’ Vega din Drumu’ Taberei” =)) (posibil motiv de divort :))), Krondia - simpatica si plina de viata, Larissa 2015 - o draguta care are replica la ea tot timpul si nu ezita s-o dea :), Marocanu21, Mireille - o alta doamna cu atitudine, Nicole33 - o doamna care in realitate este glumeata si plina de viata, nicidecum acida cum lasa impresia pe site :), Safta Radu - o prezenta placuta si de dorit in orice moment, UrjanClaudiu - volubil si comunicativ. Useri cu care am interactionat pe site si pe care era musai sa-i si cunosc. Din lista scurta, singurul peste care nu am dat si-mi pare rau, dar asta se datoreaza timpului prea scurt, a fost Marocanu21, dar cu siguranta va exista si o data viitoare :).

Dar pe langa ei am avut placerea sa cunosc si useri din care citisem cate ceva si-i apreciam, @Arru si DarkRucs cu zburdalnica lor fetita Rucsi, o familie reusita si frumoasa, Maria55 poznasa si zglobie, impreuna cu al sau defect Smart :), iar de cei de la masa 4 ce sa mai zic... Nici daca facam noi repartitia la mese nu nimeream asa de bine. AdriNico - nebunatica si glumeata asa cum o stiti, impreuna cu fetita si baietelul ei, Cornelm cu sotia sa - niste oameni deosebiti, Safta Radu cu sotia si baiatul lor - oameni asezati si linistiti de la care am baut o palinca cum rar gasesti :), Zoazore care pe cat e ea de vesela si zvapaiata, pe atat de linistit si calm este sotul ei, Buterfly - timida si blanda impreuna cu sotul si baietelul lor, Sejurica - o fata finuta impreuna cu sotul si cele doua fetite ale lor dulci foc, Expertu cu sotia si giuvaerul lor de fetita de 8 luni si in fine Kikiritzi cu care nu am apucat insa sa socializam, pentru ca s-au mutat de la masa noastra in urma unui mic conflict in ceea ce priveste locurile la masa, conflict ce se putea rezolva usor zic eu, ca doar ne vedem o data pe an si ar fi trebuit sa plecam de acolo ca prieteni, in nici un caz suparati :(.

Referitor la conditiile oferite de hotel, atat pe partea de cazare cat si pe cea a cinelor si micului dejun oferite, este intradevar de discutat, dar acum cinstit si daca se tinea intalnirea intr-un cort si fara mancare noi tot am fi venit, asta pentru ca vroiam sa va cunosc pe voi, @no-face, care daca pana acum eram prieteni virtuali, ati devenit intre timp @real-friends.

Din punct de vedere organizatoric eu personal nu am decat cuvinte de lauda fata de Cornel si ceilalti ce au contribuit la aceasta intalnire si vreau sa le multumesc mult. Cornel asa cum l-am vazut eu si cred ca intuitia nu ma inseala, este un om sufletist, care cu siguranta se consuma mult (prea mult poate) vazand avalansa de critici aparute in privinta hotelului ales, fapt pentru care imi permit o sugestie pe care a sugerat-o dealtfel si @larissa2015.

Haideti sa incercam sa impingem intalnirea undeva prin luna mai, ca sa avem soare si cat de cat cald afara si sa alegem pentru data viitoare un hotel de 3 stele curate, gen Mistral de la Moieciu, sau chiar de 4 stele gen Grand Hotel Balvanyos, unde chiar daca preturile vor fi cu siguranta mai mari, vom putea totusi sa gasim conditii cu mult peste cele oferite de hotelul Belvedere, atat pe partea de cazare, dar si pe partea meselor. Va fi un efort financiar mai mare din partea celor ce vor dori sa participe, insa parerea mea sincera este ca o data pe an ne-am putea permite luxul de a ne revedea prietenii intr-o locatie de tinuta si de tinut minte si aflata intr-o zona deosebita. Atata vreme cat ne putem permite vizite in strainatate (majoritatea daca nu in totalitate am fost “afara”), nu vad de ce nu s-ar putea alege si un hotel mai scump din Romania pentru intalnirea anuala AFA, pentru ca ni-l putem permite. Cum am zis, odata pe an nu cred ca ar fi un capat de tara o astfel de cheltuiala. Eu fac doar o sugestie care poate fi luata in calcul sau nu. Este decizia lui Cornel si bineinteles a userilor, care la fel pot fi de acord cu ea sau nu.

