ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.01.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2014
DURATA: 3 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 15 MIN

Revelion la Hotel Stogu 3*, Baile Olanesti

TIPĂREȘTE

O sa fac un pic de introducere, care sper sa nu plictiseasca si sa nu para prea personala, dar este important sa transmit ce astept eu de la o petrecere de revelion in speranta unor recomandari din partea voastra care o sa ma ajute pe viitor. Asta pentru ca am cautat multi ani si nu am gasit articole pe AFA sau pe net care sa-mi fie de folos in alegerea pachetului de revelion, ci doar informatii scurte, razlete ca pe undeva a fost frumos. Abia anul trecut, pe la sfarsitul lui, cand noi alesesem deja, am citit un review, care era cam ceea ce cautam noi, iar anul acesta am vazut ca s-a scris mai mult, dar in cele mai multe cazuri, fara folos. Eu, personal, chiar voiam la un moment dat sa propun o sectiune separata pentru seri reusite de revelion, unde unii ca mine sa gaseasca ceea ce cauta.

Suntem un grup de 7 familii, care ne cunoastem de 25 de ani si tot de atunci petrecem impreuna, iar petrecerea de revelion este una la care ne destresam si ne incarcam bateriile. Ani de zile am cautat locatii unde sa fim doar noi, am ales absolut intotdeauna dupa principiul vazut-placut si NICIODATA nu am dat vreun avans fara sa mergem sa vedem locatia si sa vorbim cu gazda la fata locului. Asta n-a fost o corvoada, pentru ca noua ne trebuie un motiv cat de mic ca sa ne facem de-o plimbare, iar acesta era unul intemeiat. Intotdeauna am ales bine, drumul pe care l-am facut pana acolo nu a fost decat de confirmare si am fost multumiti de fiecare data. Drept pentru care la Avrig am facut 2 revelioane, unul dupa altul, iar la Magura, chiar 3.

Desi suntem oameni in toata firea, ne dam in petec mai rau ca si copiii din cand in cand, ceea ce ne face foarte bine. Ne-am pregatit ani de zile singuri petrecerile cu concursuri de toate felurile si carnaval unde fiecare se deghizeaza intr-un personaj (care ramane secret pana la momentul carnavalului) si se prezinta fiecare dupa cum il taie capul. A fost/este o competitie apriga pentru ca se voteaza intotdeauna cel mai bun costum si cea mai buna impresie artistica. Terapia prin ras pe care am facut-o la aceste “spectacole” ne-a salvat de la multe si abia asteptam fiecare revelion pentru aceasta distractie.

Magura, ramane in topul nostru ca locatia cea mai buna pentru revelion si carnaval pe care am cunoscut-o noi. Mai mentionez ca pentru noi sejurul de revelion nu este in scop de turism. Suntem foarte activi intr-o seara de petrecere, asa ca, de revelion avem nevoie de o cazare buna, o petrecere reusita si un carnaval la fel. In timpul care ne mai ramane, facem plimbari pe jos la obiectivele din zona, pe o raza de cativa km. Pentru ca suntem multi, trebuie sa facem un compromis si in ceea ce priveste bugetul, astfel ca in ultimii ani am cautat undeva intre 1.600-2.000 lei de familie (ptr pachet de 3 nopti). Tin neaparat sa alegem locatia in urma unei recomandari de la cineva care AFost Acolo si in judecata caruia avem incredere. Cum spuneam cam greu in toti anii acestia cu alegerea. In fiecare ianuarie intreb toti cunoscutii unde au facut revelionul si am nevoie de o poveste detaliata ca sa imi dau seama de cum a fost. Anul trecut aveam in sfarsit o informatie despre un hotel din Calimanesti care se incadra in bugetul nostru si unde a fost o cunostinta in care aveam incredere. Astfel ca la sfarsitul lui august am pus mana pe telefon si am sunat ca sa rezerv. Am intrebat de conditii, de pret, erau camere libere…. si am cerut un ragaz de 2-3 zile ca sa transmit grupului si sa revin cu numarul exact de camere si eventual avans. Mi s-a spus ca nu pot sa faca asta pentru ca au grupurile lor, care vin tot timpul si hotelul (de 95 de camere) nu ramane niciodata neocupat (aceeasi problema era si la Magura - ceea ce mi-a confirmat faptul ca locatiile bune nu raman neocupate). Ceea ce s-a si intamplat. Am revenit dupa dezbateri cu grupul pe 4 septembrie si nu mai era nici macar o camera libera. Suparata pe grup, ca se gandeste mult, am zis ca nu ma mai ocup de alegerea locatiei anul acesta, astfel ca altcineva a preluat conducerea si a ales Hotel Stogu de 3* din Baile Olanesti, unde doar 2 persoane mai fusesera vreodata.

Grupul se mai largeste cand e vorba de petreceri, astfel ca anul acesta am fost 20 de persoane. Am avut un pachet de 3 nopti in perioada 30.12.2014-02.01.2015, care a costat 1.850 de lei pentru cazare in corpul nou si 1.600 lei pentru corpul vechi, pachet care a inclus: cazare 3 nopti, cina festiva de revelion, cina festiva de carnaval si bonuri valorice pentru celelalte mese de 240 lei de familie. Ne-am facut tot felul de probleme, ca nu ne ajung banii, ca n-avem ce manca, ce sa faci cu 240 lei, iar pe 2 ianuarie, nu mai stiam ce sa comandam ca sa ii terminam. Am avut doar o cina si 2 pranzuri de acoperit iar preturile au fost mai mult decat rezonabile (o ciorba buna si o pastrama de pastrav, de ex, insemna 30 de lei)

