Ecouri scrise pe AFA [p.1269 /1330]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

tata123, 16.01.20 10:17»@crismis: Ce bine arată acest loc! Cu câțiva ani în urmă nu existau asemenea „minunății” acolo. Decorul exterior - vegetația și amenajările pentru clienți - dar, mai ales, interiorul specific este atât de atrăgător. Culorile și formele impresionează, iar produsele/felurile de mâncare tradiționale așijderea (așa înțeleg din articol).

Un restaurant de ținut minte, mulțumim.

LA REVIEW La masă cu tătarii din România - Antik Cafe Efendi, Neptun - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Neptun?
webmasterX, 16.01.20 10:10»Mutat, la reorganizare, în rubrica «Festivaluri, evenimente temporare în zona Praid» (nou-creată, între timp, pe sait)
[Rubrica inițială: Descoperă Sovata]
LA REVIEW Festivalul sarmalelor de la Praid 2011 (ep. I - Degustarea) - scris de ? în rubrica Festivaluri, evenimente temporare în zona Praid
webmasterX, 16.01.20 10:09»Mutat, la reorganizare, în rubrica «Festivaluri, evenimente temporare în zona Praid» (nou-creată, între timp, pe sait)
[Rubrica inițială: Descoperă Sovata]
LA REVIEW Poftiti la festivalul sarmalelor! - scris de ? în rubrica Festivaluri, evenimente temporare în zona Praid
webmasterX, 16.01.20 10:08»Mutat în rubrica "Festivaluri, evenimente temporare în zona Praid, PRAID [HR]" (nou-creată pe sait)
LA REVIEW Festivalul sarmalelor de la Praid 2018 - scris de ? în rubrica Festivaluri, evenimente temporare în zona Praid
tata123, 16.01.20 10:08»@AZE: Felicitări pentru plimbarea cu balonul, pentru curaj și îndrăzneala da a urca în nacelă. Imaginile ce ți le-ai întipărit pe retină și le-ai stocat în cufărul cu amintiri vor fi accesate de fiecare dată când vei auzi cuvântul „Cappadocia”.

Sunt experiențe care marchează anumite vacanțe și rămân de referință - se pare că regiunea Cappadocia prin ineditul și diversitatea sa îndeplinește acest rol.

Mulțumim pentru relatare și frumoasele imagini. Numai bine!

LA REVIEW Din nou o plimbare la înălțime — Cappadocia - scris de ? în rubrica Cappadocia văzută din balon
tata123, 16.01.20 09:59»@dorgo: Multe din orașele românești sunt poluate, sufocate de aglomerație, topite de caniculă pe perioada verii. Locuitorii încearcă să găsească modalități de răcorire și recreere în preajma urbei lor, undeva la mixim 50-100 km distanță. Unele orașe au norocul amplasării geografice beneficiind de apropierea unor stațiuni balneare (băi) sau montane. Norocul lor!

P. S. Citeam zilele astea despre Grădina Zoo din Târgu Mureș care deține unicele exemplare de girafe și elefanți din România.

Numai bine!

LA REVIEW Descopera judetul Mures - scris de ? în rubrica (Alte) Locuri de vizitat în județul Mureş
webmaster26, 16.01.20 09:58»Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

LA REVIEW Un hotel OK, dar se poate si mai bine... - scris de ? în rubrica NH Hotel
webmaster26, 16.01.20 09:53» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Two Seasons (apart) Hotel (ex Gloria) , DUBAI" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]
LA REVIEW Ne-am cazat la același hotel Two Seasons - scris de ? în rubrica Two Seasons Aparthotel (ex Gloria)
tumisfabu, 16.01.20 09:48»@nicole33: mulțumesc frumos, îți făcusem solicitare mai detaliata in alta parte, nu mai știu unde🤔. Am solicitat acum și pe CMR.

Era vorba de prima data în Turcia, de pe 18 sept, cu avion din Suceava, doi adulți, nu știu zona, vrem doar ceva curat, decent, fara Aqua parc, max. 1500 e.

Mă bazez pe gustul și experiența ta, deși aștept și de la ceilalți prieteni sugestii.

Mulțumesc din nou și aștept, se ivește de undeva... 😘

LA REVIEW Maritim Pine Beach Resort Club Belek — Dezamăgitor. 3 stele maxim - scris de ? în rubrica Maritim Pine Beach Resort & Club
tata123, 16.01.20 09:45»@mihaelavoicu: Mulțumesc pentru ecou și completările binevenite în această zi aniversară. Într-adevăr prima statuie închinată lui Mihai Eminescu a fost realizată de marele sculptor Frederik Storck, amplasată la Galați și inaugurată în toamna anului 1911.

Dar, nu este prima operă de artă închinată poetului național, înainte de această statuie fiind realizate mai multe busturi de gips ori bronz (uzp.org.ro/11853/primele- ... in-presa-vremii). Cel mai vechi bust din bronz există și azi în Parcul Mihai Eminescu din Botoșani, el a fost realizat de artistul Ioan Georgescu la inițiativa studenților din București și Iași și dezvelit în toamna lui 1880. Același sculptor a realizat efigia de pe monumentul funerar din Bellu.