Revenind cu o remarca asupra hotelului Belvedere din Predeal, mai vreau sa spun ca alegerea acestui hotel ca loc de intalnire anuala AFA 2015 a fost o onoare pentru ei si o reclama din start, fapt care ar fi trebuit sa-i mobilizeze si sa faca totul pentru a iesi cu fruntea sus. Nu au facut-o... Ei au pierdut. Ce-mi pare rau totusi, este ca in anii ce vor urma ei se vor putea lauda ca in 2015 hotelul lor a fost ales ca sediul Intalnirii anuale AFA :(.

Si ca sa termin intr-un ton optimist, mi-a facut mare placere sa particip la aceasta intalnire, sa cunosc oamenii din spatele user name-ului de pe AFA si consider reuniunea o reusita deplina in aceasta privinta. Ne-am simtit minunat printre voi si abia asteptam sa va revedem.

Cu stima si consideratie, va saluta cu mult drag,

Al dumneavoastra Vega :)

====

Adăugat ulterior, la solicitarea autorului:

====

Am rugat webmaster-ul sa ataseze in finalul review-ului aceasta completare importanta si de bun simt zic eu.

Spre rusinea mea am uitat sa fac referire aici la cadoul primit la tombola de la @mireille si vreau ca si pe aceasta cale sa-i multumesc (bineinteles am facut-o si la fata locului :) ).

In punguta cu numarul 57 ce mi-a revenit dupa tragerea la sorti, am gasit un breloc cu o pisicuta care sufla cu avant intr-o vuvuzela si imbracata in culorile nationalei de fotbal a Olandei si un sabotel Klompen din ceramica, un simbol al Olandei adus de unde credeti? Din Olanda :)). Sabotelul are undeva cam la 15/8 cm si este din ceramica alba cu flori albastre pictate pe el. Foarte util intr-o gospodarie prin faptul ca este de fapt o pusculita, cu lacatel si 2 chei, asta pentru a nu fi nevoit sa spargi sabotelul pentru banutii adunati acolo la vremuri de rastriste :) .

Deosebita a fost insa si dedicatia ce insotea cadoul. Iat-o:

Draga prietene.

Te rog primeste un simbol olandez simpatic si ciudat in culorile ceramicii de Delft. Obiectul este un sabot traditional cu burta ce ascunde in interior o inima ascunsa de “afist”, inchide te rog ochii, pune-l in picior si zboara imaginar in tara lalelelor.

Am achzitionat acest Klompen in Venetia olandeza, la Giethoorn, sat turistic de top al Olandei, loc unde-mi petrec eu verile de 17 ani si daca esti curios, citeste ultimul meu articol si poate descoperi si magazinul de suveniruri de unde l-am cumparat cu gandul la AFA.

Sper ca sabotul sa te binedispuna si sa-i gasesti un loc undeva in casa ta, sa-ti aduca un zambet pentru o clipa. Acesti saboti au fost inventati in secolul 13 si erau purtati de fermieri, pescari, muncitori si de toti oamenii saraci traitori in tinuturile smulse de sub ape.

Astazi olandezii ii mai poarta la tara, chiar si in provincie. Eu ma incalt cu o pereche enorma ascunsa dupa usa, atunci cand sunt acolo si ploua iar sorela ma trimite sa duc gunoiul afara :).

Mireille din Ramnicu Valcea.

Intamplarea face ca eu sa fi citit deja review-ul lui Mireille, asta pentru ca este in lista mea de “urmariti”, iar calatoria pe care am facut-o in Giethoorn prin slovele ei mestesugite, sa-mi fie vie in memorie. Cu atat mai mare si mai neasteptata a fost bucuria cadoului, care acum troneza la loc de cinste in biblioteca. Simpaticul sabotel Klompen.

Merci Mireille :) .

Un alt gest neasteptat si frumos, l-a facut @zoazore, care ne-a daruit tuturor colegilor de la masa 4 cate o punguta in care era cate un iepuras din ceramica si un ou lumanare, asta in perspectiva Pastelui ce se apropie

Merci si tie Nicoleta :) .


[fb]
---
Trimis de vega06 in 01.04.15 00:33:02
Validat / Publicat: 01.04.15 07:56:29

VIZUALIZĂRI: 4361 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

79 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P49 Festivitatea de premiere - Marocanu21
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22061 PMA (din 65 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 3

79 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 79
Flaviu
[01.04.15 09:13:57]
»

@vega06 - Poate ca nu ar trebui sa intervin deoarece eu nu am fost acolo dar vreau sa va felicit in special pentru un lucruentru poze. Ma bucur ca ne-ati prezentat si alti colegi de pe AFA nu doar "greii" deja consacrati. Si da, cred ca ati fost o masa extrem de frumoasa! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ma bucur ca - prin intermediul pozelor - v-am "cunoscut" mai bine.

