ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.01.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 28.07.08
STATUS: ADM
TIMP CITIRE: 8 MIN

Întâlnire AFA 2014 - înscrieri, discuții, organizare

Ilustrație video-muzicală
S-o facem lata - încă o dată....:)))


TIPĂREȘTE

După o reflecție îndelungată și consultări (prin sondaj) cu unii utilizatori, am renunțat la ideea organizării Întâlnirii AFA 2014 ca o croazieră pe Mediterana - ar fi fost, probabil, un pic peste mână pentru mulți, atât ca perioadă (posibile complicații cu drumul până la portul de îmbarcare etc), cât și ca durată (7 zile + încă 2-3 pe drum! ar fi fost destul de greu de rezervat, în februarie, pentru destui dintre noi), costuri etc.

Am revenit la "întâlnirea clasică", undeva în centrul țării, pentru a fi cât mai la îndemână pentru cât mai mulți.

Împreună cu Ovidiu (pepsi70ro) am ales Mistral Resort Moeciu (vezi impresii), și perioada 27 februarie - 2 martie (weekendul de 1 martie). Mai jos redau pe scurt condițiile ofertei primite (probleme rebele de sănătate mă împiedică să scriu mai pe larg, dar Ovidiu va mai aduce completări prin ecouri)

- 160 lei camera dublă pe noapte; mic dejun inclus (preț single: 125 lei)

- 220 lei / apartament

- vom avea o masă festivă, sâmbătă seara - preț 80 lei / pers.

REGIMUL COPIILOR («12 ani; peste 12 ani vor plăti preț de adult)

Un copil până în 12 ani se poate caza în camera dublă, fără pat suplimentar, cu plata micului dejun:

- 0-4 ani gratuitate cazare cu mic dejun

- 4-7 ani achită mic dejun 7,2 lei/zi

- 7-12 ani, achită mic dejun 12 lei/zi

Pentru părinții cu 2 copii sau copii peste 12 ani se recomandă cazare în camerele duplex (apartamente)

CINA FESTIVĂ + FOC TABĂRĂ (sâmbătă, 1 martie): - 80 lei/pax.

Înainte de începerea cinei invităm toți oaspeții la un foc de tabără unde se cântă muzică populară și se servește șunculiță, telemea, ceapa roșie și țuică fiartă sau vin fiert, după care se intra în restaurant și se începe cina festivă, bufet, cu un meniu compus din: platou tradițional cu: tobă, mușchiuleț afumat de porc, telemea de oi, brânză de burduf, caș afumat, roșii, măsline, castraveți, ardei gras, cotlet de porc gratinat, frigărui de pui, păstrăv la grătar, cartofi cu rozmarin, legume la grătar, tort festiv cu fructe de pădure și cremă de iaurt, palincă sau afinată 50 ml/pax, vinul casei la carafă 500 ml, apă minerală/plată 2 st. x 500 ml/pax.

Formația Mistral ne va sta la dispoziție pentru muzică de dans și de petrecere.

După cină vă propunem o seară distractivă în Club Heaven, în compania unui DJ care asigură programul de muzică, eventual karaoke, tombolă

În concluzie, prețul standard ar fi 240 lei de persoană pentru 2 nopți cazare cu mic dejun + cină festivă.

Pentru cine vine de joi, prețul e 320 lei / pers (3 cazări + 3 MD + cina festivă).

AVANS: 50%, trebuie plătit până cel târziu în 15 februarie și nu este returnabil în caz de anulare.Plata integrală până pe 20 februarie

[adăugat ulterior]: Contul pentru depunerea banilor este

RO23INGB0000999900910745 deschis la ING Constanta pe numele OPREA PAVEL OVIDIU

Avem totuşi rugămintea de a vă informa la banca de unde depuneţi în legatura cu comisionul perceput şi sa-l adaugaţi sumei pe care o transferati..

-

Cât de curând voi trimite mesaje de înștiințare tuturor membrilor comunității (celor care nu și-au anunțat dorința de a nu mai primi asemenea notificări, bineînțeles).

-------

Update - 17.01.2014

Împreună cu hotelul, am stabilit regimul de masă pentru copii, preţurile sunt absolut decende si va rog sa tineti cont de ele la plata integrala a sumei.

