ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.02.2012
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 29.01.12
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2009
DURATA: 7 zile
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Padina tineretii mele

Ilustrație video-muzicală
roza vanturilor-numai noi
TIPĂREȘTE

Cabana Padina a fost cabana tineretii mele. Vreo 3 revelioane, de 6-7 ori Pastele, tot la fel si ziua mea de nastere. Dar cum nimic nu mai este cu era inainte, nici la Cabana Padina nu mai vin oamenii care veneau pe acolo. Ca ea, biata, a ramas tot cam asa. Ce mai nopti! Ce mai betii! Ce mai focuri de tabara! Ce mai relaxare, zacand printre branduse, la venirea primaverii!

Eh… la ultimul drum am plecat cu un grup mai mofturos, asa ca am ales Vila Coteanu ca si loc de cazare. Eram la a doua experienta in aceasta vila…. prima oarecum neplacuta: vorbesc cu proprietarul, aranjez vreo 7 camere pentru un Paste… dar imi zice obligatoriu cu masa. Acum, ca nu mai eram tinerii care sa caram dupa noi tone de conserve, zic ok. Si incepe sa ma omoare cu telefoanele. Cati pui sa ia, citi miei, cite rosii…. Pffff… acum na, noi multi, pretentii multe. Unul nu vrea miel, alta nu mananca drob… Pina la urma, spre norocul nostru, il conving pe om ca mancam la el si sa ia ce vrea el ca vedem noi ce si cum. Prima seara, prima teapa. Enorm de scump. Si servite toate ca la animalele alea de se taie de Craciun. Iese cam cu cearta, renuntam sa mai mancam acolo dar suntem obligati sa luam masa din noaptea de Paste… Decat sa dormim in omatul moale, batem palma. Platourile, exagerat de scumpe, contineau minimul necesar supravietuirii. Ni s-a dat si o tuica si un vin ce ce au ramas pe masa. Si uite-ne mai tot timpul la Padina sa mancam ciorbita aia buna, buna, buna si mancarurile de acolo.

In fine... aia a fost experienta de Paste... care nu s-a mai repetat a doua oara. Doar ca intr-o seara, rupti de oboseala, nu am mai mers la Cabana Padina si am comandat mamaliguta cu branza si smantana. Mamaliguta da…restul pentru culoare. Pretul din nou...exagerat.

In rest camerele ok, raportate la preturi. Cald de dormeam cu geamul deschis. Nu aveam voie sa stam prea mult in sala de mese…dar pentru asta aveam la indemana sala de mese de la Padina.

Si pedeapsa pentru ca nu am mancat acolo a fost ca ne-am trezit ca nu mai avem unde dormi in week-end ca cica ne anuntase la un moment dat (cu siguranta nu pe noi) ca are cabana ocupata cu niste petrecareti. Asa ca, fara sa mai insistam si sa ne mai injuram, ne-am carat "sacosele" la Cabana Diana. Si aici era pentru a doua oara cand ma cazam. Tot cu peripetii prima cazare, la fel si asta. Cabana e cabana. Nu te astepti la prea mult…decat la un somn linistit. Eh... pe ala nu l-am avut. In week-end la Diana vin toti manelistii din zona pentru un gratar mic. Si pune-te pe muzica si mici. Asta nu e nimic. Numai ca daca, de pe la 12/1 noaptea nu vrei sa bei cu ei, iese cu bataie. Noi am scapat si prima si a doua oara. Altii cica nu. Am scapat ca am mers …. la Padina. Am stat acolo, in sala de mese, si am papat ciorbita aia buna, buna, buna. In rest, la Cabana Diana, exista atunci tanti Florica ce te scotea din orice belea…o oala, un castron, o mamaliga, o branza de la ciobani… Camere de 2 paturi cu un TV care nu merge niciodata. Baie la comun, dar este apa calda mereu. Baia la comun consta intr-un singur dus la care se sta la rand, dar odata ajuns inauntru, nu te deranjeaza nimeni.

In imediata apropiere mai exista Hotel Pestera, destul de cochet, cu piscine, sala de fitness, SPA…si preturi pe masura. Nu pot spune mai multe pentru ca nu le-am vizitat decat restaurantul.