Toate cele bune!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
Costi
[01.04.15 10:49:12]
»

@vega06 -

Comentariul meu se referă exclusiv la partea a doua a review-ului.

Cred că atât tu, cât și ceilalți nemulțumiți de condițiile de cazare și masă, ați venit cu niște așteptări prea mari, care însă nu știu pe ce se bazau. Probabil pe faptul că nu ați citit cu atenție ceea ce a scris Cornel aici

Așa că îmi permit să dau un citat elocvent:

Dacă vreunul dintre voi se teme, câtuşi de puţin, că acest hotel nu s-ar ridica la "standardele personale", sau că meniul nu va fi suficient de variat, sau că ar mai trebui adăugat nu știu ce, sau scos nu știu ce, sau înlocuit nu știu ce pentru că el, personal, vrea sau nu vrea, funcție de caz — atunci poate ar trebui să reflecteze, pe cât posibil la fel de "ardeleneşte", la lista priorităţilor, dacă acestea îi sunt asigurate, complet sau majoritar, de "oferta" noastră şi, într-un final, dacă i se pare potrivit — sau nu — să ni se alăture. Iar în caz că răspunsul îi este afirmativ, să aibă foarte clar în minte pentru ce vine acolo - care lucruri sau aspecte îi sunt importante şi care - mai puţin.

Consider că scopul principal al întâlnirii anuale a membrilor AFA este acela de socializare, de distracție, de cunoaștere sau revedere, nu cel al confortului oferit de numărul cât mai mare de stele. Contează să putem veni cât mai mulți și pentru aceasta prețul este factorul decisiv.

Așa că ar fi bine să lăsați de-o parte criticile și lamentările - potrivite doar la un review de cazare la hotel - și să vedeți partea bună a lucrurilor.

Cred că acest ecou ține loc și de justificare a votului negativ acordat de mine review-ului.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
iulianic
[01.04.15 11:19:50]
»

@vega06 - Dacă acorzi

In primul rand nota 10 organizatorilor evenimentului

dacă

Din punct de vedere organizatoric eu personal nu am decat cuvinte de lauda fata de Cornel si ceilalti ce au contribuit la aceasta intalnire…

dacă te-ai simţit bine în compania celor pe care i-ai avut alături la masă sau cu care numai ai interacţionat, de ce nu ai recomanda Întâlnirea AFA 2015 - Hotel Belvedere Predeal? Din cauza hotelului?

Sunt de părere că cele două subiecte (întâlnirea şi hotelul) ar trebui tratate separat. Cei care nu au fost acolo, care urmăresc şirul impresiilor noastre încercând să-şi facă o idee, privind punctajul acordat, ar putea crede că la întâlnirile AFA mediocritatea primează. Şi nu, nu este aşa!

După cum specifica şi @Costi, condiţiile au fost anunţate, cunoscute, iar la faţa locului ele n-ar fi trebuit să ne mai surprindă.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
Dragoș_MD
[01.04.15 11:33:28]
»

@Costi -

Cred că atât tu, cât şi ceilalţi nemulţumiţi de condiţiile de cazare şi masă, aţi venit cu nişte aşteptări prea mari, care însă nu ştiu pe ce se bazau. Probabil pe faptul că nu aţi citit cu atenţie ceea ce a scris Cornel aici

Numărându-mă și eu printre cei nemulțumiți de partea de Re din HoReCa de la Belvedere (menționată de către mine la articolul deja apărut despre întâlnire, pe motiv că s-a răsfrânt în special asupra acelei activități, și nu numai a cazării propriu-zise), îmi permit să dau și eu un citat in-extenso, pentru a face o analiză pe text:

Meniu cina de vineri

- Mix de vinete şi zacuscă (1)

- Şniţel din piept de pui cu cartofi la cuptor şi salată de varză

- Plăcintă cu mere (miam!)

- Pâine

- 500 ml apă plată/minerală

- 200 ml vin fiert (2)

===

Meniu cină festivă

... / Ruladă de pasăre cu legume

-| Muşchi de porc umplut cu fructe confiate

...| Roşie umplută cu brânză

- File de şalău pane cu legume sote (3)

- Muşchi de porc la grătar cu cartofi la cuptor şi salată asortată (4)

- Pâine

- Tort (miam-miam!!!)

