ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.08.2022
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Petrosani
ÎNSCRIS: 02.08.11
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2022
DURATA: 5 nopți
Familie
2 AD. + 1 COPII -- v: 14
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
60.00%
Către satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
86.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 6 MIN

Un 4 stele romanesc, cu impresii... amestecate

TIPĂREȘTE

Dupa un sejur de poveste in insula Creta, cu excursii si plimbari zilnice, am considerat ca este nevoie de ceva timp de odihna, inainte de a ne intoarce la agitatia de zi cu zi. Satui de fitele din Mamaia si preturile exagerate din acest an, am cautat o statiune mai linistita. Ne-am gandit putin si alegerea statiunii Olimp a venit in mod firesc, avand experiente placute in aceasta statiune, cu ani in urma. Am optat pentru Phoenicia Blue View datorita pozitiei sale exceptionale la malul marii si a arhitecturii sale, care ne-a incantat chiar si in trecut, cand era un complex de doar 2 stele.

In general, suntem genul de turisti care preferam sa nu dam importanta foarte mare aspectelor negative, cel putin atat timp cat nu ne ameninta semnificativ placerea vacantei. Preferam sa cautam aspectele pozitive, cele care sa ne ridice moralul si sa ne ofere acea stare de relaxare la care visam in restul anului. Si de aceasta data, voi incerca sa prezint obiectiv experienta noastra, fara a cauta sa accentuez doar punctele negative si fara a pune etichete sau cauta vinovati.

Nu vreau sa comentez pretul ridicat al pachetului turistic cumparat cu 2-3 saptamani in urma. Nu voi insista nici sa afirm ca, la acelasi cost, gaseam un sejur in Grecia sau Turcia, pentru 3 persoane, cu avion inclus si cel putin demipensiune, si nu pentru 5, ci 7 nopti. Am fost putin uimiti sa gasim un complex de hoteluri rezervat aproape de maxim, cu poate peste 1000 de oameni stransi la un loc, seara, in terasele, restaurantele si spatiile de divertisment - aparent nici un semn de criza economica.

Parcarile celor 3 hoteluri erau pline la refuz, chiar si cea amenajata in partea dreapta a Hotelului Panoramic, neasfaltata. Nu exista (din pacate) personal care sa administreze parcarea, sa impuna o anumita conduita, dupa cum nici supraveghere video nu cred ca exista. Daca doresti sa vizitezi ceva pe litoral cu masina, gasirea unui loc liber de parcare, la intoarcere, e loterie...


despre SERVICII

In mare parte, am avut o relationare buna cu intreg personalul hotelului. In receptie, sunt angajati tineri, amabili si primitori. Chiar daca nu pot sa rezolve orice solicitare, cel putin par sa isi dea interesul. Exista peste tot afise cu numarul de telefon al proprietarului, unde se pot sesiza eventualele probleme sau neplaceri. De altfel, acesta a fost prezent in incinta resortului in fiecare zi, putand fi intalnit aproape in orice locatie.

In ceea ce priveste personalul de serviciu (cameriste, ospatari, personal de pe plaja), acestia sunt in proportie de peste 80% probabil asiatici, stabiliti in Romania. Sunt foarte prietenosi, joviali, uneori haiosi, insa uneori neatenti si putin superficiali. Nu ne-a deranjat prea mult acest aspect, am pus-o pe seama varstei fragede si a lipsei de experienta. Nu ne-am suparat daca, de exemplu, am primit o camera a carei podea nu era spalata cu atentie (s-a rezolvat dupa ce le-am sesizat acest aspect), sau daca uitau uneori sa completeze rezerva de apa plata din frigider, de produse cosmetice din baie sau chiar de hartie igienica. Poate sunt scapari care nu ar trebui sa existe la un hotel cu asemenea pretentii, dar nici nu cred sunt rau voite sau intentionate.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Am beneficiat de o camera dubla standard, cu vedere spre piscina si spre mare, situata la etajul 3 al Hotelului Panoramic. Conditiile de cazare au fost bune, pornind de la dimensiunile camerei, si pana la confort si design-ul interior. Am fost surprinsi sa gasim in camera un pat matrimonial confortabil, cu baldachin. Fiica noastra a folosit o canapea, destul de moderna si de comoda. Avand vedere directa spre mare, rasaritul putea fi privit zilnic, chiar din pat, acompaniat de cantecul pescarusilor si zgomotul valurilor - o senzatie pe care nu o regasesti in multe hoteluri.