V-as recomanda cortul, pentru ca Padina beneficiaza de o frumoasa pajiste pentru campare, pe malul raului Ialomita. Numai ca s-au cam inmultit ursii pe acolo si nu vreau sa ma simt eu vinovat daca va intoarceti fara cort de acolo. Si nici nu vreau sa dau idei celor ce vor sa scape de consoarte…

Ideea acestui review era de fapt sa va spun ce puteti face in Padina si mai putin despre locurile de cazare pentru ca ele sunt in continua schimbare. Citeam de curand ultimele impresii despre Vila Coteanu si am aflat ca nici camerele nu mai sunt calduroase si comode. Nici tanti Florica nu stiu daca mai este la Cabana Diana. Manelisti, in schimb, stiu sigur ca inca mai vin la sfarsitul saptamanii. Si sunt prieteni cu patronul si nu ai ce reclamatii sa faci.

In Padina se poate ajunge cu telecabina Busteni- Babele -Pestera (27 ron urcarea la Babele, 13 ron/coborarea din Babele la Pestera). Dar recomand sa coborati pe jos pentru ca traseul este frumos si usor (cam 1 ¼ ore.). De asemenea, se poate ajunge cu maşina din Moroeni (exista indicatoare catre Hotel Peştera). De la Sanatoriul Moroeni sunt aproximativ 30 km de drum forestier.

Alegerea cazarii va apartine in totalitate. Dar cand va saturati de conserve, nu uitati de ciorba aia buna, buna, buna de la Padina.

La scurta distanta se afla Pestera Ialomicioara, amenajata pentru vizitare. Puteti aprinde o lumanare la biserica de la intrare si apoi sa vizitati pestera. Sau invers. Pestera este amplasata la 1660 m, in muntele Batrana, la 10 km de izvoarele raului Ialomita, cu o lungime totala de 400m si o diferenta de nivel de 60 m. La intrare in pestera se afla Grota lui Mihnea Voda cel Rau, lunga de 115m, urmeaza Grota lui decebal (unde s-ar fi ascuns candva acesta), Grota Sfanta Maria, LA Raspantie, La Lacuri, Grota Ursilor (unde se pot vedea inca schelete de urs Spelacus, Fundul Pesterii, Galeria Apelor si Altarul

Drumul pana la telecabina sau pana la Hotel Pestera este foarte frumos (aprox. 10 min) si trece pe langa un schit in care nu am avut ocazia sa intru niciodata. Dar am aflat ca va puteti caza si aici.

In partea opusa pesterii si schitului se afla Lacul Bolboci. Pana la lac se poate face o plimbare lejera. Insa pina la Cabana Bolboci se merge cam 1 ½ - 2 ore pe drum forestier. (ce mai amintiri frumoase si de la aceasta cabana!!)

Cei puturosi se pot relaxa in pajiste, pe paturica, se pot bucura de aerul curat si de frumusetea locului. Restul…la drum.

Un traseu ce nu trebuie ratat este Padina – Babele – Crucea Eroilor - Vf. Omu – Padina. Un traseu nu foarte greu pentru cei cu bocanci si cu minime drumetii la activ.

Ca sa nu va obositi din prima, recomand o urcare la Babele cu telecabina. Cei ce vor sa parcurga traseul pe jos vor urma semnul cruce albastră timp de 1¾ - 2 ore. Odata ajunsi aici nu va repeziti sa serviti masa la cabana pentru ca traseul cu burta plina nu e indicat. Hai, fie, un ceai, un suc si obligatoriu aprovizionarea cu apa. Poze, poze, poze…. Drumul catre Cruce este destul de bine marcat si imposibil de ratat, iar ca timp, undeva la 1 ora. Un traseu spectaculos, iar privelistea de la Crucea Eroilor catre Valea Prahovei merita tot efortul.

De fapt care efort? Ca de abia de aici incepe…urcusul catre Vf. Omu. Timp de mers 2 – 2 ½ ore. O minunatie de drum. Sa va ajute si vremea ca sa reusiti sa faceti cele mai frumoase poze. La Cabana Omu exista personal “de munte” care va va trata cu respect. Tinand cont ca aici totul se aduce cu magarul (sau in brate), preturile sunt un pic mai mari. Nu este o idee grozava sa va ganditi sa inoptati aici. Nu, nu pentru ca nu o sa fiti tratati cum se cuvine. Din contra... noptile dormite la Omu nu am sa le uit niciodata. Si nici apusurile vazute de deasupra norilor. Doar ca aici exista priciuri. Adica trebuia sa aveti dupa voi sacul de dormit ca sa puteti intra si voi in gramada celor care au ales sa doarma aici... Dupa odihna si poze multe e timpul sa incepeti coborarea catre Padina: banda albastra, timp 2 – 2 ½ ore. Se coboara printre Valea Cerbului şi Valea Obârşia Ialomiţei. Se trece pe langa un frumos bloc de calcare - Mecetul Turcesc - si se poate face un popas la Cascada Obarsiei. Se coboara printre stanci şi bolovanis, iar la un moment dat exista si lanturi pentru sustinere. Dar traseul de coborare nu este periculos, daca exista atentie, si este spectaculos. In ultima parte se intra in pajiste si se merge, pe langa Hotel Pestera, pana in Padina.