- 500 ml apă plată/minerală

- 500 ml suc din gama Pepsi

- 500 ml vin

- 1 cafea (5)

Important: Ambele cine vor fi în sistem servire la mese, nu tip bufet!!!

(sublinierile îmi aparțin).

1. Am pus o poză unde se vede clar ce era în farfurie, doar zacusca a corespuns cu oferta. Și era din borcan, dar mna! vorba ta, hai să nu fac nazuri. Ce opinie ai în schimb despre „pateul” din aceeași farfurie?!? personal, eu cred că mai bine l-ar fi dat unui adăpost pentru animale, deși cred că mi-ar fi totuși milă de bieții potăi...

2. pe ofertă zice că ar fi trebuit să fie ȘI la masă vin fiert, nu doar la focul de tabără (oricum, păhărelele alea de plastic numai 200 ml nu cred că aveau). A apărut pe masă o carafă de vin doar după ce s-a dus Cornel să-i întrebe (și i-au zis că la prima cină nu e inclusă decât apa). Și (evident) doar la masa noastră.

3. Ăla era șalău cam cât sunt io miriapod... Despre servirea acestuia fără farfurie, au mai spus și alții.

4. Idem - numai mușchi nu cred să fi fost tălpicea din farfuria mea... Am reușit s-o mănânc, fiind totuși dintre toate felurile (exceptând desertul foarte bun) cel mai comestibil. Dar mai degrabă era garf sau pulpă... Iar despre faptul că era cât pe-aci să „ne sară” cu servitul ei, am zis deja.

5. Cafea a existat - un recipient de la bufetul de mic dejun. Dar nu a adus-o NIMENI la masă, așa că n-am băut.

Concluzionând: calitatea (nu cantitatea, și nici corectitudinea respectării meniului propus de ei și agreat de către noi) a fost necorespunzătoare și dezamăgitoare, la fel și serviciul la mese. Mai bine lăsau și cina bufet - deși atunci ar fi fost alt haos, da' măcar nu mai dădeam vina pe hotel / restaurant.

===

Later, după ce am citit ecoul lui iulianic, scris concomitent cu al meu - excelent pusă problema, de acest lucru trebuia să „se lege” și Costi, anume de faptul că NErecomandarea Întâlnirilor AFA nu e justificată nici de text, și nici de împrejurări, acestea fiind EXTERNE organizării.

De ce să nu dăm vina și pe ploaie?!?

===

PS, că era să uit: servire din alte chestii contra cost? Păi ăștia nu veneau să aducă la mese nici ceea ce trebuia, darămite să mai am curaj să cer și altceva... N-am îndrăznit. Dar trebuie să recunosc, un comesean (dacă dorește, va confirma spusele mele) a cerut pentru copil ceva din meniu și i s-a adus. Nu am habar în cât timp, nici cât erau de bune, dar vizual nu prea erau deosebiri...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
balasa violeta
[01.04.15 11:59:48]
»

@vega06 - frumos review pentru prima intalnire!

Recunosc, am imbatranit si poate cu trecerea anilor devin asa cum imi doresc, "un vin nobil si nu otet"!

De trei zile stau si ma gandesc de ce unii (cei cu mai multi ani) am dat intalnirii 10 si voi tinerii, note mici...

Am un defect, nu pot minti... uit minciuna si rosesc si nu sunt un bun diplomat, spun ce gandesc si uite asa am reusit sa-l supar si pe Cornel, intr-o seara de vara, la Turda.

Am venit si-am sa vin mereu la intalnirile AFA, intotdeauna m-am simtit minunat! Va simt aproape, va citesc si-mi sunteti dragi chiar daca n-am schimbat un cuvintel. Pe dumneavoastra v-am zarit... in schimb pe flacaul dumneavoastra l-am retinut si mi-ar fi placut sa fi jucat "mima" alaturi de noi si de baiatul lui Fanespoitorul.

Cauzele nemultumirii voastre:

- vremea si vremurile;

-nu stiti sa gestionati o situatie;

-in permanenta sa stiti scopul pentru care ati plecat de acasa;

-sunt un om, am defecte, vedeti la mine si partile bune (poate am), spuneti-mi un cuvant frumos si uit ce nu-mi place;

-mie mi-a placut sa fiu in prezenta dumneavoastra~trei zile si m-am intristat la despartire, avand in cap ca n-am vorbit cu... cu... dar astept urmatoare intalnire...

Acum, dupa atatea critici, parca cel mai usor este sa privesti decat sa faci? Cand ne reintalnim? S-a pierdut intalnirea de toamna... o vreau la loc! Orgoliul nu este o calitate!