Pentru seara de vineri, după focul de tabara

-0-4 ani gratuitate

-4-10 ani 15 lei

-10-18 ani 25 lei

Pentru cina festivă

-0-4 ani gratuitate

-4-10 ani 25lei

-10-18 ani 40 lei

Adulţii plătesc 40 de lei pentru vineri seara si 80 de lei pentru sâmbătă

Iată varianta de meniu propusă

VINERI

Salata greceasca

Salata de cruditati

Fasole facaluita

Chiftelute de cartofi

Rulada de legume

Ardei cu pasta de branza

Minisnitele de pui

Cotlet de porc impanat

Pulpe de pui la cuptor

Mititei cu mustar

Legume sote cu susan

Cartofi aurii

Orez cu legume

Salata de muraturi

Prajituri de casa

Apa minerala/plata 0,5 l

Paine

SÂMBĂTĂ

Platou traditional:

(branza burduf,cas afumata de Moieciu,muschiulet traditional,toba de casa,sunculita afumata,masline,rosii,castraveti,ceapa rosie)

Medalion romanesc

Frigarui de pui cu legume

Pastrav la gratar

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Legume la gratar

Ciuperci umplute

Salata de varza alba si rosie

Salata verde cu porumb

Tort festiv cu fructe de padure si crema de iaurt

Paine

Apa minerala/plata,500ml*2

Palinca/afinata 50 ml

Vinul casei(rosu/alb/rose),500ml

PROGRAM

JOI 27.02.2014

14.00 Chek-in repartizarea camerelor în funcție de solicitări (cei care v-ați exprimat o anumită preferință). La recepție se va afla un tabel de reparizare al camerelor după nume și nick-ul de pe site. (Nu vor fi acceptate permutări pentru alte camere, decât în cazul în care ambii doresc un schimb intre ei) Veti fi informați de repartizarea pe camere în timp util.

15-19.00 Primirea participanților, distribuirea ecusoanelor cu nick-ul de identificare de pe site, numărul camerei, numărul mesei pentru cele două cine.

19.00-24.00 Cina, organizarea activităților pentru următoarele zile, diferite jocuri, muzică, dans, socializare, etc.

VINERI 28.02.2014

08.00 – 11.00 Mic dejun

11.00 – 19.00 Primirea participanților, distribuirea ecusoanelor cu nick-ul de identificare de pe site, numărul camerei, numărul mesei pentru cele două cine.

12.00 – 19.00 Program de voie, vizită independentă sau în grup la Castelul Bran, Cetatea și peștera din Râșnov, Fundata – Cheile Grădiștei, săniuș sau schi pe pârtiile din Moeciu, Bran sau Poiana Brasov, vizitarea cetăților fortificate din zonă, turul pietonal Brașov, Aventura Parc, Paradisul Acvatic, etc

12.00 – 15.00 Eveniment AmFostAcolo.ro împreună cu autoritățile și patronatele din zona Bran – Moeciu. Participarea este permisă tuturor celor care doresc, este posibila prezența mass mediei locale.

19.30 – 20.00 Foc de tabără, unde se va servi șunculiuță, telemea, ceapă roșie, țuică sau vin fiert. Posibil cu muzică populară. Valabil doar dacă timpul permite. (Autoritățile interzic focul pe vreme rea vânt, viscol, lapoviță, etc)

20.00 – 24.00 Cina și carnaval cu muzică și foarte mult dans. Există promisiuni ca și pentru această seară să beneficiem de formație.

Carnavalul va fi deschis cu melodia AmFostAcolo.ro interpretată de HI-Q (Așa-s prietenii) și posibil, cuvântul părintelui siteului, Cornel...

Vom organiza două concursuri. Un concurs de dans si aptitudini unde vor trebui stabilite în prealabil perechile care vor dansa diferite genuri, dar si un concurs de jocuri, unde protagoniști vor fi aceleasi perechi de dansatori. Ce vor face? Vor căra ou in lingura, portocala sau mar, etc... aici mai astept propuneri/sugestii. Nu mai mult de 3 probe

Al doilea concurs va fi cel al costumațiilor – parada măștilor. Vom avea un juriu format din 5 persoane, care vor stabili câștigătorul/câștigătorii. În majoritatea cazurilor au avut succes perechile, deci recomandăm o astfel de participare.

Cele două concursuri vor fi răsplătite cu premii, premiul 1 al fiecărui concurs, va beneficia de un weekend gratuit pentru 2 persoane, intr-o statiune de pe litoralul românesc, în luna iunie a. c.

SÂMBĂTĂ 01.03.2014

08.00 – 11.00 Mic dejun

11.30 – 16.00 Program de voie, vizită independentă sau în grup la Castelul Bran, Cetatea și peștera Râșnov, Fundata – Cheile Grădiștei, săniuș sau schi pe pârtiile din Moeciu, Bran sau Poiana Brasov, vizitarea cetăților fortificate din zonă, turul pietonal Brașov, Aventura Parc, Paradisul Acvatic

17.00 – 19.00 Întâlnire cu participanții AFA, o intalnire ceva mai oficiala intr-o sala de conferinta, unde vom incerca sa vorbim despre site, vom putea asculta propuneri, idei, putem discuta pe baza Regulamentului. In acelasi timp vor urma si cateva surprize pentru cei prezenti.