Baia suficient de mare, cu dus walk-in, suficient de bine dotata.

Influentele arabe, libiene, se regasesc peste tot, in combinatii cromatice indraznete (unii numindu-le chiar kitsch), in obiectele interioare, in mobilierul vintage din receptie si de pe holuri, chiar si in manerele usilor.

Chiar daca, per ansamblu, parerea despre conditiile de cazare a fost buna, nu am putut sa nu remarcam folosirea unor materiale de constructii ieftine, de calitate slaba, care, desi hotelul a fost complet renovat in urma cu doar 2 ani, stirbesc putin din impresia generala, atunci cand vine vorba de detalii. Noaptea, atunci cand mii de lumini si benzi led ilumineaza feeric intregul resort si spatiul interior de promenada, locul se transforma si devine de poveste.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Am beneficiat de masa in regim DP. Putin atipic, la Phoenicia Blue View aceasta inseamna mic dejun si pranz. Nu am nimic negativ de spus despre mese, mancarea e foarte diversificata, practic poti zilnic sa iti compui meniul in asa fel incat sa nu repeti aceleasi feluri. Specialitati arabe, turcesti, specialitati de peste, pui, porc, vita, pizza, etc. Fiecare pranz si cina prezinta un fel special de mancare, plimbat cu fast (si acompaniat cu foarte mult zgomot - tobe, muzica, portavoce) de catre bucatarul sef si ospatari (asiatici), prin intreg restaurantul si depus la loc de cinste, unde urmeaza a fi portionat si servit clientilor.

Am apreciat si prezenta fructelor, in cantitati mari, si a dulciurilor cu specific arabesc si gust de prajitura de casa.

Din gama bauturilor racoritoare amintesc: apa plata sau minerala, la liber, sucuri de dozator, sucuri de fructe (nectar). Bauturile alcoolice se servesc la bar: vinuri, bere, cocktail-uri, posibil (nu stiu sigur) vodka si whiskey.

Daca nu face parte din pachetul turistic, cina costa 75 lei de persoana.

Ca puncte negative, mentionam aglomeratia din restaurant, in varf de sezon, genul muzical ales respectiv volumul ridicat al muzicii, in timpul meselor (radio Phoenicia, un post propriu).


PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Plaja, sub forma de golf, este destul de neincapatoare pentru numarul mare de turisti ai hotelului. Faptul ca sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit, atat la piscine cat si pe plaja, conduce la (deh, obicei romanesc) ocuparea acestora de la primele ore ale zilei, astfel incat, dupa micul dejun, nu prea ai sanse sa mai gasesti 2-3 sezlonguri libere, alaturate.

Desi curata, plaja nu beneficiaza de un nisip fin, ci unul aspru, cu bucati de scoica sfaramata, nefiind unul prea prietenos pentru copii. Am gasit o mare tulbure la mal, cu un adevarat covor de alge verzi pe fundul apei, si pietre pe alocuri. Am facut o singura baie in apa marii in 5 zile, si ne-a fost suficient...


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Daca plaja nu ne-a impresionat, am apreciat cele 2 piscine pentru adulti si cele 2 amenajate pentru copii, cu apa curata, ceva mai rece decat a marii.

Ca si activitati recreative, nu stau rau. Cei mici au parte zilnic de animatie la piscine, concursuri de dans, gimnastica, diverse competitii cu premii, baloane, plushuri mici, teatru de papusi. Adultii se pot delecta in terase, in acordurile unei formatii sau pot gusta unele momente speciale organizate de catre conducerea resortului. Noi am prins o astfel de seara speciala - aniversarea a doi ani de Phoenicia Blue View.

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Stormlord in 11.08.22 00:22:21
Validat / Publicat: 11.08.22 06:10:43
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP.