P. s Suportati-ma... trei zile... nu ma luati acasa! Ecoul meu este pentru toti "tinerii"! M-ati vazut...cineva de pe AFA , sotia prietenului meu, mi-a zis "mananci mult", nu m-am suparat ca n-am avut ce!

Privesc pozele de grup, privesc...privesc, care sunt membrii, vad sotii, soti, copiii si mult afaisti lipsa...eu sunt dar pe cativa... vreo zece - douazeci?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][13 voturi]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 14:10:23]
»

@Flaviu -

@vega06 - Poate ca nu ar trebui sa intervin deoarece eu nu am fost acolo dar vreau sa va felicit in special pentru un lucruentru poze. Ma bucur ca ne-ati prezentat si alti colegi de pe AFA nu doar "greii" deja consacrati. Si da, cred ca ati fost o masa extrem de frumoasa! Ma bucur ca v-ati simtit bine si ma bucur ca - prin intermediul pozelor - v-am "cunoscut" mai bine.

Si eu ma bucur daca am putut macar prin intermediul fotografiilor sa va redau ceva din atmosfera care a fost acolo .

Intradevar, colegii de la masa 4 au fost de exceptie, familii vesele si tonice, o placere sa-i ai alaturi .

Intalnirea in hotel cu atatia prieteni virtuali, deveniti intre timp reali a fost una deosebita si mare pacat ca ati ratat-o.

Toate cele bune si tie.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 14:13:33]
»

@Costi -

Imi este foarte clar ca nu ati citit review-ul meu despre conditiile oferite de acest hotel, asa ca ecoul dvs nu are acoperire si sa va spun de ce.

In privinta cazarii, n-am facut decat sa descriu hotelul in general si camera in care am fost cazati in special. Comentariul meu nu a fost la modul “Vai in ce bomba ne-a adus Cornel”. Nici pomeneala. Iata ce spuneam in finalul review-ului “Hotelul Belvedere (fost Cioplea) din Predeal, aşa cum l-am văzut eu”:

“Referitor la conditiile oferite de hotel, atat pe partea de cazare cat si pe cea a mesei, este intradevar de discutat. Acest tip de hotel, nu face normal parte din optiunile noastre de cazare, mai ales intr-o zona in care ca si turist, ai de unde alege. Dar fiind acolo pentru cu totul altceva, nu ne-am formalizat si am luat situatia ca atare si fara gandul de a cauta nod in papura, insa situatia intalnita la micul dejun, nu se putea trece cu vederea si trebuia sa reactionez. ”

Dar tot in acest review, am punctat probleme grave zic eu pe partea micului dejun oferit de acest hotel fara sa mai intru si la cinele festive, unde iar era de discutat, probleme foarte bine atinse si detaliate de @Dragos. Iata ce ziceam despre micul dejun:

De exemplu in dimineata de 28 martie, au avut un fel de kaizer prajit care avea un gust ciudat si chiar mirosea a alterat, fapt pentru care i-am spus sotiei si celor de langa noi sa nu-l manance, ca dupa aceea sa aflam ca mai multi AFA-isi au avut diverse probleme, posibil din aceasta cauza. Alte exemple. A doua zi dimineata, unul dintre cele 3 oua ochiuri luate de mine, avea o culoare cel putin dubioasa de verde-kaki fapt pentru care l-am declarat ou ne-bun si in consecinta i-am dat ignore. Am luat si 4 ceva-uri pe care le-am banuit a fi pui shanghai, dar care sau dovedit a fi crenvursti facuti pane. Ignore si astora. Ma gandeam ca puteau fi din cei fierti si neconsumati din dimineta precedenta. Oricum, eu de crenvursti prajiti pane n-am mai auzit. Si in fine, ultimul exemplu. Mi s-a parut total deplasat si nelalocul lui faptul ca la micul dejun din dimineata zilei de 29 martie, sa se serveasca parte din aperitivele folosite in seara de 28 martie si ma refer aici la acele rondele cu pateu, carne, mazare si ce mai aveau prin ele. Este posibil ca bucatarul sa fi preparat mai multe decat era necesar pentru aperitivele din seara de 28, dar te poti gandi foarte bine si la faptul ca portiile de pe mese ramase neconsumate, au fost puse acum la “bataie”, dupa principiul romanesc testat deja “las-o ba ca merge asa”.