La plecare va recomand un alt traseu foarte frumos: Padina- Piatra Arsa –Poiana Stanii –Sinaia.

De la Padina se urca pe traseul cu banda albastra din spatele Hotelului Pestera. Pina in Piatra Arsa aveti de mers aprox. 2 ½ ore. Se urca, se coboara, se merge drept. Prin paduri si pasuni. Belvederile sunt foarte frumoase si va asigur ca nu este deloc un traseu greu. La Piatra Arsa se poate ajunge si urcand cu telecabina in Babele si de acolo, pe platou, mers drept pana la Piatra Arsa. Dar o sa pierdeti farmecul celuilalt traseu. La Piatra Arsa se poate servi o masa sau se poate bea un ceai. De aici se urmeaza tot banda albastra, iar pana in Sinaia mai aveti de mers aproape 3 ore. La coborarea catre Poiana Stanii o sa admirati Castelul Peles de la inaltime. Drumul se sfarseste in strada Furnica din Sinaia. Pina la gara mai aveti cca. 30 de minute.

Fie ca alegeti un traseu, fie ca mergeti pentru relaxare, va recomand tuturor cateva zile in Padina. Recunosc ca si eu m-am puturosit si-mi place mai mult sa ‘ma dau cu avionul”, dar trebuie sa nu uitam ca avem o tara incredibil de frumoasa.

Si o sa imi dati perfecta dreptate daca va uitati la pozele atasate acestui review. Pentru cei care doresc alte informatii sau numere de telefon de la cabane (cred ca inca mai sunt actuale), va stau la dispozitie.


[fb]
---
Trimis de vlado2 in 29.02.12 18:55:06
Validat / Publicat: 29.02.12 20:18:10
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL BUCEGI.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 8524 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vlado2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Plecand de la Crucea Eroilor catre Vf. Omu
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 34850 PMA (din 38 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

18 ecouri scrise, până acum

vlado2AUTOR REVIEW
[29.02.12 19:41:26]
»

http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/roza-vanturilor-numai-noi-1

Multumesc


Rezolvat.

webmaster0
[29.02.12 20:17:31]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie.

adri-nico
[29.02.12 23:21:01]
»

Nota 10 pentru pozele cu lacul si brindusele. Sint foarte frumoase!

Michi
[01.03.12 02:04:01]
»

Vlado2 a scris: Cabana Padina a fost cabana tineretii mele

Si a mea, insa cu multe zeci de ani in urma. Ne cazam de obicei la Padina unde un loc la prici costa 5 lei/ noapte (ca sa va dati seama, leafa unui stagiar era pana in 1960, 800 lei/luna). De la Padina faceam excursii spre Bolboci, Scropoasa, dar mai ales spre Moeciu-Bran trecand sprin saua Strungii. De cateva ori am innoptat la cabana Pestera care era o cladire impunatoare cu parterul construit din piatra cubica si etajul din lemn. Aceasta avea camere de 2 si 4 persoane si rivaliza cu hotel Cota 1400. A fost construita prin anii '40 de Turing Club dar a ars prin '70. Hotelul care i-a luat locul a sters farmecul cabanelor de munte.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
santana*
[01.03.12 07:49:47]
»

Îmi place cum ai scris, sincer... Umor, etc. Pozele? Păi pozele sînt un atentat la confortul meu interior, mai ales că iar se abătu zăpada pestea urbea lui Bucur...

vlado2AUTOR REVIEW
[01.03.12 08:29:05]
»

@adri-nico: consider ca cele mai frumoase poze ale mele sunt facute in Romania. Multumesc

@Michi: Intr-adevar, din Padina se pot face mai multe trasee. Am ales sa scriu de cele mai comune. Dar cu siguranta am sa revin candva sa mai scriu despre Padina si despre... tinereturile mele "pierdute" prin Bucegi.