VIZUALIZĂRI: 5387 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Stormlord); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P14 Activitati pentru copii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 25400 PMA (din 26 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

16 ecouri scrise, până acum

webmaster45
[11.08.22 06:10:11]
»

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =108724&hid=827.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.

webmasterPHONE
[11.08.22 09:26:59]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

webmasterX
[11.08.22 10:38:56]
»

@Stormlord: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

M'LiviuPHONE
[11.08.22 11:52:54]
»

Da, citind ambele review uri ale tale din aceasta vară observ ca ai fost obiectiv. Mi-au plăcut pozele din Creta. Eu unul iti spun sincer ca nu as fi ales niciodată 5 nopti pe litoralul romanesc... Ptr odihnă... Cum ai spus.

Ce odihnă, ce plăcere daca ai intrat odata in mare in 5 zile iar temperatura apei din piscine era mai rece decat marea...

De preț nu comentez ai argumentat din start ca erau alte variante.

Toate cele bune!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
StormlordAUTOR REVIEW
[11.08.22 12:47:03]
»

@m liviu: Pentru vacante, in ultimii ani, am preferat (cu mici exceptii) locatii externe. Acolo serviciile sunt superioare celor din tara, si primesti mai mult in aceiasi bani (cum ar spune englezul, more value for the money). Sunt constient de asta. Dar totodata, sunt roman si ma doare faptul ca investesc in turismul altor tari, in loc sa dau o sansa si hotelurilor din Romania. Asa ca, din cand in cand, mai "testez" terenul si pe aici. In aceste 5 zile, daca ar fi sa ma nemultumesca ceva cu adevarat, ar fi preturile nejustificat de mari, si aici nu ma refer neaparat la resortul in care am fost cazat, ci chiar la Olimp sau Neptun, ca statiuni. 15 lei pe o sticla de apa plata de 500ml, 25 lei o limonada amarata, 50 lei o pizza, 15 lei o cafea sau frappe, mi se par de-a dreptul jecmaneala. Dar, asta este, e modul prin care afaceristii nostri din turism inteleg sa faca avere, si, totodata, abordarea gresita care determina ca litoralul nostru sa fie cautat de tot mai putini turisti.

Dar, ca relaxare, a fost ok. Tocmai de aceea, imi permit sa recomand mai departe resortul, dar... cu speranta ca problemele semnalate de cei care au fost cazati acolo vor ajunge la urechile celor care pot schimba ceva in bine.

M'LiviuPHONE
[11.08.22 14:29:56]
»

Tocmai de aceea, imi permit sa recomand mai departe resortul, dar... cu speranta ca problemele semnalate de cei care au fost cazati acolo vor ajunge la urechile celor care pot schimba ceva in bine.

Ar fi bine dacă le-ar păsa de vocile noastre.

Ar fi minunat dacă ar incerca sa si dea un restart sa evalueze serviciile si sa le pozitioneze la alte preturi mai„normale„

Ce preturi ai prezentat mai sus ma face sa nu dau nici o șansă litoralului nostru cu un oarecare regret...

Toate cele bune și vacante frumoase întotdeauna!

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.08.22 22:51:43]
»

Foarte bun articol, felicitări!

Într-adevăr, pentru litoralul nostru, 15 lei o apă de 500 sau 22 lei o bere la draft de 400 sunt preturi mari. Dar nu mă pot abține să nu mă gândesc la prețurile de anul trecut din Grecia, când o apă plată era 2,5 euro si o bere la draft 4,5 euro. Cam la fel! Dar tăceam si comandam... setea e mare

Apoi, cum bine ai spus, gastronomia la Phoenicia era diversă, cu multe preparate. Practic, în fiecare zi puteai servi altceva. Iar nu mă pot abține să te întreb. În Grecia ai avut parte in meniul hotelurilor de astfel de preparate? Este normal să fie mai ieftin la ei, atât timp cât nu oferă ce nu oferim noi. În plus ei au aproape 6 luni de sezon, iar noi puțin peste 2 luni. Sunt multe variabile când etichetăm tarife vis-a-vis de litoralul nostru.