Asadar, nu m-am declarat nemultumit de partea de cazare, pentru ca altul era scopul venirii noastre la Predeal, dar de aici pana la bataia de joc care a reprezentat-o masa si riscul iminent al unei toxiinfectii alimentare este cale lunga, atata vreme cat pe langa cei 211 adulti, au mai fost prezenti si 35 de copii. Repet si subliniez faptul ca meniului stabilit de Cornel cu restaurantul a fost ok, dar modul in care au inteles ei sa respecte compnenta meniului si in special calitatea produselor puse pe masa a fost o bataie de joc si un atentat la sanatatea noastra, a participantilor la intalnire. Asa ca ma intreb, care-i vina lui Cornel in asta? Si de unde ati tras concluzia ca-i aduc vreo acuza lui?

Așa că ar fi bine să lăsați de-o parte criticile și lamentările - potrivite doar la un review de cazare la hotel - și să vedeți partea bună a lucrurilor.

1. Unde ati vazut dvs ca ma lamentez? Iar de criticat, intradevar am criticat modul superficial (ca sa nu zic criminal) in care hotelul s-a prezentat cu MD-ul si cinele festive.

2. Exact asta am facut. Am scris si un review de cazare, pe care insa nu l-ati citit, iar partea buna am subliniat-o deja.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][7 voturi]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 14:17:39]
»

@iulianic -

dacă te-ai simţit bine în compania celor pe care i-ai avut alături la masă sau cu care numai ai interacţionat, de ce nu ai recomanda Întâlnirea AFA 2015 - Hotel Belvedere Predeal? Din cauza hotelului?

1. Asa cum vedeti si dvs, in caseta tehnica este specificat:

Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

Asadar nu recomand destinatia, ce treba are intalnirea AFA aici? In nici un caz NU as recomanda aceasta destinatie uni prieten sau unui cunoscut si asta datorita micului dejun si a cinelor festive pe care le-am experimentat pe pielea noastra si care in opinia mea (si nu numai a mea), prezentau risc major de toxiinfectii alimentare. Atata vreme cat se zice ca “fericirea trece prin stomac”, nu mi-as putea trimite prietenii aici stiind ca risca sa-si strice concediul si sa zaca la pat.

2. Insa intalnirea AFA o recomand din toata inima , cum cred ca s-a vazut din cele 2 review-uri ale mele pe aceasta tema. Asa cum spuneam:

mi-a facut mare placere sa particip la aceasta intalnire, sa cunosc oamenii din spatele user name-ului de pe AFA si consider reuniunea o reusita deplina IN ACEASTA PRIVINTA. Ne-am simtit minunat printre voi si abia asteptam sa va revedem.

In alta ordine de idei.

După cum specifica şi @Costi, condiţiile au fost anunţate, cunoscute, iar la faţa locului ele n-ar fi trebuit să ne mai surprindă.

Stiam conditiile de cazare si am fost de acord cu ele avand in vedere cele spuse de Cornel pe 17 dec 2014:

Deși poate unii sunteți obişnuiți cu condiții diferite si/sau preţuri mai mari sau mai mici, îmi place să cred că cel puțin un weekend pe an socializarea în comunitatea AFA se poate dovedi prioritară faţă de aceste aspecte. (...) Consider că scopul principal al întâlnirii anuale a membrilor AFA este acela de socializare, de distracție, de cunoaștere sau revedere, nu cel al confortului oferit de numărul cât mai mare de stele.

Nu comfortul asta a fost problema noastra, ci faptul ca hotelul nu si-a respectat corect partea lui de contract in ceea ce priveste mesele, tratand intr-un mod sa-i spunem... nonsalant acest aspect. Ce treaba ar fi putut avea Cornel cu asta? Doar nu trebuia sa se duca sa-i supravegheze ce fac ei in bucatarie .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 14:30:26]
»

@Dragos -

Big like! Si cento per cento d' accordo in legatura cu meniul.

Iar in privinta nerecomandarii intalnirii AFA, am lamurit-o zic eu in ecoul catre @iulianic. Nu a fost vorba de asa ceva

Dragoș_MD
[01.04.15 14:32:55]
»

@vega06 -

Asadar nu recomand destinatia, ce treba are intalnirea AFA aici?

Păi are! nu de alta, dar DESTINAȚIA la care ai scris acest articol este exact... Întâlnire AFA 2015 - Belvedere Predeal, 27-29 martie, ÎNTÂLNIRILE AFA așa cum pe bună dreptate ți s-a atras atenția, dar văd că tu o ții pe-a ta în continuare... Când ar fi mult mai simplu să recunoști o eroare minoră de interpretare. (și eventual să ceri remedierea acesteia, de către echipa tehnică).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 14:48:22]
»

@balasa violeta -

De trei zile stau si ma gandesc de ce unii (cei cu mai multi ani) am dat intalnirii 10 si voi tinerii, note mici...