Drumul pana la Baile Olanesti este drept, ca sa zic asa. Nu insist cu amanunte, pentru ca la ce plimbareti suntem pe aici nu e cazul sa detaliez prea mult si sa ne plictisim unii pe altii cu detalii fara rost. Am plecat din Bucuresti pe 30 dimineata dupa ce ninsoarea s-a oprit, a fost un pic circulatia ingreunata pe A1 din cauza ghetusului, prin dreptul padurilor, am avut o oprire traditionala la una din benzinariile care au si mese, cafea si inghetata, ca sa ne regrupam si sa mai socializam un pic, si apoi directia Rm Valcea, dupa indicatoare. In Rm Valcea de 2 ori la stanga si una la dreapta, Baile Olanesti, drumul principal si chiar in centrul localitatii, in dreapta intrarii in parc, inainte de a traversa un pod peste raul Olanesti, se iveste drept in fata, hotel Stogu. Oricum, iti atrage atentia terasa suspendata pe rau si culorile verde, vernil si galben/portocaliu ale hotelului. Cum am oprit masinile ne-a intampinat un barbat tanar despre care am aflat ulterior ca era chiar administratorul, cel cu care se vorbise de mai multe ori la telefon. Nu s-a prezentat nici pana la sfarsitul sejurului, dar n-am avut o suparare pe el, tot timpul ne-a fost de ajutor, cu cazarea, cu orice l-am intrebat…si cred ca era un pic stresat, ca nu l-am vazut zambind si nici relaxat. Asa ca, ce sa ne mai suparam si noi din nimica toata.

Cazarea - Hotelul are 2 corpuri, unul nou pe un singur nivel (9 camere), deasupra restaurantului si terasei suspendate despre care stim ca s-a dat in folosinta in 2011 si cel vechi, cu 4 nivele. Accesul dintr-un corp in altul se face prin interior. Noi am ocupat 8 camere din corpul nou si 2 din cel vechi. Diferenta este substantiala. Pe site parca nu se face o diferentiere dar noi am putut sa remarcam asta, avand camere in ambele corpuri. Camerele din corpul nou sunt fara repros, pentru 3*: mari, cu mobilier nou, curate, cu balcon, spatii de depozitare suficiente, 2 fotolii cu masuta, minifrigider, wi-fi permanent, baie cu cabina de dus, cu gresie si faianta de bun gust, articole de toaleta, fara foehn. Nu ma omor ca atunci cand sunt in vacanta sa mi se faca curatenie in fiecare zi sau sa mi se schimbe prosoapele zilnic, dar la Stogu s-a intamplat asa. Celelalte camere, din corpul vechi erau mult mai mici si cu mobilier mai vechi, dar curate, calduroase, diferentiate ca pret, ceea ce a contat si a fost absolut ok pentru cei care au stat acolo. In corpul vechi incalzirea se face central, prin calorifere iar in cel nou cu aer conditionat. Stiam asta inainte de plecare pentru ca au fost detalii pe care le-am cerut, dar ad-torul ne-a asigurat ca nu vor fi probleme, ca au centrale si aparate noi, performante si nu va suferi nimeni de frig. Asa a si fost. Ne-am reglat fiecare temperatura la cat s-a simtit comfortabil si daca noi n-am avut nici o problema intr-o perioada in care noaptea au fost -20 de grade, inseamna ca totul este ok din acest punct de vedere.

Restaurantul - La restaurant am intalnit un meniu obisnuit, cu feluri clasice, unele mai bune, altele mai putin, dar la niste preturi rezonabile, spre mici. La micul dejun aveam ptr 14 lei o omleta sau 2 ochiuri si un platou cu racituri, absolut de ajuns (doar unii mancau dimineata, prea putini). Ne-au placut ciorbele, toate 4, de burta, de pui, de vacuta si de fasole. Ele costau intre 7 si 9 lei fara ardei si smantana dar asta mai insemna doar 1 leu, doi. Si ne-a placut mult saramura de pastrav cu mamaliguta care costa 20 de lei, a fost aproape meniul permanent. Am mai mancat mamaliguta cu branza si smantana, 10 lei, care mi-a placut, papanasi buni. Cu toate ca hotelul are capacitate de cazare de doar 27 de camere, restaurantul are o capacitate de 150 de persoane, care deserveste si alte 2 pensiuni care fac parte din acelasi lant cu Stogu: Izvoare si Maria, am inteles. In orice caz, restaurantul cu scaune cu spatar din piele ecologica si mese zdravene de lemn, cu bar, acces catre camere, direct din restaurant, grup sanitar, dar aici cu un minus. Exista o singura toaleta ptr barbati si una ptr femei. Noi urcam in camera dar cei care au venit din afara si au fost multi nu stiu cum s-au descurcat in noaptea de revelion. Am avut emotii mari cu restaurantul. Veneam de la o locatie cu clasa, unde cazarea a fost superioara, cearsafurile fosneau altfel, de petrecere ce sa mai spun, eleganta, cu cvartet si muzica de camera la primire, cu program artistic pe tot parcursul serii, de o calitate ridicata, aveam cu ce compara. Si nu stiu altii cum sunt dar noi cum ajungem intr-un loc, incepem sa facem comparatie cu cel mai bun loc in care am fost. Mare greseala! Dar ne trece repede pentru ca suntem oameni cu scaun la cap si vedem partea buna a lucrurilor, astfel ca incheiem orice sejur cu “a fost diferit dar foarte bine”. In prima seara era cam racoare in restaurant si ne gandeam ca nu avem ce face cu rochiile noastre, am stat cam inghesuiti la masa si stiind ca aia era masa noastra nu vedeam ce sa se mai schimbe. Excludeam o decorare a scaunelor, meselor pentru ca asta ar fi necesitat spatiu iar scaunele erau deja unul langa altul asa neimbracate. Erau decorati doar stalpii de rezistenta cu niste ghirlande de brazi. In plus, ce asteptari sa avem la mancare daca vazusem ce poate bucatarul? Nu aveam reclamatii, am spus ca mancarea este comuna, nu ceva deosebit, dar nu rea, numai ca pentru revelion avem si noi alte pretentii.

