ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.02.2012
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.01.10
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
FEB-2012
DURATA: 1 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 12,13

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 19 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

ARTICOL ARHIVAT
TIMP CITIRE: 14 MIN

Un loc frumos

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Club Vila Bran 4*

,,Clientul nostru - prietenul nostru ‘’

Acest complex il recomand in primul rand familiilor cu copii !

* Localizare: str. Alunis nr. 13, Bran.

Se afla in localitatea Bran, iar pana acolo am vazut ca exista la sosea multe reclame pentru acest complex. Cum se intra in Bran se merge pe soseaua principala si inainte cu 1 km de Castelul Bran se vireaza spre stanga.

* Cum sa te cazezi intr-un loc minunat din pura intamplare:

Era o dimineata destul de racoroasa de sambata, 4 februarie 2012, cand inghetati si suparati, am plecat de la pensiunea Hanul cu Noroc (vezi impresii). Am cautat alta cazare si dupa cateva incercari, am gasit o camera pentru noi patru la Club Vila Bran. Totul a fost intamplator, nu planificasem nimic dinainte. Nici nu stiam vreodata ca vom ajunge sa ne cazam aici. La telefon am aflat ca pretul camerei duble si cu 2 paturi suplimentare, dupa calcule facute care includ si reducerile de sezon, era de 140 Ron pentru toti patru. (30 Ron era un pat suplimentar, deci fara cele 2 paturi suplimentare pentru copii, camera pentru 2 persoane cu pat dublu matrimonial ar fi costat cu tot cu reduceri 80 Ron, pret pe noapte, fara masa). Era acelasi pret ca dincolo, la Hanul cu Noroc, dar, cum aveam sa aflam mai tarziu, se puteau oare compara conditiile de cazare? Era o diferenta ca de la cer la pamant!!!).

Ne-am gandit pe loc ca este bine si fiindca doream sa plecam cat mai repede de la pensiunea Hanul cu Noroc, a ramas stabilit ca vom ajunge devreme la receptia de acolo sa ne cazam. Am aflat tot la telefon cam pe unde e situat acel complex si totodata ca receptia se afla in Vila nr. 6.

In concluzie: conteaza f. mult UNDE anume te cazezi, caci practic pentru aceiasi bani dati poti sa ajungi ,,in rai sau in iad “...

* Cum am ajuns acolo:

Odata plecati de la pensiunea din Moeciu, am ajuns in Bran si mergand spre Rasnov, la 1 km dupa de am trecut de Castelul Bran am virat la dreapta, conform indicatorului spre Club Vila Bran aflat la sosea. Cum am intrat pe acea straduta am mers drept inainte inca vreo 800 m

si am oprit in parcarea de langa Vila nr. 6, unde aflasem la telefon ca ar fi receptia.

Am mers la receptie unde ne-au intampinat zambind 2 fete dragute si amabile, care ne-au prezentat in mare complexul. Atunci am realizat unde anume ,,aterizasem ‘’noi.

Era un vis trait aievea?

Am solicitat ,,un loc frumos pentru noi ‘’si dupa ce am achitat direct cu cardul, ni s-au pus la toti pe maini niste bratari rosii si am primit cheia camerei nr. 24 din Vila nr. 11. Fetele de la receptie ne-au asigurat totodata ca in camera este cald. Apoi ni s-a prezentat acel complex de vile si am vazut unde este situata Vila nr. 11 in care trebuia sa ne cazam noi.

Era ultima, chiar de sus din varf.