20.00 – până dimineață – Cina festivă cu program artistic, dans și multă muzică, sesiunea de schimb de souveniruri, urmată de distracția in Club Heaven, unde intrarea este liberă, însă consumația se plătește.

DUMINICĂ 02.03.2014

08.00 – 11.00 Mic Dejun

11.00 Sesiune de fotografii, fotografia oficială de grup.

12.00 Check-out

Reamintesc următoarele:

-Check –in ora 14.00 / Check-out ora 12.00

-Meniul pentru cinele de vineri și sâmbătă îl regăsiți în review, în partea superioară a paginii

-Pentru meniul de vineri nu sunt incluse băuturile de nici un fel, ele se vor achita în funcție de preferință

-Pentru meniul de sâmbătă ca băuturi vom avea palincă sau afinată 50 ml/pax, vinul casei la carafă 500 ml, apă minerală/plată 2 st. x 500 ml/pax. După preferințe, se poate comanda suplimentar, contracost.

-Mesele sunt de 8 sau 10 persoane, voi încerca să țin cont de preferințele voastre în ceea ce privește colegii de masă.

-În camerele de hotel și în restaurant fumatul este interzis. Puteți fuma pe balconul camerei sau pe terasa restaurantului. Dacă este prea frig, se poate fuma și în lobby.

-Conform contractului, până pe 20 februarie trebuie achitat pachetul de servicii, v-aș ruga ca cei care nu au plătit în totalitate să țineți cont de acest lucru

- Se pot realiza clipuri, fotografii personale, însă am rugămintea de a nu fi postate nicăieri dacă persoana care apare în fotografii nu-și dă acordul în acest sens. În plus vă rog să țineți cont de cei care nu doresc să fie fotografiați deloc și să le respectați dorința.

-Pentru alte întrebări suplimentare, urgente, mă puteți suna la 0722.565071 Ovidiu/pepsi70ro

Programul nu este bătut în cuie, este orientativ și poate suferi upgradări în funcție de preferințele voastre. Aștept în acest sens sugestii.

Lista de înscrieri o puteţi consulta aici.


[fb]
---
Trimis de Admin in 10.01.14 08:26:40
Validat / Publicat: 12.01.14 06:22:37

VIZUALIZĂRI: 48034 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

1378 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2040 PMA (din 40 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 46

1378 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 1378
pepsi70ro
[12.01.14 09:37:26]
»

Contul pentru depunerea banilor este

RO23INGB0000999900910745 deschis la ING Constanta pe numele OPREA PAVEL OVIDIU

dananecula
[12.01.14 12:12:00]
»

@Admin & @All

La multi si binecuvantati ani!

De cand asteptam vestea aceasta. De-abia asteptam sa ne revedem intr-un numar cat mai mari, prieteni dragi!

balasa violeta
[12.01.14 12:17:16]
»

La multi ani!

Suntem o familie, abia astept sa ne reintalnim!

johnnyredlabel †
[12.01.14 13:08:56]
»

@balasa violeta&@dananecula: aveți puțintică răbdare!

MCM
[12.01.14 13:10:49]
»

La multi ani tuturor!! Pe curand! )))

balasa violeta
[12.01.14 17:38:49]
»

Zic si eu, vineri seara, foc de tabara unde se servește șunculiță, telemea, ceapa roșie și țuică fiartă sau vin fiert, in jurul caruia sa cantam noi, ati uitat ce frumos a fost la Tarlungeni...

Ati uitat de vocile doamnei Stanescu, a lui Costi, a lui Dana, a sotului meu si a altora, aici ne vom cunoaste mai bine, va trebui sa scriem care va fi repertoriul pentru readuceri aminte, sa nu fim luati pe nepregatite.

Sambata masa festiva, cu formatie si toate cele!

Parerea mea, doua seri de neuitat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][7 voturi]
elena_iasi
[12.01.14 17:59:27]
»

Buna ziua @ all

@ Admin: noi o sa fim in acea perioada in zona, doar ca in alta conjunctura (cu un grup de prieteni). Putem veni doar la masa festiva? (2 adulti si un copil peste 12 ani)

Multumesc

pepsi70ro
[12.01.14 18:14:46]
»

@elena_iasi:

Exista posibilitatea de a opta doar pentru cina festiva, fara cazare, deci este ok, însă trebuie depus avans pentru o rezervare certa.