Serile festive - Revelionul - Eiii, aici ne-a cam dat cu leuca in cap. Cand am intrat in restaurant, la ora 21, am crezut ca am nimerit in alta parte. Era cald si bine, una din cele 2 usi care dadeau afara a fost blocata cu un brad impodobit, scaunele eram imbracate, cu fundita, mesele decorate frumos, la masa noastra mai fusese adaugata una, astfel ca eram foarte lejeri, puteam intra, iesi fara probleme. Administratorul nostru pe care l-am vazut doar in blugi si cu un fes pe cap alergand de colo, colo, era acum la pantaloni si camasa alba cu papion, ospatarii frumosi si restul oaspetilor la fel. Am aflat ulterior ca erau acolo grupuri care petreceau impreuna de multi ani, in general din Craiova, Pitesti si Rm Valcea. Ne-am dat seama de asta si din modul de servire. Eram intre 2 mese si niciodata nu eram serviti in ordine, erau serviti cei din dreapta noastra, apoi cei din stanga si la sfarsit noi. Suntem toleranti (a trebuit sa invatam asta, n-am avut de ales) si carcotasi cu masura, asa ca, avem intelegere pentru tot felul de situatii. In cazul acesta am inteles ca restul musafirilor erau clienti vechi, fideli, se cunosteau intre ei, care trebuiau tratati ca atare, restul sa mai astepte. N-o spun cu rautate, era un decalaj de cateva minute intre noi, doar daca vrei sa-ti ratezi sejurul faci un caz din asta. Dar in a 2-a seara, dupa prestatia noastra de la carnaval, alta a fost situatia. Brusc am devenit mai importanti si s-au perindat pe la masa noastra ospatarii si chiar administratorul ne-a servit de mai multe ori ceea ce nu facuse in prima seara. Cu mancarea, in schimb ne-au cucerit definitiv. Nu cred ca mai era vorba despre acelasi bucatar. Aperitive sofisticate, icre de manciuria, foie-gras-uri, prosciutto cu pepene galben, cruditati in cruste deosebite, nu stiu cum s-au numit toate pentru ca n-am avut un meniu scris, dar deosebite, asezonate cu merisoare, menta, rozmarin…Au mai fost: un somon bine pregatit cu 2 cupe de orez cu ceva, bun, bun, friptura de porc si pui cu cartofi si gogosari umpluti cu varza si un tort foarte bun. Nu ma pricep sa le prezint prea bine dar va asigur ca au fost farfurii absolut deosebite cu gust bun, asa cum a confirmat toata lumea cu care am vorbit despre asta. Deci, nota 10 pentru felul in care au aratat farfuriile si pentru gustul lor. In orice caz, mare risipa de mancare! Stiam de la momentul rezervarii ca bautura va fi un pahar de tarie ptr barbati, unul ptr femei (dar numai cinzano, martini), apoi vin, apa, suc. Mai toate fetele am cerut ulterior si campari orange pe care stiam ca il vom plati dar nu s-a intamplat. Baietilor li s-a pus de mai multe ori in pahar fara un cost suplimentar. La fel cu vinul care nu a prea placut baietilor. S-au dus la bar si au ales 3-4 sticle de vin rosu pe care, la fel nu l-a pus nimeni la socoteala. Bila alba. La miezul noptii am avut parte de un foc de artificii, de fapt de mai multe. Cand am iesit afara, toate hotelurile aveau propriul foc de artificii si cum din pozitia in care eram se vedeau multe hoteluri, mai sus, mai jos, in departare, sau mai aproape, au fost 15-20 de minute de spectacol.

Muzica. Ea ne-a placut asa si asa dar noi ne adaptam si pana la urma dansam si dupa “Trei culori”. Este vorba despre o formatie din zona, si imi pare rau ca nu i-am retinut numele. Credem ca este vorba de o familie, tatal la saxofon, baiatul la orga si mama solo, dar poate gresim, asa am adjudecat noi. Alternau reprizele de muzica populara cu cele de pop-rock dar formatia credem ca este una de nunta si programul a fost la fel, mai mult de nunta. Doamna nu canta rau si am apreciat-o pentru forta glasului si pentru rezistenta, (a cantat toate cele 3 seri). Intr-o adunare de 150 de oameni este clar ca gusturile sunt de toate felurile dar populara pentru noi tinea prea mult si ma refer la un dans, nu neaparat la repriza. Daca se prind intr-o hora 50 de oameni si vezi ca dupa 5 minute incep sa iasa, sa tot iasa, de ajung la finalul dansului care tine un sfert de ora, 7-8 persoane, asta trebuie sa dea de gandit. Nu e vorba de rezistenta neaparat ci de plictiseala, e prea mult sa te invarti la nesfarsit pe acelasi ritm. In cealalta repriza a fost alta problema: daca se dansa rock, ne mai punea 3-4 melodii in acelasi registru, daca am dansat dupa Stefan Banica, ni l-a mai pus de 3 ori, asa la rand, ca tot ne-a placut. Cineva din grupul nostru s-a dus si a rugat-o sa punem si noi un stick cu muzica noastra dar nu a fost de acord, ceea ce era de asteptat, dar a 2-a seara a fost mult mai bine din punct de vedere muzical. Am plecat de la revelion la 5 si 11’ mancati, bauti si petrecuti.