@Santana:... multumesc pentru aprecieri. Inseamna mult cand vin din partea ta (pe care te apreciez in mod special pentru stilul in care ne impartasesti impresiile)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
sunflower
[01.03.12 10:09:14]
»

Frumos scris, frumoase locuri, impresionante fotografii, iar piesa atasata e... Superba!!! Felicitari! Aveti un mp de la mine.

urjanclaudiu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[01.03.12 18:54:39]
»

Ca iubitor al muntelui si al drumetiilor montane, mi-a facut placere sa revad locurile pe unde am colindat si sper ca o sa mai batatoresc acele poteci. Pe de alta parte, cu speranta ca autorul acestui review nu se va supara, as dori sa mai adaug sau sa corectez cate ceva.

telecabina Busteni- Babele –Pestera (27 ron urcarea la Babele, 13 ron/coborarea din Babele la Pestera)

Aceste tarife nu mai sunt valabile si in prezent, cei ce doresc sa foloseasca telecabina trebuind sa scoata din buzunar 32 de lei (18 lei pentru copii) pe ruta Busteni-Babele, respectiv 18 lei (11 lei) pe Babele-Pestera. Cel putin, acestea erau tarifele cu vreo doua luni in urma.

Doar ca aici (la Omu) exista priciuri. Adica trebuia sa aveti dupa voi sacul de dormit

Noi am dormit ultima data la cabana toamna trecuta. Iar priciurile erau doar in camera mare (la parter). La etaj erau camere cu trei, respectiv patru paturi. Aceste paturi aveau lenjerie si cate doua paturi (a se vedea caciulita de la "a") fiecare. Asadar nu mai este obligatoriu sacul de dormit.

Se coboara printre Valea Cerbului şi Valea Obârşia Ialomiţei

Cred ca si aici s-a strecurat o greseala si anume Valea Cerbului. Aceasta vale coboara spre est iar traseul ce o strabate este marcat cu banda galbena si ajunge in Busteni. Spre Padina (aproximativ la sud - sud-vest de cabana Omu) se coboara doar prin Valea Obarsiei, pe traseul marcat cu banda albastra.

Sper ca aceste detalii sa fie de bun augur.

Carari insorite

vlado2AUTOR REVIEW
[01.03.12 22:19:09]
»

@urjanclaudiu: Multumesc pentru completari. Cu siguranta sunt benefice.

magdalena
[03.03.12 08:26:51]
»

Superbe fotografii!

bose
[20.08.12 19:37:46]
»

Bine scris. Mi-ai răscolit rău amintirile. Am dormit şi eu pe vremuri acolo. Oricum ce a fost nu se mai întoarce şi nu mă refer la ce am făcut fiecare ci cu mare amărăciune mă refer la faptul că odată cu construcţiile noi şi cu sistematizarea drumului (atât cât s-a făcut) au ajuns acolo şi antituriştii şi totul s-a denaturat. Nimic nu mai e ce a fost şi pe zi ce trece locul devine tot mai respingător... Din păcate. Eu nu vreau să merg acolo şi să aud muzica dată la maxim până spre dimineaţă, răsunând din câteva sute de corturi. Nu vreau să văd maldărele de gunoaie, tradiţionale de acum şi care rămân în urma hoardelor de neomontaniarzi!!! Ştiu şi cabanele mai noi. Mie nu-mi plac. Nu au ce căuta acolo. Nu-şi găsesc locul în acel peisaj.

De aceea eu de mai mulţi ani m-am ,,refugiat" în Ciucaş în ceea ce priveşte ieşirile scurte la munte. Nenorocirea e că şi acest munte începe să fie virusat!

Păcat de Padina, păcat de ciorba bună, de zonă, de Bucegi!

Odată cu îmbunătăţirea acelui drum, zona Padina-Peştera a fost condamnată!

Păstraţi fotografiile!!! Copiii noştri nu ne vor crede!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
bogy69
[08.10.13 11:28:33]
»

@vlado2: Da, este o zona superba si care ofera multe trasee. Pai cel mai simplu si frumos ar fi urmatorul traseu: urci din Busteni pe Jepii Mari (sau Valea Urlatorii sau Sil) pana la Piatra Arsa. De acolo "sari" peste Cocora spre Pestera (Hotel, schit si pestera) apoi de acolo, o aruncatura de bat spre Padina. De la Padina ai o mutitudine de posibilitati: Cheile Tatarului pana la Zanoaga (prin Bolboci, Scropoasa), Creasta Vestica cu Drumul Granicerului (prin spatele cabanei Padina) - de sus de pe creasta se vede creasta Pietrei Craiului. Te mai poti intoarce spre Pestera si de acolo sa te duci spre Obirsia Ialomotei. Pentru intoarcere, se poate trece muntele care este exact vis-a-vis de cabana Padina si se intra in traseu pe Valea Dorului, Varful cu Dor, Cabana Miorita, Cota 1400, Sinaia. In timp de vara, asta ar fi un sejur de 1 saptamana cu cortul. Il recomand tuturor iubitorilor de munte. Imi aduc aminte ca prima oara cand am fost acolo, inca nu exista hotelul Pestera si la Piatra Arsa era doar cabana veche, inca nu se distrusese aproape tot platoul de jnepeni prin construirea hotelului. Si nu era facuta nici bisericuta din gura pesterii. Doamne ce vremuri si ce oameni frecventau muntii!