Mă bucur că v-ați simțit ok la Phoenicia, este un hotel care a renăscut din propria cenușă și încearcă să ofere servicii de top.

Vacanțe frumoase!

M'LiviuPHONE
[12.08.22 09:38:04]
»

@pepsi70ro: Da a renăscut nimic de zis era o ruină. Dar stai liniștit... Romanii investesc azi si vor sa scoată banii mâine.

De aceea practicam niște preturi de Ibiza sau de Mykonos la noi pe litoral.

Probabil ai dat si 5 euro pe o bere in Grecia dar din ce am văzut ai stat vreo 2 săptămâni si ai dat pe cazare cu Md 1000 euro...

De peisaje nu cred că are rost sa comparăm. Să te duci la mare in august la noi si sa nu poti intra in apă ca e plina de alge, să nu poti intra in piscină ca e apa rece iar niste aspecte nasoale.

La noi sa stai o săptămâna la un AI light... Te cam ustură buzunarul. Sari de 2000 lejer...

Totul se plătește in afara orelor de masă...

Personal nu pot face o comparatie intre Grecia si Ai romanesc... Nu am mai fost de mult in Grecia dar dacă ar fi să compar cu alte litorale cu alte concepte de UAI cred că noi romanii jucăm undeva prin liga 4.

Toate cele bune și vacante frumoase!

StormlordAUTOR REVIEW
[12.08.22 10:33:16]
»

@pepsi70ro: In mare parte, argumentele dumneavoastra sunt pertinente. Insa, si aici tin sa mentionez ca este parerea mea proprie, puteti sau nu sa fiti de acord cu ea:

- cand imi planific un concendiu in strainatate (Grecia, Spania, Italia, sau orice alta locatie externa), imi asum de la inceput preturile mai mari, aliniate cu nivelul de viata din acele țări. Adica, nu am asteptari sa gasesc preturi in statiuni / restaurante egale cu cele din supermarket de la noi. Insa, in Romania, nu mi se par justificate. Adica, un imbuteliator de apa plata castiga cativa bani pe o sticla de 500 ml, iar restaurantul / localul de pe litoralul romanesc are un adaos de... 750-1000%??? Sau vi se pare normal ca pretul berii sa fie aproximativ egal cu cel al apei plate? Si acestea sunt cele mai banale exemple. Trebuie, totusi, sa se tina cont si de puterea de cumparare si de nivelul salariilor din Romania, nu credeti?

- Sunt exemple apropiate de noi (Bulgaria), unde, la hoteluri de 5 stele, preturile sunt mai mici, puteti verifica.

- Da, gastronomia de la Phoenicia a fost de laudat, si am apreciat acest aspect. Poate nu este comparabila cu cea oferita de alte hoteluri din afara. Pana aici e corect. Dar cat de mult poti consuma? Chiar ai nevoie de atata varietate? Sunt persoane care isi umplu farfurii cu varf din fiecare sortiment, consuma diverse bauturi la masa si isi iau chiar si suplimente in camera, nu contest acest fapt. Dar nu toti suntem la fel... Probabil ca asta cantareste mult si in diferenta de bani intre sejururi. Dar chiar sa acopere aceasta diferenta chiar si transportul cu avionul, transferul de / la aeroport, pentru 3 persoane? Ma indoiesc...

- Cele 2 luni de sezon de pe litoralul romanesc reprezinta o realitate care se cunoaste, dar... ce s-a intreprins in ultimii 30 de ani pentru a ridica gradul de atractivitate a statiunilor romanesti? Ce activitati noi au fost propuse sau ce atractii au aparut, care sa aduca turistii si in afara acestor 2 -3 luni? Am fost, in trecut, pe litoralul romanesc, intr-o statiune cu pretentii, si in 10 septembrie, cu toate ca gradul de ocupare era inca mare, zilnic asistam la inchiderea a cate unei terase, comerciantii isi strangeau marfurile... contractele cu personalul sezonier erau facute doar pana la jumatatea lui septembrie... Nu mi s-a parut ca ar exista vreo strategie pe termen mediu sau lung de a atrage turistii in afara lunilor de vara...