Carnavalul - Stiam de la rezervare ca el exista, dar nu stiam cum se desfasoara lucrurile. Dar noi ne-am vazut de treaba noastra indiferent ce s-ar fi intamplat cu ceilalti. Se intampla ca la petrecerile noastre de peste an sa mai avem teme. In octombrie am avut un Oktoberfest si toata lumea a venit in tinute bavareze facute cu simt de raspundere. Asa ca, am hotarat ca anul acesta, nestiind unde ajungem si cum va fi, sa ne prezentam toti cu aceste tinute, ca tot erau proaspete. Ne-am ales o polka, am rugat formatia sa o copieze in calculatorul lor si ne-am facut intrarea toti, in pasi de polka, imbracati cu pantaloni scurti, bretele, palarii, sortulete, codite si fundite si cu io, ho, ho-urile de rigoare. Am fost aplaudati la scena deschisa, am facut poze ca niste vedete si am constatat ca foarte putini erau costumati, cei mai multi au ales masti si peruci, dar au fost si cateva costume frumoase, 2 chiar premiate…... Au mai fost, din grupul nostru largit, 2 perechi care au fost cei 4 muschetari. Costumele au fost adevarate, fetele s-au mustacit, au avut si o mica regie si ei au fost castigatorii serii la categoria “cel mai frumos costum”. Au avut un moment si baietii nostrii care au fost foarte haiosi purtand tricourile din dotare cu “la tati ni-i greu” si dantuind pe melodia aferenta. La concursul de dans au fost 15 echipe din cei 150 de oameni prezenti iar din grupul nostru am avut voie la 2 perechi. Eu am fost perechea nr. 1 si am dansat cu unul din fini, care este un dansator desavarsit. Astfel ca dupa 5 probe si una de baraj au fost 3 premii, locul 2 si 3 cate o sticla de bautura si locul 1 pe care noi l-am castigat si care consta intr-un sejur de 2 nopti, all-inclusive, in apartamentul prezidential de la Stogu, sejur pe care il pasam, ba noi la fini, ba ei la noi. O sa vedem cum facem pana la sfarsitul anului, pana cand trebuie sa-l consumam. Cina de carnaval a fost la fel de deosebita, doar ca alte feluri de mancare: aperitive mai mult pe traditional (chiftelute, piftii, tobe, …), ceea ce nu am avut in prima seara, sarmale cu mamaliguta, mix-grill si tort, toate bune, bune.

Ce am mai facut in Baile Olanesti: Ne-am plimbat pe strada izvoarelor pana dincolo de celebrul izvor 24. Promenada incepe chiar din dreptul parcului, vecin cu hotelul nostru si continua prin padure. Sunt 2 sosele de o parte si de alta a raului cu poduri din loc in loc prin care poti traversa de pe o parte pe alta. Vara cred ca traseul este dumnezeiesc. Pana la un moment dat sunt si tarabe cu tot felul: de la naturiste pana la pielarie, tablouri, fructe, vin fiert…. Preturile mici spre foarte mici la Olanesti. La orice. Am intrebat la receptie ce plimbari putem face pe jos si ne-a recomandat spre Comanca, unde este un popas turistic (dupa izorul 24, la aproximativ 2-3 km de centru) pe care l-am gasit inchis, sau la stanga, dupa izvorul 24, unde se face un drum frumos, dar greu, prin padure spre satul Tisa unde n-am ajuns, din pacate. In schimb a doua zi, cand ne plimbam tot pe acolo, dar de partea cealalta a raului, ne-am intalnit la vreo 2 km de localitate cu un batran (cred ca avea spre 80 de ani, poate mai mult), care mergea cu ajutorul unui toiag, venea dinspre localitate si foarte vorbaret ne-a spus ca merge “aci dupa Comanca, in satul urmator”, adica socotind din localitate de unde venea, si pana unde avea de mers erau vreo 4 km. Drum alunecos, plin de zapada, urcus, frig. …ce mai, ne-a dat gata.

Am mai descoperit la Baile Olanesti bisericuta de lemn cu hramul Sf Pantelimon, recunoscuta ca biserica lui Horea din Albac, la vreo 300 de metri de hotelul nostru, care ar merita un review separat daca eu m-as pricepe sa descriu atat de bine povestea ei, pe care ne-a spus-o o maicuta. Constructia a durat un an si a fost facuta la Albac in judetul Alba, aproape de satul lui Horea, finalizandu-se in 1746. Nu se stie legatura cu Horea, se presupune ca lua parte la slujbe si ca acolo a invatat sa scrie si sa citeasca. Pe la inceputul anilor 1900 motii si-au facut o alta biserica mai mare, care sa-i incapa pe toti, iar aceasta ar fi trebuit demolata. I. C. Bratianu, pe atunci ministru de interne, a adus-o (a cumparat-o), pe mosia lui de la Florica si dupa moartea lui, a fost stramutata de Patriarhia romana la Olanesti. Ceea ce ne-a impresionat a fost sa aflam ca in fiecare an, de hramul bisericii, o delegatie de moti din Albac vine la Olanesti sa se asigure ca bisericuta lor este in regula. Exista si o balada scrisa de un invatator mot, inramata si pusa pe unul din peretii bisericutei, la intrare. O sa atasez poze, este foarte frumoasa, amplasata in mijlocul unui delusor, iar accesul este pe niste scari largi care continua pana in varful dealului unde este cimitirul localitatii. Foarte frumoasa bisericuta.

M-am lungit mult si sper sa nu fi plictisit, asa ca se impun niste concluzii:

- Statiunea Baile Olanesti a fost o surpriza pentru mine: amplasata dumnezeieste, animata, cu multe hoteluri ocupate, cu oameni care misunau pe strazi si cred ca vara este superb. Neavand afectiuni, nu este pe lista mea de interes, deocamdata, dar cred ca este o destinatie buna pentru cei care au de rezolvat si probleme de sanatate. Si ieftina mi s-a parut. Vecin cu hotelul nostru era piscina comunala cu ape sulfuroase pe care am fost s-o vedem. Arata destul de bine si intrarea era 10 lei ptr o zi.