Cu stima

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
vlado2AUTOR REVIEW
[08.10.13 12:48:35]
»

@bogy69: Momentan nu as recomanda zona pentru campare. De cativa ani sunt probleme cu ursii. Si in zona de deasupra hotelului Pestera umbla de nebuni...

bose
[09.10.13 23:24:15]
»

Acum umblă de nebuni peste tot pentru că nu mai au păduri. De peste 20 de ani se tot taie şi nu se pune nimic în loc... şi dacă nu mai sunt păduri nu mai au hrană şi atunci o caută pe unde se mai poate, adică tot mai aproape de lăcaşurile oamenilor.

Şi va fi şi mai rău iar rezolvarea autorităţilor va fi simplă, ca la noi: eutanasierea!

Dar deocamdată suntem luaţi uşor, să nu ameţim - urşii sunt strămutaţi în alte zone ,,bărbierite" de păduri dar mai vaste...

Dar vor veni plângeri şi de acolo! Dar mai puţine pentru că acolo sunt mai puţini turişti sau nu sunt...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
vlado2AUTOR REVIEW
[10.10.13 07:57:52]
»

Din fericire, deocamdata, zona Padina a scapat de o mare transformare... Dna Udrea deorea sa faca acolo o adevarata statiune, cu pirtii de sky, hoteluri, etc. Se pare ca investitorii nu au parut interesati de impartirea banilor cu politicienii romani. Inca au mai ramas paduri in care ursii si noi sa ne plimbam. Daca se urmeaza cararile montane si nu se campeaza in zona... si... nu se fac plimbari nocturne, eu cred ca sansa sa te intilnesti cu ursul este destul de mica...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
bose
[13.10.13 12:28:32]
»

Trebuie să faci tot timpul zgomot ca să îţi anunţi prezenţa. Ursul aude foarte bine şi va simţi de la distanţă grupul de oameni. Nu mai vorbesc de miros... Dar în funcţie de peisaj şi de direcţia vântului e posibil să îl surprinzi şi atunci speriat să atace. Dacă are pui e şi mai grav. Dacă e rănit sau dacă e mascul în perioada de rut, atunci iar e de rău.

Păduri mai avem, dar ceea ce pentru noi înseamnă pădure mare, pentru animalele sălbatice reprezintă de multe ori doar un pâlc de copaci... pentru că noi încă nu realizăm dezastrul din pădurile noastre. Animalele au nevoie de suprafeţe întinse de pădure pentru că prin natura lucrurilor ele sunt legate de anumite teritorii, pe care multe specii le şi marchează. Sunt locurile unde se hrănesc, se împerechează, se odihnesc. Iar aceste teritorii în mod normal şi după legile naturii trebuie să fie vaste. Un om dacă se află într-o pădure de un hectar are impresia că este o pădure mare dar pentru animale aceasta nu reprezintă un habitat...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Michi
[13.10.13 18:48:28]
»

Deşi în mare parte dislocaţi, mai sunt urşi care coboară până în Sinaia. Sunt multe pensiuni, restaurante şi blocuri aproape de pădure, cu ghenele pline de resturi alimentare. Vara asta de câteva ori au fost găsite răsturnate.

Aveam şi noi nişte trasee de plimbare prin pădure: 1. urcând pe str. 1 mai, drum forestier mărginit de râul Zgarbura 2. drum prin pădure pe M. Eminescu până pe str. Pustnicului 3. pe partea cealălaltă a Prahovei, pe Valea Rea, cât se putea.

De doi-trei ani nu mai am curaj aşa că ne plimbăm pe drumurile bătute ale oraşului, de multe ori pe trotoare desfundate, pentru că încă nu s-a terminat reabilitarea.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
vlado2AUTOR REVIEW
[16.10.13 14:06:41]
»

Azi am gasit un articol "dragut". stirileprotv.ro/stiri/act ... ul-unui-om.html

Un "om de munte" era carat de un urs in Masivul Bucegi...

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, bogy69, bose, magdalena, Michi, sunflower, urjanclaudiu, vlado2
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă zona Padina [şi împrejurimile]:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10031509399414 sec
    ecranul dvs: 1 x 1