Asa cum ati afirmat si dumneavoastra, sunt multe variabile când etichetăm tarife vis-a-vis de litoralul nostru. Dar, e bine ca sunt variabile si nu constante. Aceasta inseamna ca putem face inca multe lucruri pentru a crește calitatea serviciilor si atractivitatea statiunilor noastre. Si inca mai sper ca intr-o zi, tara noastra sa redevina atractiva pentru turisti, in special pentru cei straini.

Ca fapt divers, contributia turismului la PIB-ul Greciei pentru anul acesta este estimata a fi 25%, din care doar insula Creta aduce 9%. Cat e contributia turismului la PIB-ul Romaniei anul acesta? 1%? Nu o spun eu, o spune ultimul Raport anual al BNR, lansat la începutul lunii trecute. România se plasează pe ultimul loc la nivel european. Subvenţionarea cererii prin vouchere de vacanţă şi profitabilitatea susţinută de nivelul redus al salariilor descurajează dezvoltarea turismului.

cris1982PHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.08.22 10:59:16]
»

@Stormlord:

Dar totodata, sunt roman si ma doare faptul ca investesc in turismul altor tari, in loc sa dau o sansa si hotelurilor din Romania.

Credeam că eu sunt singura care gândesc așa! Moda acestor zile este ca fiecare să se gândească la propriul buzunar și la satisfacțiile personale, alegând o cazare în străinătate, cel mai adesea în Bulgaria, fără să gândească că și turismul nostru, pentru a evolua, are nevoie de susținerea noastră. Litoralul nostru nu a avut bafta bulgarilor ca să vină nemții cu capital și să le creeze infrastructura necesară. O infrastructură bună și servicii de calitate (specifice nemților) a atras automat clienți din Occident, inclusiv din România. Litoralul bulgăresc nu s-a dezvoltat datorită economiei statului Bulgar, ci datorită investiției nemților și turiștilor străini. Nu știu câți cetățeni bulgari își permit să meargă pe litoralul lor, pentru că din ce am citit pe aici majoritatea turiștilor sunt din vestul Europei, români și ruși. S-a văzut în 2020, când erau restricții de circulație și nu au mai putut veni străinii, că litoralul bulgăresc era gol, în schimb cel românesc a fost plin aproape ca și in anii anteriori, de turiști români, bineînțeles.

Făcând o paralelă, litoralul românesc s-a dezvoltat exclusiv din capital privat românesc, pentru că statul nu a investit nimic ci doar le-a pus piedici, de ceea a fost și este foarte dificil, pentru că românii nu au aceeași putere financiară ca nemții. Tot ceea ce s-a făcut după revoluție pe litoralul nostru s-a făcut din susținerea antreprenorilor și turiștilor români, adică noi cei care suntem blamați că nu înțelegem să ne facem concediile în străinătate, unde am primi mai mult pentru aceiași bani.

Eu sunt conștientă că pot primi mai mult pentru aceiași bani dacă mă duc în Bulgaria, dar m-ar durea sufletul să susțin turismul bulgăresc în detrimentul celui românesc. Și nu este vorba doar de susținerea turismului în particular, ci de susținerea economiei românești în general. Mă gândesc că hotelierii români plătesc taxe și impozite statului român, se aprovizionează de la rețele / ferme românești, care la rândul lor plătesc taxe și impozite statului, au angajați români, etc. și în acest fel se contribuie la bunul mers al economiei românești. Eu mă gândesc că dacă am pleca toți în străinătate, că e mai bine acolo, probabil ar da faliment litoralul nostru, inclusiv cei care au afacerile conexe turismului.

Litoralul are nevoie de turiști pentru a se dezvolta. Vă amintiți că până în 2014 stațiunile din Mangalia erau la pământ? Nicio investiție, toată lumea fugea de ele. Au avut un curaj imens cei de la Mera Resort și au renovat cele două hoteluri comuniste, iar până la urmă s-a dovedit a fi un succes, datorită nouă, care am acordat o șansă și litoralului nostru. Îmi amintesc că au inaugurat cu stângul pentru că imediat după deschidere au avut parte de publicitate negativă, au apărut știri că au făcut niște copii enterocolita. Probabil au deranjat pe cineva că a apărut o potențială concurență. În anii următori, fiind încurajați de succesul Mera, au prins curaj și alți investitori astfel că în prezent aproape toate hotelurile din stațiunile din Mangalia sunt renovate și sunt pline de turiști.