- Hotelul nostru, Stogu, a fost mai mult decat ne asteptam. Amplasat central, vecin cu parcul localitatii (Mihai Eminescu), cald, curat, mancare obisnuita dar buna, iar in serile festive de inalta clasa, cu personal binevoitor si un ad-tor destul de mucalit dar foarte corect. Daca ajungeti acolo va recomand camerele din corpul nou, in special cele cu vedere spre parc. Noi l-am ales pentru o petrecere reusita de revelion si un carnaval asemenea si asa a fost. Si nota pe care am acordat-o este tot pentru acest sejur de revelion, cand hotelierii “destepti” stiu sa faca lucrurile, astfel incat sa se duca vestea. Eu sper ca Stogu este asa intotdeauna si nu doar de sarbatoare.

Nu mi-a placut niciodata sa fac poze la camera unde am fost cazata sau la farfuriile cu mancare, la farfurii chiar urasc. Acum, cu AFA mi-am propus sa trec peste asta, ca sa pot exemplifica ceea ce spun. Doar ca, in virtutea obisnuintei, de data aceasta am uitat, insa am gasit cateva poze la prieteni care sper sa fie concludente, cu promisiunea ca de data viitoare o sa fiu atenta si la acest aspect.

Webmaster, daca consideri ca nu este un subiect de interes turistic ci mai mult despre o petrecere, te rog sa muti la subiecte off topic. Poate am detaliat mai mult decat era cazul, dar asa ceva am cautat eu (pentru revelion) si n-am gasit si poate mai sunt si altii ca mine.


[fb]
---
Trimis de Aurici in 11.01.15 18:29:33
Validat / Publicat: 11.01.15 19:34:58
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3572 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

42 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 La aprox 300 de m de hotel Stogu, biserica cu hramul Sf Pantelimon, cunoscuta ca biserica lui Horea din Albac
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 37550 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

42 ecouri scrise, până acum

webmasterX [11.01.15 19:14:31] »

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

crismis [11.01.15 19:54:40] »

@Aurici: Felicitari, asadar, celui care a ales locatia! Si felicitari intregului grup, pt felul cum s-a sudat de-a lungul anilor si cum stie sa se distreze! Si felicitari si tie, draga Aurici, pt felul cum ne-ai spus povestea; mie, una, mi-a placut mult!

Aurici [11.01.15 20:08:48] »

@webmasterX - Acolo trebuie sa fie. Mie mi se parea ca este aproape pe aceeasi linie cu hotel Tisa. Din restaurant, ne uitam la Tisa care parea oarecum perpendicular, peste parc, nu asa jos. Dar s-ar putea sa gresesc. Stogu are restaurantul suspendat pe rau si are 2 intrari, una prin stanga raului, si una prin dreapta lui dar foarte aproape de pod, cred ca 15-20 de m, maxim. Pe harta mi se pare cam sus (fata de pod). Oricum aceea este zona, cu BRD-ul acolo.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Aurici [11.01.15 20:18:54] »

@crismis - Offff, multumesc mult, aveam emotii. Nu vreau sa cad prea mult in personal, dar in acelasi timp as vrea sa spun despre ce asteptari am eu in legatura cu ceea ce pentru mine inseamna sa ies din sfera casei. Asta inseamna si o vacanta, si un revelion, si o drumetie, si un restaurant deosebit... Dar e foarte greu sa transmiti asta daca nu o imbini cu chestii personale, lucru cu care eu nu prea sunt de acord. De aceea mi-a fost atat de greu sa stabilesc o granita intre ce sa spun si ce nu. Dar mi-ai luat o piatra dupa inima, multumesc inca o data.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismis [11.01.15 20:22:14] »

@Aurici: Mie mi se pare ca o doza rezonabila de "amprenta personala" dovedeste ca suntem oameni, nu roboti.

Aurici [11.01.15 20:55:08] »

@crismis - Asa este, dar am fost atat de bulversata de diversitatea de opinii de pe aici, incat m-am tot intrebat cum e mai bine sa abordez lucrurile. Pana la urma am ajuns la concluzia ca nu poti sa rezonezi cu toata lumea si ca cel mai bine este sa facem cum simtim. Si daca mai ai si feedback este perfect.

crismis [11.01.15 20:59:54] »

@Aurici: Inteleapta decizie!

nickname77 [11.01.15 21:11:03] »

Am citit toate impresiile care au legatura cu vacanta de craciun/revelion. Suntem si noi un grup (mai mic) ne plac aceste iesiri, mai ales de revelion, acest review e cel mai bun. Felicitari pentru inspiratie. Si nu a fost prea lung, e o lectura placuta. Va doresc cat mai multe petreceri reusite.

Carmen Lyrics [11.01.15 21:22:39] »

@Aurici -

L-aș fi votat de două ori, sincer, pentru plăcerea cu care vă distrați și pentru că sunt de acord că ”desi suntem oameni in toata firea, ne dam in petec mai rau ca si copiii din cand in cand, ceea ce ne face foarte bine”.

Adică să te duci într-un loc, muzica așa si așa, dar să dansezi și după ”Trei culori” dacă e cazul, asta da voie bună!

Citesc câte un rw ori de câte ori simt nevoia să îmi amintesc că viața merită trăită. Nu stiu care e cauza, dar mi se întâmplă să uit...

mireille [11.01.15 21:27:26] »

@Aurici... si mie mi-a placut articolul tau, am fost o singura data in Hotelul Stogu cu niste prieteni din Bucuresti, pe care i-am cazat acolo, tot intr-o iarna, dar nu de revelion... camera lor avea vedere la strada, nu spre parc... la etajul unu... au lasat peste noapte un pachet cu bunatati la rece in balcon si s-a ospatat o pisica ca de sarbatori... ma bucur ca Olanestiul te-a incantat...