Cu uimire am aflat la receptie ca in pretul dat in final, de 140 Ron, nu aveam inclusa nicio masa, DAR in schimb aveam incluse GRATUIT o serie de activitati pentru toate varstele, activitati menite sa creeze buna dispozitie, incepand de dimineata si pana seara. Activitatile erau frumos prezentate pe o brosura colorata pe care, impreuna cu harta complexului, le-am primit de la receptie. De exemplu: in acea zi de sambata 4 febr. 2012 in care ajunsesem noi, aveam la ora 10 –vizita la grajduri-sa hranim animalele; ora 11-tir cu arcul; ora 12-tiroliana; ora 12,30-calarie pe cai sau ponei; ora 12,30-paintball; ora 14,30-recital pian; ora 15,30-tiroliana, panou alpinism; ora 18,30-minidisco; ora 20-film pentru copii; ora 20,30-foc de tabara cu muzica folk si vin fiert (in incinta restaurantului cu specific de stana), recital live si discoteca. Nu v-am enumerat toate activitatile, doar pe cele mai importante. Tot programul era minutios pregatit. Am vazut ca se respecta orarul cu strictete, toate activitatile incep la ora stabilita si se termina in functie de cati turisti sunt acolo.

Mi-a placut f. mult ca toti angajatii de acolo poarta niste haine rosii cu sigla complexului, toti sunt f. respectuosi si politicosi cu toata lumea. Am fost salutati mai tot timpul in plimbarile noastre pe aleile parcului, inclusiv de catre femeile de servici.

In urmatoarea zi, de duminica 5 febr. 2012, am vazut ca era aproximativ acelasi program, dar fara foc de tabara. Oricum noi a trebuit sa plecam duminica dimineata caci aveam emotii cu drumul inapoi. Si am mai vrut sa oprim si pe traseu.

** Din ce este format Club Vila Bran 4* **

Clubul este format din 11 vile si o Casa Taraneasca, care sunt imprastiate pe o suprafata de aprox. 60 ha si intre care exista 2 restaurante si un parc mare si absolut superb care prezinta o f. bogata baza de agrement pentru toate varstele.

* Despre vile

Sunt 12 cladiri in total, unele mai mici, altele mai mari, dintre care 11 sunt Vile, notate de la 1 la 11 si o Casa Taraneasca. In total sunt 114 camere si 9 apartamente, 3 dintre acestea dispunand de sauna si cada cu hidromasaj. Toate camerele si apartamentele au balcon propriu, cabina de dus sau cada si TV. Noi nu am avut in camera telefon si frigider, dar nici nu am avut nevoie. Nici celelalte camere nu cred sa aiba frigider sau telefon.

Mi-a placut toata acea arhitectura a vilelor, toate aveau o armonie, acelasi stil de constructie, predominanta era piatra de rau si lemnul. Si la Bansko, cei care ati ajuns, ati putut observa ca hotelurile cam seamana intre ele, toate sunt albe si cu lemn maro. Asa era si aici, am intalnit aceeasi armonie, care insemna pana la urma eleganta si rafinament.

* Despre restaurante:

Sunt 2 restaurante in complex. Unul dintre restaurante este cel cu specific de stana, la care am mancat noi. Este situat sus in varf, aproape de Vila nr. 5. Acesta este deosebit de frumos, construit in mare parte din lemn, asa cum am vazut la fata locului. Erau multe blanuri de oi inauntru, multe alte decoratiuni si totul in stil cat mai rustic, asa cum imi place mie personal, te simteai cu adevarat ca la o stana traditionala. Aici inauntru am vazut o pestera si o fantana interioara deosebita. Am vazut ca si pentru copii exista un loc special amenajat in incinta restaurantului. Aici se organizeaza face-painting, copiii se pot juca cu baloane, etc.

Ne-am simtit cu totii minunat aici, era cald, muzica placuta, deosebit loc.

Restaurantul cu specific de stana are o capacitate de 400 locuri caci sunt si 2 terase, practic poti sta si inauntru dar si afara, vara.

De aici de sus si de la terase - mai ales, dar si din interior, poti sa iti incanti ochii cu o priveliste de vis spre Castelul Bran si pana departe spre muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.

La restaurant noi am ajuns destul de dimineata, imediat dupa ce ne-am cazat, caci nu mancasem nimic si ne era foame. Poate si de la frigul indurat.