Eu lucrez în mediul privat, iar pentru ca oamenii să aibă bani să apeleze la serviciile mele, e nevoie ca întreaga economie să meargă, statul să aibă bani să plătească salarii si pensii. Economia unei țări reprezintă un mecanism complex, iar turismul reprezintă un sector important din acest mecanism, iar eu sunt direct interesată ca acest sistem să funcționeze.

M-am întins cam mult off topic cu lecția mea de economie și poate nu era cazul, că eu cred că toți ar trebui să știm că dacă nu punem umărul fiecare în parte la dezvoltarea acestei țări, nu vor veni alții să ne scoată din mocirlă.

cris1982PHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[12.08.22 11:13:16]
»

@Stormlord:

- Sunt exemple apropiate de noi (Bulgaria), unde, la hoteluri de 5 stele, preturile sunt mai mici, puteti verifica

Știi și tu că prețurile sunt aliniate nivelului de trai din țara respectivă. Acolo toate prețurile sunt mai mici decât în România, la alimente, la energie electrică, inclusiv salariile sunt mai mici, așa că este firesc să își permită să practice prețuri mai mici. Nivelul de trai redus al bulgarilor comparativ cu al românilor cred că este incontestabil, pentru că așa cum am spus în comentariul anterior, cu titlu de exemplu, cetățenii bulgari nu își permit să meargă pe litoralul lor, darămite pe al nostru, pe când românii își permit să meargă fără probleme pe litoralul bulgăresc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Yoda
[12.08.22 15:56:02]
»

@m liviu:

Ce preturi ai prezentat mai sus ma face sa nu dau nici o șansă litoralului nostru cu un oarecare regret...

Tocmai am observat niste oferte la capitolul "AFA recomanda" de pe prima pagina AFA, in stanga:

Prima oferta este Phoenicia Blue View din Olimp, doi adulti, dubla standard vedere statiune, transport individual, all inclusive light, 5 nopti, cost 4200 EUR.

A doua oferta este Adam & Eve din Belek, doi adulti, Romantic Design Room, transport avion, ultra all inclusive, 7 nopti, cost 2300 EUR.

A treia oferta este cea mai scumpa, in afara de Phoenicia: Xanadu Resort din Belek, standard main building garden view, transport avion, high class all inclusive, 7 nopti, cost 2670 EUR.

Sper ca la prima oferta este o gresala si pretul este 4200 LEI.

webmaster
[12.08.22 16:18:28]
»

@Yoda: Era într-adevăr o greșeală, prețul era 4200 lei

Mulțumiri de sesizare, am corectat

Yoda
[12.08.22 16:20:49]
»

@webmaster: Si eu multumesc. Ma speriasem ingrozitor.

leonasch
[13.08.22 10:00:38]
»

@Stormlord: Cam scumpe aceste teste!

mishu
[17.08.22 08:07:45]
»

@Stormlord: Un articol minunat si care mi s-a parut foarte echilibrat in aprecieri. Ma bucur sa citesc lucruri frumoase despre el avand in vedere ca majoritatea articolelor scrise despre acest hotel au semnalat mai degraba partile negative ca si cand doar asta ar fi acolo.

Pot spune insa ca mi-au placut foarte mult ecourile scrise si mi-a placut ca nu au fost scrise cu patima ci cu acea durere ca nu putem face mai mult. S-ar putea, dar ar trebui sa si avem acei oamni acolo unde trebuie care sa vrea sa o faca.

Felicitari pentru articol, bine numit "Mini ghid pentru aceasta destinatie", felicitari, voat cu mare drag.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
cris1982, leonasch, M'Liviu, mishu, Stormlord, Yoda
Alte impresii din această RUBRICĂPhoenicia Blue View Hotel (ex Panoramic-Amfiteatru-Belvedere) [Olimp]:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.079967975616455 sec
    ecranul dvs: 1 x 1