Aurici [11.01.15 21:33:28] »

@nickname77 - Multumesc mult pentru apreciere. N-am dat niciodata gres cand ne-am ales o locatie (de revelion), dar mi-au lipsit informatii pe care le-am cautat pe AFA si nu numai, asa incat, ca sa fim siguri, ne-am deplasat la fata locului ani de zile. De aceea am hotarat sa scriu astfel incat oamenii sa-si dea seama ce caut atunci cand voi avea nevoie de o recomandare. Cat priveste petrecerile, trebuie sa ne condimentam viata cu ele ca sa avem un echilibru. Petreceri frumoase si voua.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Aurici [11.01.15 21:51:27] »

@Carmen Lyrics - Noi nu uitam niciodata ca viata merita traita. Cu cat ne cresc copiii si nu prea mai au nevoie de noi, cu atat noi dam in mintea lor. Nu ca n-am fi fost mereu niste copii, dar parca suntem din ce in ce mai rau. Iar pentru petreceri ne pregatim asa cum o faceam cand eram mici si mergeam la serbare. Copiii nostri sunt oripilati. Am avut momente la carnavalele noastre pentru care am facut repetitii la modul cel mai serios. Asta este secretul nostru, cumva trebuie sa compensam stresul in care traim. Multumesc pentru cuvintele tale.

Aurici [11.01.15 22:02:59] »

@mireille - Daca a fost inainte de 2011 probabil ca era vorba despre corpul vechi, dar proprietarul a facut treaba buna cu acest corp nou si acum ca le stiu pe amandoua am vazut ca este o diferenta de confort intre ele. Dar mi-a placut Stogu si mai ales Olanesti, despre care nu stiam decat ca este o statiune comunista. Cum trebuie sa revin ca sa-mi consum sejurul castigat, o sa-l vad si vara si abia astept. Multumesc si tie pentru cuvinte.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
danamandache [11.01.15 23:22:30] »

Felicitari pentru articol!!! L-am citit cu multa placere. Un articol trebuie sa fie o poveste cu trairi sufletesti si informatii utile.

Aurici [11.01.15 23:48:55] »

@danamandache - Multumesc, asa am vrut sa fie. Teama era sa nu inclin balanta spre trairi, dar cred ca au fost si destule informatii.

Marian Preda [12.01.15 10:18:37] »

@Aurici -

Superb articol! Felicitări!

Aurici [12.01.15 10:42:27] »

@Marian Preda - Multumesc ca l-ati citit.

tata123 🔱 [12.01.15 10:51:57] »

@Aurici - Felicitări, un articol foarte bun.

Olăneștiul era pe lista mea de vizite pentru viitor și acest hotel ar putea constitui baza de cazare. Sunt destul de multe obiective de vizitat în zonă iar peisajele ce le-am văzut în fotografii pe Internet sunt deosebite. Acum doi ani am ajuns până la Mănăstirea Iezer - superb.

Bună și ideea privind crearea unei rubrici despre petrecerea Revelionului; anul acesta au fost postate deja destul de multe impresii privind acest eveniment.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
alinaro [12.01.15 11:18:12] »

@Aurici - Buna dimineata Aurici. Abia acum mai recuperez si eu din reviewurile ratate la momentul respectiv. Sunt in asentimentul colegilor de mai sus, mi-a placut foarte mult descrierea ta, mi-a placut felul in care ati petrecut, si... nu pot sa nu te felicit pentru castigarea concursului de dans!! (asta oare pentru ca si mie imi place dansul? he, he). Si pentru mine doza de personal e mai mult decat perfecta, lectura a fost una foarte placuta (chiar daca, la slujba fiind, am fost nevoita sa intrerup de cateva ori). Daca mi-as petrece revelionul ca tine/voi, cu siguranta as cauta reviewuri ca ale tale.

Iti urez La multi ani si numai bine, si sa ne povestesti si la anul cum ati petrecut Revelionul!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Aurici [12.01.15 12:00:37] »

@tata123 - Multumesc pentru ca ati citit.

Olanestiul nu era pe lista mea, din pacate, pentru idei preconcepute, dar ma bucur ca am ajuns. Cum noi ne bucuram de orice loc in care ajungem, nu conteaza daca gasim mai mult sau mai putin de facut. Si daca ma plimb prin padure, in sus si in jos, cautand sate, case, coclauri... si tot ma consider un om norocos si castigat. Si la Govora am ajuns tot din intamplare si chiar daca este un oras trist si pustiu, am amintiri foarte frumoase de acolo.

Ce sa zic cu sectiunea pentru petreceri reusite? Mie mi se pare utila, separat sau in cadrul impresiilor despre locatiile de cazare care ofera asemenea pachete. Faptul ca detaliem ne ajuta in cautarea noastra, pe fiecare in functie de temperament si asteptari.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Aurici [12.01.15 12:16:46] »

@alinaro - Buna si tie, Alina. Si multumesc ca iti gasesti timp sa ne citesti, chiar si fragmentat. Cat despre faptul ca si tie iti place dansul, te-am "citit" in articolul tau cu colindele. A "transpirat" felul tau vesel si jucaus din toate cuvintele spuse acolo.

La multi ani si tie, cu sanatate, alaturi de cei dragi.

vega06 [15.01.15 16:50:47] »

@Aurici -

Acum dadui de review-ul tau si ma grabesc sa-mi dau si eu cu parerea.

Felicitari pentru articolul tau extrem de “bazat” si care acopera absolut toate aspectele, de la cazare, restaurant si petrecerea de revelion, pana la cum ajungem acolo si imprejurimile Olanestiului.

Hai sa zic si eu cava despre :

crismis [11.01.15 20:22:14]

@Aurici: Mie mi se pare ca o doza rezonabila de "amprenta personala" dovedeste ca suntem oameni, nu roboti.