De cum am intrat in restaurant ne-a izbit atmosfera aceea intima si calda care ti-o dadea tot decorul din jur. Am fost salutati respectuos, am fost intrebati daca suntem fumatori, caci ei trebuie sa urce la etaj.

Am comandat fiecare ce ne-am dorit: pentru copii -cartofi prajiti cu snitel, ciocolata calda cu frisca, iar noi am luat cate o omleta taraneasca umpluta cu diverse legume si sunca si o salata de sfecla rosie. Pretul final a fost de 91 Ron. Preturile aici am vazut ca sunt mai mici decat la Cheile Gradistei. Servirea s-a facut in maxim 10 minute.

Daca ar fi sa ma intrebati acum, va spun ca de acest restaurant auzisem de cativa ani ca se mananca f. bine aici si relativ ieftin, asadar chiar daca nu sunteti cazati acolo, mergeti si luati masa la restaurantul acesta. Vi-l recomand cu mare drag, sau macar urcati pana acolo pentru peisaj. Este de vis.

,,Clientul nostru-prietenul nostru ‘’-asta scria pe toate pliantele, asta e deviza lor.

Am ramas atat de placut impresionati cand peste tot prin complex, pe unde ne plimbam, inclusiv de cate ori intram in restaurant, eram salutati politicos cu ,,buna ziua, bine ati venit. ‘’ Este mare lucru, te simti cu adevarat oaspete la o casa primitoare. Aceste vorbe iti mergeau direct la suflet.

In restaurantul cu specific de stana au loc seri de divertisment: foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti si grecesti, diverse recitaluri, discoteca, karaoke, parada mascotelor.

* Parcul istoric:

In spatele restaurantului se afla un parc istoric in care am putut admira12 statui reprezentand domnitori si regi din istoria noastra, incepand de la Burebista si pana la Regina Maria. Tot in acest parc sunt mai multe steaguri care se vad pana departe si pe care multi dintre voi le stiti deja si le-ati putut admira de jos de la sosea.

* Parcul complexului:

Se intinde printre acele 12 cladiri si dispunde de o f. bogata Baza de Agrement pentru toaste varstele. Cum spuneam la inceput, toata aceasta baza de agrement este pusa GRATUIT la dispozitia turistilor, DOAR a celor cazati acolo, in functie de disponibilitati si de numarul solicitantilor. Am vazut ca se verifica mai intai daca porti pe mana acea bratara rosie data la receptie. Bratara este dintr-un carton plastifiat, rezista si la apa si am vazut ca e si destul de rezistenta, cu greu am dat-o jos la Bucuresti.

In parc am vazut ca exista: loc de joaca pentru copii (interior si exterior), multi pomi fructiferi, brazi argintii, tot felul de alte plante, hamace, bancute, o mini- gradina zoologica cu cerb, caprioare, fazani, pauni, iepurasi, veverite. Ca fapt divers va spun ca la Casa Taraneasca, aflata langa Vila nr. 5, in fata fiecarei camere exista cate un hamac. Cred ca si vara este superb sa stai aici.

Mai exista un teren de tenis, miniteren de baschet, tiroliana, panou de alpinism, tir cu arcul, volei, biliard, minigolf, darts, echitatie (cai, ponei), un amfiteatru in care au loc diverse spectacole, jocuri, concursuri, o sala de teatru cu 300 locuri, in care au loc spectacole, concerte, scenete, proiectii de filme. Nu in ultimul rand mai exista tot in parc o sala de fitness, sah, ping-pong, 3 piscine exterioare pe perioada de vara dar si o piscina interioara si sauna, (iarna) pe care nu le ratam daca veneam pregatiti. Contra cost se ofera bicicletele.

* In acest complex am inteles ca se pot organiza diverse traininguri si conferinte caci exista 13 sali cu o capacitate de pana la 300 locuri, sali amenajate cu tot ce trebuie, inclusiv wireless.

* Cum ne-am cazat:

Am aflat de la receptie unde este situata Vila nr. 11 unde trebuia sa ne cazam noi. Practic am mers in partea stanga de unde eram noi (din parcare), pana in capat si apoi am luat-o in dreapta mult in sus, urcam o panta f. abrupta, am avut mereu grija sa nu vina o masina din sens opus, mai ales sa nu vina in viteza caci se cobora (urca) o panta abrupta si trebuia atunci sa ne facem loc unul altuia. Am urcat mult si am mers in dreapta pana sus de tot, unde in capat am zarit Vila nr. 11. Este cea pe care exista sus reclama aceea luminoasa pe care scrie cu litere mari si rosii VILA BRAN. Noaptea, aceasta Vila nr. 11 este luminata frumos in rosu de la reclama aceea luminoasa rosie aflata sus pe cladire.

In fata Vilei nr. 11 am lasat masina intr-o parcare mare si incapatoare. Erau parcate destule masini din mai multe zone ale tarii. Am vazut ca parcari exista peste tot, pe langa toate acele vile.

Cand am coborat din masina am constatat ca era placut afara, erau 2 grade, vremea tinea cu noi, nu ningea, era o vreme ideala de mers la plimbare. Am luat din masina fiecare dintre noi bagaje si am pornit spre camera, cu mare emotie. Eram amortiti inca dupa frigul indurat in noaptea trecuta. Am urcat pana la etajul 2 prin spatele vilei, pe niste scari din piatra. Ajunsi sus la etajul doi am mers in dreapta pana in capat si am deschis usa camerei noastre pe care scria 24.

* Camera noastra:

Cum am intrat in hol, ne-a izbit un val de caldura, caldura pe care o asteptam si o doream, caldura care ne-a incalzit pe loc toate simturile. Era atat de cald si de bine, eram cu totii atat de fericiti, mai ales copiii, incat s-au pus imediat pe topait de fericire. Nu muncisem in zadar in noaptea aceea, cand cautam cazare, inghetata de frig, stiti povestea din rw. anterior. Pe jos peste tot era o mocheta destul de groasa si pufoasa. Camera era f. mare, avea un pat mare dublu, dar format din 2 paturi lipite intre ele. Asta nu a fost o problema, caci saltelele erau aproape lipite intre ele. Erau suficient de late incat incapeau lejer 3 adulti. In fata, spre balcon era un TV din acela mare. Cum am lasat bagajele jos au venit pe rand paturile suplimentare ale copiilor. Erau din acelea din lemn, fixe, paturi de o persoana. Fiind din acelea mari, a trebuit sa renuntam la unul caci aglomeram prea tare camera si oricum si asa, fara un pat, era suficient loc pentru toti 4. Ne-a parut rau ca nu stiusem de la inceput de cat de mari sunt camerele si paturile suplimentare. Platisem si al doilea pat cu 30 Ron si a trebuit sa renuntam la el. Banii nu i-am mai recuperat dar nici nu am incercat. Dupa ce au venit paturile, au venit si saltelele relaxa, din acelea groase, mi-au placut mult ca erau curate. Apoi a sosit si femeia de servici care ne-a salutat si ea si ne-a asternut imediat lenjeria alba si curata pe patul copilei.

De asta va spun, cei care mergeti acolo si sunteti o familie de 4 persoane, luati doar o camera dubla si un singur pat suplimentar. Asa ne-ar fi costat 110 Ron, cu 10 Ron mai mult decat la pensiunea Hanul cu Noroc, dar diferenta intre camere este ca de la cer la pamant!

Camera era destul de moderna, calda si la propriu si la figurat, erau 2 calorifere mari, aveam mocheta si in camera dar si in holul de la intrare. Pe alocuri aveam tavan fals cu spoturi. Deasupra patului cel mare mai aveam niste etajere moderne fixate pe perete. Spre balcon era un dulap incapator cu 2 usi. Mai erau 2 fotolii mari tip balansoar, 2 noptiere si o masa. Ce mi-a placut a fost faptul ca in dreptul fiecarui pat, langa noptiere erau cate 2 prize. Erau 6 prize in total doar in camera.

Am inteles ca in incinta complexului Club Vila Bran e interzis sa se aduca bauturi si alimente din afara complexului, dar la noi nu au fost probleme. Aveam cu noi cateva sticle de apa si luasem cu noi de acasa un fierbator de apa cu care am facut ceai cald in camera.

* Baia

Era destul de mare, moderna si f. curata, aveam o cada din aceea triunghiulara, chiuveta cu un sapun din acela mic, sampon nu am avut. Mai aveam uscator de par, priza, iar caloriferul tip portprosop era incins. Fiecare aveam cate 2 prosoape, care erau albe si curate. Am avut de acasa sapun si sampon, asa ca nu am folosit sapunul mic de acolo...

* Holul -avea un cuier mare si incapator cu oglinda. Usa de la intrare era din sticla transparenta, in partea de sus, moderna (se inchidea si din cheie dar si din lant). Fiind transparenta usa, trebuia mereu sa inchidem cealalta usa dintre hol si camera. Dar in hol se vedea oricum tot de afara. Am inchis mai greu usa de la intrare caci am primit instructiuni de la receptie ca mai intai trebuie ridicata clanta in sus, apoi invartita cheia.

* Balconul –de indata ce am deschis usa din termopan, am vazut cat de mare era balconul. Practic fiind ultima camera de la etajul 2 aveam balcon si in fata camerei, cu o panorama superba, dar si pe partea laterala a camerei, pana in capat, cu vedere spre munti. Aveam in balcon niste scaune din plastic si o scrumiera.

Ne-a placut f. mult camera, aveam tot comfortul pe care l-am dorit, era atat de cald incat mai deschideam de nevoie geamurile si chiar daca le deschideam, tot cald era. A trebuit sa stam in tricouri aici. Aveam caldura si apa calda non stop, la orice ora, am fost f. f. multumiti.

Am vrut sa va vorbesc la urma si de peisajul care se vedea din balconul camerei, era atat de frumos, se vedea soseaua care iese din Bran si merge spre Rasnov, se vedea departe Rasnovul. Seara, cand s-au aprins beculetele in oras, spectacolul era deosebit de frumos, o feerie de culori si luminite iti incantau privirile. Tare frumos mai era.

* Cum ne-am petrecut noi timpul acolo:

Am constatat ca aici sus suntem f. aproape de restaurantul cel cu specific de stana la care am luat micul dejun. Practic cum am coborat din Vila nr. 11 am luat-o in stanga, am trecut de Vila nr. 5 si am ajuns la restaurant. Spre Vila nr. 5 era o poarta frumoasa din lemn. Intre Vila nr. 5 si restaurant se afla un lac cu pesti, iar deasupra pe lac exista facuta din calcar o mica pestera artificiala si am vazut tot acolo si o sanie mare langa lac. Aici ne-a placut sa oprim si sa facem poze. Se poate calari pe cai sau ponei in partea stanga, sus de tot, practic pe un teren aflat in spatele Vilei nr. 5.

Dupa ce am luat micul dejun la restaurant, ne-am pregatit sa mergem la Partia Zanoaga, unde ne-am simtit extraordinar si doresc sa scriu separat despre cum ne-am distrat acolo.

Am stat pe partie pana ne-am plictisit si noi dar si copiii si pe la orele 15 ne-am intors la camera cu gandul sa nu ratam programul de tiroliana de la ora 15,30.

La ora 15,30 fix eram langa podul de la Vila nr. 7, unde au sosit doi animatori care erau pregatiti cu tot ce trebuie. Eram doar 5 curiosi in total, asa ca nu se punea problema sa stam mult la rand. Prapastia nu era deloc adanca, deci nu era pericol. Am fost legati cu niste curele, ni s-au pus pe cap niste casti de protectie si ne-am dat drumul de sus. A fost deosebit de interesant.

Dupa cateva ture de tiroliana, ne-am plimbat prin acel parc. Imediat langa pod si zona de tiroliana am gasit zona in care era un cerb si 2 caprioare, apoi mai departe am coborat mult niste scari printre brazi argintii si multe alte plante. Am trecut si pe langa una dintre piscinele exterioare, pana cand am ajuns la zona de joaca a copiilor. Aici era lumea lor, era Clubul Copiilor. Era acolo un parc cu leagane, tobogane, toate din lemn, viu colorate si langa tot acel parc pentru copii, mergand mai departe am gasit acea minigradina zoologica. Am dat mancare la iepurasi, am admirat paunii, a fost f. frumos.

* (Mini) muzeul de arta si traditie:

Am urcat inapoi spre varf, spre restaurant si spre parcul istoric dar pe alte carari ale parcului, pana ce am dat de un minimuzeu de arta si traditie. Aici era intuneric inauntru dar am vazut 2 incaperi in care erau expuse diferite obiecte artizanale f. vechi, erau si 2 manechine imbracate frumos in costume populare si am admirat multe alte lucruri vechi, care se foloseau cu mult timp in urma la tara. Am reusit sa fac poze doar cu blitzul.

Era afara un aer curat de munte, era atat de placut sa te plimbi, afara nu era deloc frig, era numai bine. Am stat mult apoi si seara pe balcon, pana tarziu, admirand peisajul acela pana departe. Nu stiu cat am mai ramas pe afara, dar va spun ca de la aerul acela curat si fiind si cald si placut in camera, am adormit bustean cu totii, ca niste prunci, fericiti si multumiti. Am uitat si de focul de tabara si am incercat sa visam frumos si sa uitam cu totul ca inainte cu o seara, traiam cosmarul vietii.

Mai tarziu, aproape de noapte, vremea a inceput sa se schimbe si sa sufle vantul destul de tare, iar dimineata de duminica cand ne-am trezit, afara era totul alb. Noaptea ninsese mult, masinile erau complet acoperite cu zapada si ningea destul de tare afara. Nu peste mult timp am pornit spre casa, nu inainte de a preda cheia la receptie si a multumi pentru o asa buna gazduire.

* Inainte de incheiere:

Fiindca am fost doar o noapte cazati acolo, daca am uitat unele lucruri sa va spun, gasiti pe internet toate informatiile legate de acest complex Club Vila Bran 4*.

Noua ne-a placut foarte mult acolo si recomand tuturor acest loc. Daca nu vreti sa va cazati, mergeti macar pentru acel restaurant si pentru privelistea de acolo de sus.

Datorita acestor diverse posibilitati de agrement si de distractie, recomand din toata inima acest loc mai ales familiilor cu copii, caci este un loc ideal pentru copii, care doresc sa vina aici la munte, la aer curat.


[fb]
---
Trimis de adryana in 07.02.12 20:39:59
Validat / Publicat: 07.02.12 22:13:27
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: peste tot
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 9290 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adryana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Prezentare generala a complexului.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 26300 PMA (din 28 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 19.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    9 ecouri scrise, până acum

    adryana [07.02.12 22:53:42] »

    webmaster, te rog frumos sa imi atasezi acest videoclip, sa ne bucuram impreuna. Multumesc.

    youtu.be/1G4isv_Fylg


    Rezolvat.

    iulianic [07.02.12 23:17:58] »

    @adryana: Asadar, se poate sa ai mai mult noroc in alta parte decat la Hanul cu Noroc. Era si cazul. Ma bucur ca pana la urma totul s-a terminat cu bine si ati plecat acasa cu amintiri frumoase.