Ideea de a separa focul de tabără de cina festivă mi se pare o idee buna, trebuie sa vorbesc la hotel despre acest lucru. Vouă cum v-ar conveni? Focul de tabara in seara festiva sau cu o seara inainte?

Dragoș_MD
[12.01.14 18:42:50]
»

@pepsi70ro: o idee excelentă!

crima
[12.01.14 18:50:00]
»

@pepsi70ro: subscriu, mai bine vineri.

dananecula
[12.01.14 19:15:19]
»

@balasa_violeta, super idee !

E mai bine sa separam focul de tabara (vineri) de cina festiva (sambata) sa le putem gusta din plin pe fiecare in parte, separat, sa ramana 2 seri de neuitat.

Cine se ofera sa faca playlist-ul pentru cantecele de la focul de tabara ? Eu fac prima propunere : ,,La o cana cu vin'' ...

S-o sa aduc si cu o carte recent cumparata:,,Ghidul petrecerilor'' care contine si o multime de melodii ce se canta la petreceri.

Dar ce ziceti? Pastram si traditia cu tombola?

@MCM

Draga mea ghidusa, vezi ca anul asta ti-e randul sa dansezi tricoul live ))

Mai facem trenuletul ala haios, prieteni?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
johnnyredlabel †
[12.01.14 19:41:22]
»

@pepsi70ro: e ok vineri cu focul!

webmaster
[12.01.14 19:42:27]
»

@gabdanz, am rugămintea să foloseşti funcţia de sesizare, pentru orice probleme ivite pe site. Aici este un fir de discuţie pentru un eveniment şi te rugăm sa-l foloseşti doar dacă eşti interesat de această întălnire. Mulţumesc.

opacostedeom
[12.01.14 20:28:08]
»

La multi ani tuturor! Cine ar fi crezut ca un review facut la nervi (dar obiectiv), mi-a oferit sansa sa intru intr-un asemenea grup minunat!? ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC!

laurentiu2004
[12.01.14 20:29:49]
»

Copilul pana in 12 ani plateste cina festiva? Sau ii pot comanda la fata locului numai ce ii place din meniu?

opacostedeom
[12.01.14 20:37:06]
»

@pepsi70ro: Subscriu: o idee excelenta cu focul de tabara vineri!

pepsi70ro
[12.01.14 20:43:41]
»

@laurentiu2004: În principiu exista doua variante. Ca parinţii să comande pentru copii separat, ceea ce ştiu ei că le place copiilor sau să alcatuim un meniu pentru copii fix, la jumatate din pretul unui adult. În funcţie de numărul copiilor şi de dorinţele părinţilor, vom alege una dintre aceste doua variante.

MCM
[12.01.14 21:40:23]
»

@balasa violeta: Vio, draga mea, o idee foarte bună ai avut. Da, mi-ar plăcea şi mie să fie focul de tabără vineri. Distracţie cât mai multă! )

@dananecula: la cât de mult imi place să dansez, dragă Dana, am s-o fac (să dansez băi, la ce vă gândiţi) cu toată garderoba, nu numai cu tricoul. ))))

admin: ce-ai zice de altfel de premii? Pe lângă cele pentru nambăroan, nambărtu etc, să fie şi pentru cel/cea mai haios, cel mai "productiv", cel mai complet rew, cel mai... habar n-am... devreme acasă... mai ziceţi şi voi. Cum ţi se pare?

all: DA pentru tombolă. In plus, ar fi frumos dacă obiectul adus ar fi insoţit de o hârtie pe care să scrie ceva frumos despre el (ce semnificaţie are, de unde este etc).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
MCM
[12.01.14 21:47:57]
»

@dananecula: Sper că n-ai de gând să stai in cameră ca să admiri priveliştea aia sublimă pe care ai cerut-o?!!! )))

urjanclaudiu
[12.01.14 21:53:41]
»

În primul rând, bine ne-am re-adunat să vorbim despre Întâlnire dar şi mai bine e că în curând ne vom şi revedea (sau cunoaşte).

ar fi frumos dacă obiectul adus ar fi insoţit de o hârtie pe care să scrie ceva frumos despre el (ce semnificaţie are, de unde este etc)

@MCM: Prezentări de acest gen s-au făcut şi până acum doar că verbal, la faţa locului, în momentul în care obiectul a fost "transferat" de la o persoană la alta. Dar nu e rea nici ideea cu hârtia - dar autograful să fie obligatoriu .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
MCM
[12.01.14 21:57:57]
»

@urjanclaudiu: Aşa-i, ştiu că s-au făcut, dar ştii vorba: "Verba volant, scripta manent". La autograf m-am gândit şi eu

kmy
[12.01.14 22:32:29]
»

Dragi prieteni, abia asteptam sa ne revedem.