Aurici [11.01.15 20:55:08]

@crismis - Asa este, dar am fost atat de bulversata de diversitatea de opinii de pe aici, incat m-am tot intrebat cum e mai bine sa abordez lucrurile. Pana la urma am ajuns la concluzia ca nu poti sa rezonezi cu toata lumea si ca cel mai bine este sa facem cum simtim. Si daca mai ai si feedback este perfect.

Absolut de acord cu voi. Daca te apuci si scrii un articol despre ceva, orice si nu apare doza ta de traire, pareri si amprenta personala, de ce naiba mai scrii ? Doar ca sa te afli in treaba ? Risti ca respectiva scriere sa devina plictisitoare sau sa zica cititorul, “Ia uite ce seamana articolul asta cu celalalt. Parca sunt scrise de aceiasi persoana”. Asta-i parerea mea.

Tusa personala si stilul de a scrie ne deosebeste intre noi si asta-i foarte bine, pentru ca niciodata nu te vei plictisi citind materiale de autori diferiti . Unii scriu serios si pedant de ti-e si jena sa le scrii vreun ecou, ca sa nu-i deranjezi , altii haios glumet si pusi pe şotii si in sfarsit cei ce amesteca cele doua “stiluri”.

Suntem diferiti, personalitati diferite si asta se vede (sau cel putin ar trebui sa se vada) si in scrierile noastre. Asta-i AFA. Unitate in diversitate.

Aurici [16.01.15 09:29:19] »

@vega06 - Prietene (!), multumesc pentru apreciere. Si ca sa-ti intorc complimentul, afla ca review-ul de care pomeneam in articolul meu, ca ar cuprinde aproape toate informatiile de care eu am nevoie ca sa imi aleg un sejur de revelion, era al tau, cel scris despre Tusnad.

vega06 [16.01.15 10:56:13] »

@Aurici -

Poti totusi sa scoti (!) dupa "prietene", nu-i mai vad rostul acum. Parca am facut pace, nu?

Multumesc de complimentul intors si nu stiu de ce, dar aveam vaga banuiala ca la acel review te refereai, pentru ca l-am bagat exact inainte de revelion si putea fi pasibil de o nominalizare .

Abia anul trecut, pe la sfarsitul lui, cand noi alesesem deja, am citit un review, care era cam ceea ce cautam noi

Imi pare bine daca am putut fi de folos si daca acel review (despre hotelul Ciucas din Tusnad si apoi continuarea lui) poate sau va putea fi luat in calcul ca o posibila locatie pentru un sfarsit de an reusit. E o idee si infiintarea unei rubrici separate cu petreceri reusite de Craciun, Paste si Revelion. Subscriu.

Aurici [16.01.15 11:07:16] »

@vega06 - Eiii, poti sa-l consideri scos (!). Nu mai stiam cum suntem, ca dupa pacea noastra au mai fost niste intepaturi intr-un review, pe care nu le-am mai bagat in seama. Dar sa lasam prostiile si sa ne vedem de lucrurile serioase si frumoase.

vega06 [16.01.15 11:17:44] »

@Aurici -

Ei si tu acuma... Vezi daca nu esti atenta? N-ai vazut zburand porumbelul pacii. Nu a fost un armistitiu, a fost pace curata si acceptata de ambele parti.

Aurici [16.01.15 11:35:44] »

@vega06 - Da' ce eu am zis altceva?

vega06 [16.01.15 11:40:01] »

@Aurici -

Nu. Nu m-ai inteles. Eu zicem ca inca de la prima pace a zburat porumbelu'. Nu d-acum

Aurici [16.01.15 11:55:21] »

@vega06 - Fix asa am inteles si eu. M-ai nedumerit un pic cand am citit intr-un review sau ecou, nu mai stiu, o aluzie la discutiile acelea, vechi, dar tocmai iti spusesem ca n-am mai bagat in seama. Poate chiar mi s-a parut. Deci pace, de-atunci si din partea mea. Intre timp te-am citit, am fost de acord cu tine uneori, chiar daca nu m-am exprimat, te-am combatut prin Zstratosfera... gesturi de prietenie adevarata.

vega06 [16.01.15 12:05:50] »

@Aurici -

Eu zic ca ti s-a parut totusi.

Pai a combate pe cineva, nu inseamna a nu-i mai fi prieten acelui cineva. Asa consider si eu.

Gata ca suntem off-topic si ne luam nuielusa

webmasterX [16.01.15 12:10:52] »

@vega06 & Aurici-pogonici - Exact; nu vreţi voi să discutaţi chestiile aste prin mesaje private? Vă rog frumos. Mulţam,

vega06 [16.01.15 12:15:08] »

@webmasterX -

Deal. Sorry webmaster. Thx.

Aurici [16.01.15 12:17:05] »

@vega06 - Tocmai ne-am luat-o! Scuza-ne web.

luciaoradea [19.01.15 22:27:30] »

@Aurici -

Frumos review, minunat scris, felicitari! Chiar daca l-am descoperit cu intarziere subscriu si eu la opiniile "ante-scriitorilor" mei.

Acum am inteles de ce ati scris la review-ul meu despre revelion ca este exact ceea ce cautati. Intr-adevar pot sa recomand petrecerea unui eveniment ca revelionul aici. Si o cazare in Oradea sau Baile Felix (mai ales) sau Baile 1 Mai cred ca ar completa de minune un pachet turistic pentru petrecerea noptii dintre ani, sau, de ce nu, unei parti dintr-un concediu sau unei iesiri in grup mai mare.