Au urmat alte și alte opere de artă închinate poetului Mihai Eminescu, astăzi chipul său fiind prezent în multe din orașele mai mari sau mai mici ale României. Numai bine!

LA REVIEW Pe urmele lui Eminescu prin București - scris de ? în rubrica La pas prin Bucureşti
crismis, 16.01.20 09:38»@Yersinia pestis: Bine ai revenit pe site și dublu la mulți ani!

Faină locație, nu-i scumpă deloc, e chiar genul meu. Și noi ne-am făcut un obicei să sărbătorim în fiecare an venirea primăverii, adică să petrecem un weekend de stat cu roțile-n sus pe la câte o locație de-asta romantică. Și, după ce într-un an ne-am luat țeapă la Bușteni, că vremea fu de kko și jumate din sejur l-am trăit în fața TV-ului (nici n-am scris despre vilișoara aia, de supărare, deși n-a fost vina ei și ar fi meritat😉), de atunci m-am învățat minte și caut locuri cu spa, să fie la o adică... Deci ar fi de făcut o vizită și pe la geții tăi, dacă mă-nteleg cu Tati să șofeze juma' de țară pentru o bălăceala-doua, ceea ce n-aș prea crede. Dar... Never say never; poate o integram printr-una din hălăduielile noastre prin țară... Oricum, pentru sezonul ăsta zarurile sunt aruncate.

Păi... Încă o dată, ani mulți, sănătoși și la pungă groși, să puteți să călătoriți și nouă să ne povestiți! Iaca rima!

LA REVIEW Cabana ”Șura Geților Ariniș” Voroneț, mie mi-a plăcut - scris de ? în rubrica Cabana Șura Geților [Ariniș]
Alina53, 16.01.20 09:37»Webmaster, te rog să atașezi clipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=sC15KvKaZr8 Mulțumesc!
LA REVIEW Sheraton Jumeirah Beach Resort - și-a găsit loc în inima mea! - scris de ? în rubrica Sheraton Jumeirah Beach Resort
cata2106, 16.01.20 09:33»@mprofeanu: Da, raportul calitate pret a fost foarte bun, tiinand cont si de posibilitatile reduse de cazare de pe insula.
LA REVIEW Blue Waters Inn, 4 nopți în Coron - scris de ? în rubrica Blue Waters Inn [Coron]
cata2106, 16.01.20 09:29»@webmasterX: Da, este ok.
LA REVIEW Blue Waters Inn, 4 nopți în Coron - scris de ? în rubrica Blue Waters Inn [Coron]
webmaster26, 16.01.20 09:25»Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

LA REVIEW Locul unde m-am simțit păcălit - scris de ? în rubrica Chamber's Charm Boutique Hotel
tata123, 16.01.20 09:22»@roth: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Încerc să redau uneori doar esențialul, alteori mă complic în amănunte care, poate, nu interesează multă lume. E din ce în ce mai greu de alocat timp pentru relatările din vacanță, viața zilnică ne invadează pur și simplu tot timpul disponibil. Dar nu am vrut să las nemarcată pe AmFostAcolo această zi importantă pentru români.

„Valurile vremii” se succed neîncetat, dar „dulcea Românie” va oferi întotdeauna „buna pace”.

Numai bine!

LA REVIEW Pe urmele lui Eminescu prin București - scris de ? în rubrica La pas prin Bucureşti
tata123, 16.01.20 09:13»@Aurici: Mulțumim pentru istorisirea acestui periplu turcesc, mai ales că oferă informații și frumoase fotografii din locuri mai puțin umblate de turiști prin Istanbul. Se pare că fiecare cartier ascunde comori de toate categoriile. Arhitectura și coloritul caselor reprezintă un punct de atracție, cafenelele te atrag la fiecare pas, gozlemele deja mi-au rămas în minte

Am notat câte ceva și voi încerca să văd!

LA REVIEW Inepuizabilul Istanbul – alte cartiere nevăzute: Balat, Fener și Ortaköy - scris de ? în rubrica Descoperă Istanbul
ovidiuyepi, 16.01.20 09:10»Excelent articol!

Am vizitat Konya pentru cateva ore in august 2017. Eram in vacanta in Antalya, Lara-Kundu, si am profitat de excursia in Capadoccia. Privind fotografiile parca ma teleportez acolo. Intr-adevar iti trebuie mai mult timp ca sa vezi tot orasul.

Ar mai fi de adaugat un lucru. In afara de turism, Konya este socotit al treilea centru industrial al Turciei dupa Istanbul si Izmir.

LA REVIEW Toate drumurile duc spre... Konya - scris de ? în rubrica Descoperă Konya
webmasterX, 16.01.20 08:39»@Genesis: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

LA REVIEW Bansko. Prima zi... - scris de ? în rubrica La ski în Bansko
webmasterX, 16.01.20 08:34»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 13&ridAnt=98478
LA REVIEW Recomand - scris de ? în rubrica Mănăstirea Cozia [Călimănești]
pagină generată în 0.666014909744 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM