ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.09.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.08.10
STATUS: PARTENER
LUNA
SEP-2022
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 1 MIN

La Bodeguilla, o experienta de neratat

TIPĂREȘTE URM de aici

Plimbandu-ne pe stradutele din Palma, am descoperit acest restaurant, La Bodeguilla, fiind atrasi de aspectul exterior.

La prima impresie, parea un restaurant mic si cochet, insa odata intrati ne-am dat seama ca are destul de multe mese (si la subsol si la etaj; precizez ca nu are terasa).

La Bodeguilla (in traducere Pivnita) este situat in apropierea bulevardului Jaume III (pe strada Carrer de Sant Jaume, mai exact) in zona magazinelor de haine. Este un restaurant tipic spaniol, cu specific seafood si carne.


despre SERVICII

Daca in Palma am observat ca la restaurante personalul nu vorbeste asa bine engleza, aici nu a fost cazul, personalul fiind foarte bine pregatit, serviabili si plini de entuziasm.

Ca un sfat, va recomand sa faceti rezervare la ei pe site in avans, altfel riscati sa nu gasiti mese la orele de varf (in weekend, seara de la 19).


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Mancarea a fost delicioasa, aici am mancat pentru prima oara lobster - super experienta - desi m-am chinuit un pic cu clestii

Au foarte multe tapas/ aperitive, inclusiv jamon iberico, branzeturi, tartar, crochete etc. Preturile pentru antreuri sunt intre 12-25 Euro

Felurile principale se impart intre carne (au carne de vita maturata, foarte buna, pret 30 Euro/pers, dar si porc iberic) si peste (lobster 36 Euro, dorada 23 Euro).

Mancarea este foarte gustoasa si desi preturile sunt un pic mari (usor peste media din Palma) chiar se merita diferenta (datorita calitatii)

Am lasat la sfarsit desertul... o sa vedeti poze, a fost delicios!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de ailynuka in 30.09.22 09:15:27
Validat / Publicat: 30.09.22 11:26:30
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.

VIZUALIZĂRI: 1207 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ailynuka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 14400 PMA (din 18 voturi)

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

mishu
[30.09.22 11:41:36]
»

@ailynuka:

Felurile principale se impart intre carne (au carne de vita maturata, foarte buna, pret 30 Euro/pers, dar si porc iberic) si peste (lobster 36 Euro, dorada 23 Euro).

, portia de vita chiar arata excelent si sunt convinsa ca a fost si gustoasa carnea. Nu stiu insa ce are diferit porcul iberic si daca ati mancat cumva daca are ceva aparte.

Cat despre homar... m-a amuzat ca l-ai bagat in categoria "peste", cred ca asta as fi luat si eu cu riscul de a ma descurca mai greu cu manevrarea lui.

Apropo de manevrare, la una dintre vizitele mele in China am prins perioada crabilor si am mancat in mai multe locuri, si am primit "lectii" despre ordinea in care trebuie sa atacam crabul pentru a-l consuma. Una peste alta a fost gustos asa incat doar uitandu-ma la poza si inghit in sec.

Sa va fie de bine, o experienta culinara excelenta, votat cu mare drag.

k-lator
[30.09.22 12:28:48]
»

@ailynuka: Foarte sugestivă intrarea în” Pivniță” ????, mi-a plăcut!

Cât despre mâncare, totul arată bine... mai puțin nota de plată ????, dar având în vedere că toate au fost din categoria delicatese - homar, beef, Jamon Iberic de Bellota, procesat în timp și provenit de la porci crescuți în sălbăticie, a căror carne trebuie să fie marmorată ca a vitei Kobe, suculentă și cu aromă de ghindă - pot să înțeleg.

Dacă nici în vacanță nu te răsfeți, atunci când?

mishu
[30.09.22 12:36:47]
»

@k-lator:

toate au fost din categoria delicatese - homar, beef, Jamon Iberic de Bellota, procesat în timp și provenit de la porci crescuți în sălbăticie, a căror carne trebuie să fie marmorată ca a vitei Kobe, suculentă și cu aromă de ghindă... Dacă nici în vacanță nu te răsfeți, atunci când?

cine ma pune sa citesc si alte ecouri? nu era suficient ca citisem articolul?

Da-mi place cum gandesti

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
k-lator
[30.09.22 12:43:47]
»

@mishu: ????????

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
k-lator, mishu
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Mallorca?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.063961029052734 sec
    ecranul dvs: 1 x 1