Daca va pot ajuta cumva cu informatii pe tema va rog sa imi dati de stire.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Aurici [20.01.15 00:50:01] »

@luciaoradea - Multumesc Lucia, pentru ca m-ai citit si tu. Da, am cautat mult articole ca cel scris de tine (putem sa ne tutuim?), pentru ca suntem petrecareti si e important sa aud o poveste detaliata ca sa-mi dau seama de un loc. De aceea, mie personal, mi se par utile acest gen de articole. Acum 2 veri in drum spre Polonia, ne-am oprit la Oradea ptr o noapte de cazare fara sa facem rezervare anticipat. Am zis ca nu e cazul si gasim noi ceva. Dar era august si ce ne-am mai chinuit!! Cine stia de tine, de AFA? Rasfoiam AFA, dar nu stiam sa comunic cu userii. Acum e altceva si ma bucur ca putem face schimb de informatii daca este cazul. Am retinut disponibilitatea ta pentru care iti multumesc. Ne dorim de ceva ani sa ajungem la Baile Felix si inca n-am reusit, e tot pe lista, asa ca sigur imi vor prinde bine niste recomandari cand va fi sa fie.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
luciaoradea [20.01.15 01:01:46] »

@Aurici:

Abia aștept să te pot ajuta cu sugestii de cazare sau petrecerea timpului liber în Oradea sau Băile Felix. În august e într-adevăr dificil de găsit cazare în zona, tot Felix-ul și împrejurimile sunt pline ochi. Unde v-ati cazat pana la urma?

În ceea ce privește poveștile despre petrecere, din păcate nu am talentul altora, așa că scriu cumva și eu. Îmi place sa citesc review-uri ca al tău, dar din păcate nu știu povesti atât de frumos. Dacă mai dorești sa afli mai multe detalii te rog sa mă întrebi.

Aurici [20.01.15 01:27:10] »

@luciaoradea - Eiii, nu te subestima, ai scris f. f. bine. Pentru mine este exact ce caut.

Pana la urma ne-am cazat la o pensiune Laura, daca nu ma insel, dar o sa caut maine si o sa gasesc exact, iti dau de veste daca da. Venind dinspre Bucuresti, am traversat orasul, cred ca am trecut pe langa o Bila, un Sensi Blu mare si apoi pe niste stradute cu case. De acolo, am ajuns in centru pe jos si am facut vreo 20-30 de minute. Pensiunea, din pacate, nu prea mi-a placut. De fapt, cu proprietarul am avut o problema, un om extrem de vorbaret, care ne-a facut impresia ca nu e in regula cu capul. Ne-a tinut o gramada un speach despre cat e la el de bine, nu ca la altii, ca toata lumea il cauta, are numai straini, nu stiu cum se face ca am gasit o camera, ca la el e plin tot timpul... si tot asa. Si nu am dormit prea bine in noaptea aceea. Un pat nu neaparat murdar, dar clar se mai dormise in el, pe jos scame, multe chiar, un miros de umezeala... Acuma, nu a fost chiar atat de rau si pentru o noapte de tranzit am fi inchis ochii, dar nu intelegeam cum un om te poate prosti asa, in fata. Noroc ca am plecat in oras unde nu mai fusesem si am cascat gura peste tot, am mancat, ne-am plimbat prin parcul acela frumos si am ajuns foarte tarziu acasa. Dar, acuma, o sa te tin minte si o sa apelez pentru informatii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
luciaoradea [20.01.15 10:08:46] »

@Aurici:

îmi pare rău pentru ca ați nimerit atât de rău. Scrie și un review despre pensiune să vadă și alții și sa nu o mai pățească. Nu îmi dau seama pe unde vine pensiunea, am senzația că e pe undeva aproape de centrul orașului, nu?

gettyy [22.01.15 13:57:46] »

Superb scris!!

Vă felicit din tot sufletul pentru articolul extrem de util pe care l-am lecturat cu multă plăcere, dar mai ales pentru felul în care ştiţi să preţuiţi viaţa.

Felicitări!

Aurici [22.01.15 14:14:53] »

@gettyy - Multumesc ca ai dat de reviewul meu. Nu credeam ca mai citeste cineva, fiind scris cu ceva timp in urma. Tocmai notasem si eu pensiunea Corola, despre care ai scris si cum zona Moldovei, Bucovinei, este o zona in care noi ajungem aproape anual, am retinut pensiunea, ca sa mai schimbam si noi locul.

Cat priveste faptul ca trebuie cu totii sa pretuim viata, ce altceva avem de facut? Sa ne copleseasca problemele este simplu, depinde numai de noi daca permitem, sau nu, asa ceva.

Larissa [02.02.15 00:30:41] »

Imi place articolul si este atragator tocmai prin inserarea notelor personale care dau farmec povestirii. Afa se bazeaza pe opiniile noastre, iar fiecare gandeste, simte si vede altceva despre acelasi lucru. Tineti-o tot asa si cand ne vom vedea poate imi spuneti si mie care sunt secretele unei prietenii de lunga durata cu atatea familii, in zilele noastre.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Aurici [02.02.15 10:55:49] »

@larissa2015 - Multumesc @larisa. Continui sa fiu surprinsa pentru ca oamenii mai dau de un rw scris asa demult.

Secretele unei prietenii de lunga durata sunt 2, d. p. n. d. v. : sa ne iubim neconditionat si sa nu ne judecam. N-a fost simplu de la inceput (mai ales in tinerete) dar odata ce am reusit asta, facem foarte multe lucruri impreuna, fara sa ne calcam pe bataturi, inclusiv ne plimbam. Cand ne-am trezit prima data intr-un oras european (la Paris) 14 persoane, am crezut ca o sa ne spargem capetele. Dar nici pe departe, astfel ca avem 2 intalniri de grup anuale: intr-un oras european si o intalnire traditionala de toamna care de obicei se petrece pe litoralul bulgaresc. Tot un secret este sa numim doar un sef de trib la fiecare calatorie si nu 2 cum am gresit doar o singura data.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinaro, Aurici, Carmen Lyrics, crismis, danamandache, Eugenia55*, gettyy, Larissa, luciaoradea, Marian Preda, nickname77, tata123 🔱
Alte impresii din această RUBRICĂStogu Hotel:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.068008899688721 sec
    ecranul dvs: 1 x 1