Adrian73
[12.01.14 23:13:47]
»

un sfat pentru organizatori:

pretul de 160/camere/noapte este si la ei acum pe site la 3 nopti, se mai poate negocia la pretul acesta tinand cont de grupul destul de mare AFA,

la cina festiva pretul de 160ron/2 persoane si aici se mai poate negocia pretul avand in vedere produsele enumerate mai sus.

daca considerati ca sunt cam scrupulos, imi cer scuze

si apropo am fost in august la aceasta pensiune si recomand.

alte detalii despre pensiune sunt dispus sa le dau,

doresc sa fiti f atenti la cine va canta seara, nu a fost de o calitate mare -... cantareata.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
dananecula
[12.01.14 23:16:22]
»

@MCM

Draga mea, am cerut-o (camera) pentru romantismul de la miezul noptii )))

Cat despre dans... deja-mi lustruiesc condurii saltareti, plus inca vreo cateva perechi de rezerva. Cu siguranta o sa rupem la pingele, le, le, le, baietii si fetele, le, le, le... Presimt c-o sa fie un chef de zile mari si 2 zile si 2 nopti de neuitat, precum a zis si Vio.

De-abia astept sa te cunosc, ghiduso!

@urjanclaudiu

Abia asteptam sa va revedem pe tine si frumoasa-ti papusa vie. Va ador! Imi sunteti un cuplu foarte drag!

Eu o sa vin pregatita cu etichetele autocolante (nu cu autocolantii )) pentru tombola.

@kmy

Si noi abia asteptam revederea! A trecut atat de mult timp de anul trecut de la Odorhei...

Cornel, Ovidiu, Dragos, Cristi, JRL si de voi mi-e la fel de dor, dar nu-mi permit s-o zic asa in gura mare

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
urjanclaudiu
[13.01.14 09:05:02]
»

@dananecula: Şi noi de abia aşteptăm să ne revedem cu toţii dar mai ales cu doamnele noastre de suflet - no offence pentru ceilalţi .

Încă nu suntem siguri dacă ne vom lua şi cazare (Braşov - Moieciu, cam mică distanţa!!!) dar oricum, vom încerca să petrecem cât mai mult timp împreună cu dragii noştrii amici aşa că... sigur nu o să scăpaţi de noi .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
Aristide Mariana
[13.01.14 09:27:06]
»

@Adrian73: totul se poate negocia din toate punctele de vedere!

unde este aceasta pensiune, eu vin din orasul Otopeni cu microbuzul sau cu trenul daca ma hotarasc?

webmaster
[13.01.14 09:39:39]
»

@Mariana A. :

unde este aceasta pensiune, [... ]

Localizarea pe harta interactivă AFA a hotelului Mistral Moeciu Resort: amfostacolo.ro/harta-roma ... iu-de-sus__6845

Dragoș_MD
[13.01.14 09:57:18]
»

@Mariana A. : pe pagina pensiunii de pe AFA există și un link spre harta care arată exact dispunerea acesteia. Tren direct până acolo nu e; iar din Otopeni, ar fi cea mai proastă variantă de transport. Posibil să fie curse de microbuz București - Moieciu, alea trec sigur și prin Otopeni, deci asta ar fi varianta optimă. Sau „cuplarea” cu vreun coleg bucureștean care vine cu mașina și mai are locuri libere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
Michi
[13.01.14 10:21:21]
»

De abia aştept să ne întâlnim! Ca la şcoală: distracţia în prezenţa bunicilor ca să nu vă faceţi prea tare de cap.

Aristide Mariana
[13.01.14 10:50:12]
»

@Admin: HRANA VIE EXISTA IN MENIU?

Avem nevoie si de hrana vie in meniu in afara de ceapa altceva viu nu am remarcat? Restul mancare moarta si o mancare moarta de cand se stinge focul are garantie doar 3 ore!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

Fir de discuție ÎNCHIS - nu se mai pot scrie ECOURI.

[pentru solicitari de redeschidere, scrieti-mi pe Feedback]
Daca ai fost acolo si doreşti sa ne povesteşti experienţa ta: Scrie impresii

Alte articole din această RUBRICĂ2014 Întâlnire AFA - Mistral Resort MOIECIU:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.093777894973755 sec
    ecranul dvs: 1 x 1