In privinta intalnirii AFA 2015 suntem pe aceiasi nota. 10 si de la mine. Dar un 10 acordat numai intalnirii in sine, nu si organizarii de catre hotel a MD-ului si meselor festive.

Pe dumneavoastra v-am zarit... in schimb pe flacaul dumneavoastra l-am retinut si mi-ar fi placut sa fi jucat "mima" alaturi de noi si de baiatul lui Fanespoitorul.

Eii... Aici sunteti in eroare, noi avem doar o fata, iar la intalnire am venit singuri. Probabil ma confundati cu altcineva . Errare human est.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
iulianic
[01.04.15 14:55:37]
»

@vega06 - Pentru mine lucrurile sunt clare. De fapt eu am înţeles de la început, din cele două reviews-uri ale tale că la întâlnire, printre colegi şi prieteni mai vechi sau mai noi, te-ai simţit foarte bine. Aşadar, nota 10 pentru întâlnire.

Restaurantul şi servirea au creat regretabile probleme, deci restaurantului trebuie să i se scadă nota şi nu întâlnirii. Nu la impresiile despre întâlnire trebuie să apară acele note! Ce concluzii ar putea trage cineva care nu a fost niciodată la întâlnirile noastre? De aceea cred că trebuie foarte bine delimitate cele două fronturi. Şi eu am anumite nemulţumiri în legătură cu hotelul şi serviciile oferite, dar acestea se vor vedea în articolul dedicat hotelului. La întâlnire m-am simţit şi eu de nota 10 de aceea am notat doar distracţia şi relaxarea.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 14:57:02]
»

@Dragos -

Pai caseta tehnica se refera la destinatie, asadar m-am referit strict la destinatie, in speta Hotelul Belvedere din Predeal.

Dar daca se poate interpreta altfel, la modul vot negativ dat Intalnirii AFA in sine, modificam, no problems .

Mersi de atentionare .

vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 15:44:24]
»

Gata. S-a remediat problema cu caseta tehnica. A fost un malentendu din partea mea.

Eroare de interpretare cum zicea Dragos

Multumesc WebmasterXY.

vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 15:59:34]
»

@iulianic -

Intru totul de acord cu dvs doamna. Intalnirea = nota 10.

Astept review-ul despre hotel si restaurant. Sunt tare curios daca vom fi pe aceeasi lungime de unda .

balasa violeta
[01.04.15 17:01:13]
»

@vega06 - imi cer suze, aveti dreptate v-am confundat si nu numai pe dumneavoastra, batranetea e de vina si mai mult raceala. Va rog, dar in rest am avut dreptate?

vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 17:06:03]
»

@balasa violeta -

Absolut, va sarut mainile doamna .

krondia*
[01.04.15 17:16:00]
»

@vega06, mi-a făcut plăcere să vă cunosc şi să mai schimbăm câte o vorbă.

Mulţumim încă o dată... chiar bune umbrelele Air France...

vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 17:29:16]
»

@krondia -

Si noua ne-a facut placere sa te cunoastem. Poate data viitoare reusim totusi sa schimbam mai multe vorbe .

Si cu Air France-ul ce sa zic... Companie mare si de calitate, umbrele la fel si uite asa vedem cum poate o umbrela sa apropie oamenii

papone
[01.04.15 20:51:34]
»

@vega06 - pe scurt: multumesc pentru poze

Safta Radu
[01.04.15 20:51:34]
»

Multumesc pentru aprecieri, Vega. Pentru mine si familia mea a fost o reala placere sa stam impreuna la aceeasi masa. Ma bucur ca ti-a placut palinca, la urmatoarea intalnire voi veni pregatit, nu mi-as dori sa te dezamagesc.