    Singura amintire frumoasa de la Hanul cu Noroc a fost, cred, Burlan. Mi-a placut atat de mult acel catel, se vedea bucurie in joaca lui alaturi de copii. Din pacate a ramas singur si trist asteptand alti clienti sau poate... primavara.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    adryana [07.02.12 23:27:05] »

    @iulianic, imi doream mult sa gasesc un loc in care sa ne simtim cu adevarat bine. De acolo am plecat cu greu, am mai fi stat... de la altii iti vine sa fugi cat mai repede. Asa se intampla. Multumesc pt gandurile bune. Stii, ma amuzam dimineata, cand mi-am amintit ca pe latosul acela il cheama de fapt... Bidonel, chiar asa, am incurcat numele. Este Bidonel, catelul care ne-a tinut companie, pacat ca e mai mereu singur pe acolo, e tare prietenos.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    adri-nico [07.02.12 23:56:26] »

    Draga Adryana,

    Uite ca m-am uitat la cele aproape 100 de poze atasate reviewului si mi-a placut ce am vazut. Dar tu ai mai avut timp si de altceva decit de poze?

    Cred ca ar fi fost un loc bun pentru intilnirea noastra, mai ales ca are mai multe locuri de cazare si activitatile zilnice sint fara bani. Daca am sa jung la Vran, singur am sa dau un ochi pe acolo.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    adryana [08.02.12 08:23:18] »

    @adri-nico, ma bucur ca iti plac pozele mele. Sa stii ca imi place sa fac poze, nu am niciun interes, dar imi place pe unde merg sa fotografiez, caci odata reintorsi acasa ne place, dupa o vreme sa ne uitam in urma la locurile dragi vazute, si cum altfel, daca n-ar fi pozele? Pentru intalnirea AFA, este un loc intr-adevar bun, dar poate la o alta reintalnire, noi sa fim sanatosi.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    johnnyredlabel † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [08.02.12 09:06:47] »

    @adryana: Frumos review-ul tau, ma bucur ca v-ati simtit bine dupa experienta avuta cu o zi inainte. In ceea ce priveste complexul, am oarece rezerve la unele aspecte pe care nu are rost sa le dezvolt aici. Poate cand ne vedem am sa-ti povestesc cateva amintiri deloc placute cu aceasta locatie in care am fost de -prea- multe ori. Adevarat, nu am fost la distractie, ci la training si sedinte.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    iulianic [08.02.12 09:30:23] »

    @johnnyredlabel: Eu cred ca are rost sa povestesti aici amintirile tale neplacute legate de aceasta locatie. Asta nu inseamna ca o cantrazici pe Adryana. Ea si familia ei s-au simtit minunat, tu ai avut probleme. Vremuri diferite, situatii diferite.

    E bine sa cunoastem cat mai mult despre o locatie pentru a ne face propria idee inainte de a ne duce acolo.

    @adryana: numele catelului nu are o atat de mare importanta. E dragut, prietenos si acum e trist pentru ca a ramas iar singur.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    adryana [08.02.12 10:46:10] »

    @johnnyredlabel, de-abia astept sa ne revedem iar cat mai multi la intalnirea AFA si sa imi poti povesti despre acest loc. Este bine sa fie cat mai multe pareri.

    In ceea ce priveste distractia, aici este lumea copiilor caci si in restaurant erau copii chiar mici, intre 2 si 5 ani, pictati pe fata si cu baloane in maini. Aveau diverse figurine facute din baloane si tare se mai distrau.

    @iulianic, ma gandeam ca titlul rw. meu anterior suna mai frumos asa: ,,Hanul cu Noroc-curat ghinion''.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    airtraveler [09.05.12 17:15:16] »

    Teoria conspiratiei.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    adri-nico, adryana, airtraveler, iulianic, johnnyredlabel
    Alte impresii din această RUBRICĂClub Vila Bran:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.065419912338257 sec
    ecranul dvs: 1 x 1