Referitor la intalnire, conditii de cazare, mancare, si mai stiu eu ce, asa cum am mentionat intr-un ecou postat duminica seara, trebuie sa ramanem doar cu amintirile placute, restul sa dam uitarii. Am asteptat atat de mult aceasta intalnire incat nici nu mai retin ce am mancat sau in ce conditii am dormit, pentru mine a contat doar faptul ca am intrat si eu, un user mic, intr-o familie mare - AFA!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 20:58:19]
»

@papone -

Cu mare placere, da vezi ca am negociat la sange cu pufosenia ta sa ramana la 8 € 2 poze

papone
[01.04.15 21:00:27]
»

@vega06 - ok atunci, daca asa ati negociat... cu prima ocazie, imi dai 8 euro ... bine (sau pacat) ca n-ai facut mai multe !!!

vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 21:03:48]
»

@Safta Radu -

Si eu iti multumesc ca ai fost acolo si ca v-ati simtit bine in compania noastra. Reciproca valabila. Iar de palinca ce sa spun... de exceptie

Pai amintirile frumoase au ramas cu siguranta, iar cele urate se vor duce incet incet.

vega06AUTOR REVIEW
[01.04.15 21:08:05]
»

@papone - Pai stai bre, pufosenia a facut respectivele poze? Eu sa-ti dau tie? Tu sa-mi dai. Ca m-am fortat sa va scot ca pe 2 porumbei

vega06AUTOR REVIEW
[02.04.15 16:06:56]
»

@all -

Am rugat webmaster-ul sa ataseze o completare importanta si de bun simt zic eu. Competarea integrala o gasiti in finalul acestui review.

Spre rusinea mea am uitat sa fac referire aici la cadoul primit la tombola de la @mireille si vreau ca si pe aceasta cale sa-i multumesc (bineinteles am facut-o si la fata locului .

In punguta cu numarul 57 ce mi-a revenit dupa tragerea la sorti, am gasit un breloc cu o pisicuta care sufla cu avant intr-o vuvuzela si imbracata in culorile nationalei de fotbal a Olandei si un sabotel Klompen din ceramica, un simbol al Olandei adus de unde credeti? Fix din Olanda . Sabotelul are undeva cam la 15/8 cm si este din ceramica alba cu flori albastre pictate pe el. Foarte util intr-o gospodarie prin faptul ca este de fapt o pusculita, cu lacatel si 2 chei, asta pentru a nu fi nevoit sa spargi sabotelul pentru banutii adunati acolo in vederea unor vremuri de rastriste .

Deosebita a fost insa si dedicatia ce insotea cadoul si pe care o gasi tot in finalul review-ului.

Merci Mireille .

Un alt gest neasteptat si frumos, l-a facut @zoazore, care ne-a daruit tuturor colegilor de la masa 4 cate o punguta in care era cate un iepuras din ceramica si un ou lumanare, asta in perspectiva Pastelui ce se apropie. O mica atentie primita cu drag.

Merci si tie Nicoleta .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
danup
[02.04.15 19:38:30]
»

Bonus pentru poze!!

mireille
[02.04.15 19:58:52]
»

@vega06 - dă-mi timp să respir, am deschis acum laptopul și-mi văd răvașul publicat, scris de mine în mare grabă înainte de a pleca spre București... mă bucur că burtosul e la tine în bibliotecă, vuvuzeaua mignonă e de la ultimul campionat mondial de fotbal... mi-a făcut mare plăcere să te cunosc si sper ca cele două cheițe să deschidă poarta unei prietenii frumoase pe AFA.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
marocanu21
[02.04.15 20:29:12]
»

@Costi - Aşteptările tale au fost satisfăcute vizavi de mâncare, în special faţă de cea de vineri seară?

Ai gustat din băutura/poşirca lor?

Te-ai descurcat cu un singur pahar la masă?

Ai cerut altă farfurie pt aşa-zisul file de şalău sau l-ai mâncat în aceeaşi farfurie în care ai servit aperitivul?

În opinia ta preţul poate fi factorul decisiiv în detrimentul alimentaţiei?

Nu în ultimul rând, crezi că această locaţie a fost potrivită pt asemenea asistenţă?

Ai fi fost de acord să plăteşti ceva în plus pt o calitate mai bună a meniului?

Nu e un chestionar (nu aştept neapărat răspunsuri), cred că sunt nişte întrebări de bun simţ adresate în primul rând managementului hotelului, că tot vroiau să culeagă cât mai multe impresii!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][7 voturi]
fanespoitorul
[02.04.15 20:48:22]
»

@vega06 - Zoazore mi-a dat si mie un iepuras si un ou de ceara pe care sotia le-a "montat" in bucatarie pe o etajera langa frigiderul plin de maneti de pe unde am fost.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, amero, balasa violeta, crismis, danup, fanespoitorul, Flaviu, hlli, iulianic, maria55, marocanu21, roth, Safta Radu, serban55
Alte articole din această RUBRICĂ2015 - Întâlnire AFA Belvedere Predeal:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10568499565125 sec
    ecranul dvs: 1 x 1